Mantuzas_Kmr Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantuzas_Kmr 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Tomox_Csgo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: ta pati situacija, 5 starai, už buvimą "gaujoje" esu sodinamas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/MsItFaQ x)) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 (redaguota) Pačio įrodymuose matosi, kad be tago. dq už free postus :)) Imk dar savo balso pasiklausyk: https://streamable.com/pec4ww Redaguota Balandis 7, 2024 nario Tomox_Csgo labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantuzas_Kmr Paskelbta Balandis 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 dar kartą pasikartosiu, kai yra sakoma, kad aš ne gaujoj, imk ir pasitikrink, niekada problemų neturėjau su nei vienu kitu policininku, kaip matau ne visi policijoj dirbantys asmenys supratingi, gaila, jog tokie kaip tu teršia ne tik man, bet ir kitiems laiką x) x)) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 Jei sakai ne gaujoj užsidedi tagą Jei nemoki f2 > nustatymai > Gaujos akronimo rodymas. labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Explosiwas Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 (redaguota) Policininkai privalo suteikti baudą paprastiems žaidėjams ir laisvalaikio gaujų nariams su įjungtu akronimu iki 15 įtarimo. Redaguota Balandis 7, 2024 nario Grisha_Explosiwas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 Papeikimas atmestas. Neužsidėjus akronimo, baudos policininkas neprivalo suteikti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai