Elset_Colby Paskelbta Balandis 8, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Elset_Colby 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Neduxxx_Tavotevasss 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/BKdic4h Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Neduxxx_Tavotevasss Paskelbta Balandis 8, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2024 Sveikas. Taisykliu skiltyje: „Pareigūno įsakymo nepaisymas“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai žaidėjas po suteiktos baudos 10 min. bėgyje toliau atlieka nusižengimus. Taikoma, kai žaidėjui buvo liepta atlikti teisėtus veiksmus (pavyzdžiui, sustabdžius išlipti iš tr. priemonės; užgesinti variklį). Netaikoma, kai skiriamas įtarimas už „Bėgimas nuo teisėsaugos“, nes mėginama sustabdyti gaudomą žaidėją. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas neprivalo suteikti baudos nepriklausomai nuo įtarimo lygio. Mano įrodymai:https://imgur.com/a/BZbVSYp Paaiškinu tau situacija. Tu pardavinėjai narkotines medžiagas. Jas norint patikrinti ir konfiskuoti tu vis jas pasidėdavai į bagažine, galiausiai aš tavęs tris kartus paprašiau pasišalinti iš šios įvykio vietos. Tu to nepaisei ir už tai būvai įtartas 10 įtarimo lygiu ir buvai išveštas į įkalinimo įstaigą. Nuotraukose puikiai matosi ir laikas ir ką aš tau rašiau. Tavo kaip civilio pareiga yra klausyti teisėsaugos atstovo ir jeigu tu jam trukdai dirbti savo darbą gali būti nubaustas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Elset_Colby Paskelbta Balandis 8, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Neduxxx_Tavotevasss rašė: Sveikas. Taisykliu skiltyje: „Pareigūno įsakymo nepaisymas“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai žaidėjas po suteiktos baudos 10 min. bėgyje toliau atlieka nusižengimus. Taikoma, kai žaidėjui buvo liepta atlikti teisėtus veiksmus (pavyzdžiui, sustabdžius išlipti iš tr. priemonės; užgesinti variklį). Netaikoma, kai skiriamas įtarimas už „Bėgimas nuo teisėsaugos“, nes mėginama sustabdyti gaudomą žaidėją. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas neprivalo suteikti baudos nepriklausomai nuo įtarimo lygio. Mano įrodymai:https://imgur.com/a/BZbVSYp Paaiškinu tau situacija. Tu pardavinėjai narkotines medžiagas. Jas norint patikrinti ir konfiskuoti tu vis jas pasidėdavai į bagažine, galiausiai aš tavęs tris kartus paprašiau pasišalinti iš šios įvykio vietos. Tu to nepaisei ir už tai būvai įtartas 10 įtarimo lygiu ir buvai išveštas į įkalinimo įstaigą. Nuotraukose puikiai matosi ir laikas ir ką aš tau rašiau. Tavo kaip civilio pareiga yra klausyti teisėsaugos atstovo ir jeigu tu jam trukdai dirbti savo darbą gali būti nubaustas. Kur yra parasyta, kad man ten yra draudziama stoveti? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Neduxxx_Tavotevasss Paskelbta Balandis 8, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2024 Tu kaip civilis vykdei nelegalia veiklą, todėl aš paprašiau tavęs pasišalinti. Manau viskas yra pateikta, tegul direktorius nusprendžia ar pasielgiau tinkamai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 8, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2024 Papeikimas Atmestas. Tau nėra draudžiama stovėti prie dylerio, tačiau pareigūnas turėjo teisę paprašyti tavęs pasišalinti iš dylerio lokacijos, kadangi ten atliekama nelegali veikla ( T.Y pardavinėjami narkotikai ). Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai