Jump to content

Peikiu Grisha_Kalashnikov

Rastafke_Babilonas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rastafke_Babilonas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Grisha_Explosiwas(Grisha_Kalashnikov)
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star, be jokios priežasties konfiskavo ginklus. Situacija tokia, jog abu bandėme nužudyti Paleto Bay bosą ir pasiimti loot'ą. Kadangi prie boso yra galimybė nušauti kitą asmenį, šia nuostata pasinaudojau. Kitą vertus, policijos pareigūnas pasielgė atvirkščiai ir pažeidė taisykles.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/72GMTfx

Redaguota nario Rastafke_Babilonas

afigienaj

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

is  tavo pačio povo matos kad nuzudei pareiguna tai gavai uz civilio uzpulima. ir kas blogai ? 

Civilio užpuolimas“ [15 įtarimo 

Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma civilis. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus, išskyrus, kai civilis ginklus naudojo savigynai.

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

Labas,pats irodymus sumetei už ką buvai nubaustas. 

„Civilio užpuolimas“ [15 įtarimo ]

Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma civilis. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus, išskyrus, kai civilis ginklus naudojo savigynai.

https://streamable.com/bni39m

Nuoroda į atsakymą

Aplinkybes pažiūrėk, mes buvom prie boso, todėl tu negalėjai baust, nors aš tave ten nušoviau. Tu mane irgi šaudei, dirbi policininku, tai kodėl tau negresia jokia atsakomybė? Jokie įrodymai negalioja prie bosų teritorijos. Logiškai pamąstyk ir pažiūrėk situaciją iš mano, kaip civilio, perspektyvos.

afigienaj

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...