Jump to content

Peikiu Bige_Murcialago

Doncevas_Stonkus

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Doncevas_Stonkus
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Bige_Murcialago
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:free star 
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/KM5EaWL

👑

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Galėtu tau forumą užblokuoti už tos bereikšmius papeikimus jau ne pirma kartą už ta patį rašai prieš akys visas marozinimas dingsta maldauji, kad nedėti star, o gavus star marozas vėl pasijungęs ir grasini 😄 Tuoj sukelsiu video. 

la2.png?ex=66f67ba9&is=66f52a29&hm=9f790

Nuoroda į atsakymą

Galėtu tau užblokuot visi turi teise rašyti  ir as teisę rašyti as manau tu nusižengiai savo taisyklėm už tai ir turi atsakyti.

Kaip pareigunas irgi gražiai bendrauji su kitais žaidėjais rašinėdamas man px  ir labai gražu atvaizdį įrodai kokia bendruomene yra  pd.

Kaip policijos pareigunas turėtum suprast.

Aš taves akyse nemates 😄 kalbi tu čia kažka bijai pažiet kai tu net nekalbi per game tau čia nerealybė matau išvis sunkiai susigaudyti yra tau.

Redaguota nario Doncevas_Stonkus

👑

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Doncevas_Stonkus rašė:

Galėtu tau užblokuot visi turi teise rašyti  ir as teisę rašyti as manau tu nusižengiai savo taisyklėm už tai ir turi atsakyti.

Kaip pareigunas irgi gražiai bendrauji su kitais žaidėjais rašinėdamas man px  ir labai gražu atvaizdį įrodai kokia bendruomene yra  pd.

Kaip policijos pareigunas turėtum suprast.

Aš taves akyse nemates 😄 kalbi tu čia kažka bijai pažiet kai tu net nekalbi per game tau čia nerealybė matau išvis sunkiai susigaudyti yra tau.

🥱🥱 jaučiu N kartų atsitrenkei netyčia 

https://streamable.com/dqgzr1

la2.png?ex=66f67ba9&is=66f52a29&hm=9f790

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...