Doncevas_Stonkus Paskelbta Balandis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 14, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Doncevas_Stonkus 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Bige_Murcialago 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:free star 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/KM5EaWL Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Balandis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 14, 2024 Galėtu tau forumą užblokuoti už tos bereikšmius papeikimus jau ne pirma kartą už ta patį rašai prieš akys visas marozinimas dingsta maldauji, kad nedėti star, o gavus star marozas vėl pasijungęs ir grasini Tuoj sukelsiu video. Doncevas_Stonkus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Balandis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 14, 2024 (redaguota) Galėtu tau užblokuot visi turi teise rašyti ir as teisę rašyti as manau tu nusižengiai savo taisyklėm už tai ir turi atsakyti. Kaip pareigunas irgi gražiai bendrauji su kitais žaidėjais rašinėdamas man px ir labai gražu atvaizdį įrodai kokia bendruomene yra pd. Kaip policijos pareigunas turėtum suprast. Aš taves akyse nemates kalbi tu čia kažka bijai pažiet kai tu net nekalbi per game tau čia nerealybė matau išvis sunkiai susigaudyti yra tau. Redaguota Balandis 14, 2024 nario Doncevas_Stonkus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Balandis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 14, 2024 prieš 1 valandą, Doncevas_Stonkus rašė: Galėtu tau užblokuot visi turi teise rašyti ir as teisę rašyti as manau tu nusižengiai savo taisyklėm už tai ir turi atsakyti. Kaip pareigunas irgi gražiai bendrauji su kitais žaidėjais rašinėdamas man px ir labai gražu atvaizdį įrodai kokia bendruomene yra pd. Kaip policijos pareigunas turėtum suprast. Aš taves akyse nemates kalbi tu čia kažka bijai pažiet kai tu net nekalbi per game tau čia nerealybė matau išvis sunkiai susigaudyti yra tau. jaučiu N kartų atsitrenkei netyčia https://streamable.com/dqgzr1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 14, 2024 Atmesta. Gal gana bereikšmius papeikimus rašyti? Bige_Murcialago sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai