Gianni_Blanco Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: @Gianni_Blanco 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Eivanas_Kapeika 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star + jail + ginklų konfiskavimas už nieką 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/a7mmnn Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eivanas_Kapeika Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 blea ciuvas apkarpe video ;D atsiusk 10s atgal kai su jessica saudetes o cia apkarpei kur as atvaziavau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gianni_Blanco Paskelbta Balandis 25, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 apkarpytas neapkarpytas staru prisaudei uz nieka, prasom va parodyk kurioj vietoj as tau i jessica issoviau ar i kita ciuva max ka galejai det starus uz ginklo demonstravima, ir butu buve 13 staru del kuriu butum bauda daves https://streamable.com/fxyz64 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eivanas_Kapeika Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 man is toliau atrodo kad tu saudei o ne jessica Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eivanas_Kapeika Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 nes vienas prie kito prilipe nu ka padarysi pripazystu tada ta savvo klaida Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gianni_Blanco Paskelbta Balandis 25, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 jessica issove kai jau pats buvai prie pat ir rankoj su ginklu buvo tai nezinau kaip galima neatskirt vyro charo nuo mergos charo zaidime kai esi per kelis metrus plius per voica sakiau kad net ne as saudziau o ignoravai tai nzn ar cia normalu yra Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jessica_Lively Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 Taip, aš šaudžiau į draugą Arma_ nes ans mane nužudė prieš tai, ir sakiau Tau kad aš Eivanai :DD Gianni_Blanco sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eivanas_Kapeika Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 mano soundai kaskodel isijunge nzn kodel man taip buna bet tuo metu as nieko negirdejau kka zmones in gamme sneka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eivanas_Kapeika Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 kzn jeigu jus cia taip del tokio dalyko apsikraunat nu tai darykit savo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Frenzy Paskelbta Balandis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 25, 2024 Įspėtas 1 įspėjimu Luka_Tony ir Gianni_Blanco sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai