Bige_Murcialago Paskelbta Balandis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 26, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bige_Murcialago 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Rafaelis_Kirminas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Ginklų konfiskavimas kai buvo naudojama savigynai, be perstojimo šaudymas ir trankymas. Apačioje pateikta taip pat /dmg lentele kuri puikiai atitinka laiką jo nubaudimo. Jei prireiks pateiksiu ir video kur šis pareigūnas kai šaudė tiesiog pravažiavo kaip niekur nieko Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Balandis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 26, 2024 Jeigu turi kazkokiu nusiskundimu jog zaidejas pazeide kazkokias taisykles ir turi buti nubaustas Policijos, visada gali rasyti pareiskyma discorde arba susisiekti su manim asmeniskai DC su irodymais jog pazeidimas buvo padarytas ir as tikrai esu pasiryzes tau padeti nubausti zaideja. Siuo atveju tavo nusizengimas yra akyvaizdus, tu neesi paprastas civilis, esi gaujos narys kuris saudo kita automobili, nematau priezasties kodel netureciau taves bausti. Del kito zaidejo numesk man irodymus i DC kaip ir sakiau as ji tikrai nubausiu. irodymai del tavo padaryto nusizengimo: https://streamable.com/bm5crv Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Balandis 26, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 26, 2024 prieš 10 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Jeigu turi kazkokiu nusiskundimu jog zaidejas pazeide kazkokias taisykles ir turi buti nubaustas Policijos, visada gali rasyti pareiskyma discorde arba susisiekti su manim asmeniskai DC su irodymais jog pazeidimas buvo padarytas ir as tikrai esu pasiryzes tau padeti nubausti zaideja. Siuo atveju tavo nusizengimas yra akyvaizdus, tu neesi paprastas civilis, esi gaujos narys kuris saudo kita automobili, nematau priezasties kodel netureciau taves bausti. Del kito zaidejo numesk man irodymus i DC kaip ir sakiau as ji tikrai nubausiu. irodymai del tavo padaryto nusizengimo: https://streamable.com/bm5crv „Civilio užpuolimas“ [15 įtarimo ] Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma civilis. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus, išskyrus, kai civilis ginklus naudojo savigynai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Balandis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 26, 2024 prieš 1 minutę, Bige_Murcialago rašė: „Civilio užpuolimas“ [15 įtarimo ] Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma civilis. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus, išskyrus, kai civilis ginklus naudojo savigynai. Is tavo nuotrauku matosi jog tave apsaude zaidejas minute pries mano surakinima, pats zaidejas kuris tave apsaude dar klause del ko saudai ir pns, matosi is tavo screenshoto, greiciausiai tu pirmas pradejai i ji saudyti. Uz civilio uzpuolima itarimo as tau neuzdejau, gavai itarima uz viesa ginklu demonstracija ir buvo atimti ginklai. Tu neesi civilis dar karta kartoju jog naudotum ginklus savyginai, tu esi gaujos narys. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Balandis 26, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 26, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Is tavo nuotrauku matosi jog tave apsaude zaidejas minute pries mano surakinima, pats zaidejas kuris tave apsaude dar klause del ko saudai ir pns, matosi is tavo screenshoto, greiciausiai tu pirmas pradejai i ji saudyti. Uz civilio uzpuolima itarimo as tau neuzdejau, gavai itarima uz viesa ginklu demonstracija ir buvo atimti ginklai. Tu neesi civilis dar karta kartoju jog naudotum ginklus savyginai, tu esi gaujos narys. Nebesivartyk tu čia, čia 30s reikalas to labiau jei reiks matysis ir video kaip pravažiavai pro šoną kai jis apšaudė būtent to metu ir dar bandai nusimeti klausė dėl ko šaudai ir panš va tau veiksmas prieš jo žinučių klausima good luck kirminas į žemę. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 26, 2024 Atmesta. Gaujos narys nėra civilis. Vietoj savo teismo, visad galit susisiekti su policiją, atiųsti įrodymus ir pažeidėjas bus nubaustas. Pastaba darbuotojui - Neskubėti sodinti/nušauti neišsiaiškinus galimos situacijos, jei žmogus mėgina pasiteisinti. Bige_Murcialago ir Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai