Ernis_Lsd Paskelbta Balandis 28, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 28, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Lsd 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Noriu įrodymų už šaudyma, valstybinio turto niokavimą, aš važiavau su draugu mašina ir pradėjo i mane šaudyti stikla peršove poto galiausiai padangas ir gavau free starus nežinau kas čia per paereigūnas sakė turintis ale filmuota medžiaga visiem butu idomu pamatyti. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Balandis 28, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 28, 2024 prieš 2 valandas(-ų), Ernis_Lsd rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Lsd 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Noriu įrodymų už šaudyma, valstybinio turto niokavimą, aš važiavau su draugu mašina ir pradėjo i mane šaudyti stikla peršove poto galiausiai padangas ir gavau free starus nežinau kas čia per paereigūnas sakė turintis ale filmuota medžiaga visiem butu idomu pamatyti. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Rodyti paslėptą turinį https://medal.tv/games/gta-v/clips/2a4FFWW9UcoNOh/d1337arrcc0v?invite=cr-MSxOZmIsMjEzNzcyMjY1LA SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Lsd Paskelbta Balandis 28, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 28, 2024 prieš 1 valandą, Prox_Sviceks rašė: https://medal.tv/games/gta-v/clips/2a4FFWW9UcoNOh/d1337arrcc0v?invite=cr-MSxOZmIsMjEzNzcyMjY1LA Šitas video nieko neirodo aš nešaudžiau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 29, 2024 Priimta. Mašinoje sėdi 2 asmenys, tad įtarimui tokių įrodymu nepakanka. Darbuotojas įspėjamas. Ernis_Lsd sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai