Nerijus_Kesminas Paskelbta Balandis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 30, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nerijus_Kesminas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @The_Dude, @Neduxxx_Tavotevasss 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: iškviečiau pd, pagetino, nušovė, gavau jailo, turėjau 8star. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/kynncw Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Neduxxx_Tavotevasss Paskelbta Balandis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 30, 2024 Su kaltinimais sutinku, tik nepagaunu prie ko čia yra įtrauktas The_Dude. Pagetinau aš, nušoviau irgi aš. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nerijus_Kesminas Paskelbta Balandis 30, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 30, 2024 the_Dude buvo tas kuris šaudė į mane irgi. Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Balandis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 30, 2024 (redaguota) Nu ka zinau, as norejau nusaut neduxa, o ne tave. Tiesiog pasimaisei ne laiku ir ne vietoj, labai apgailestauju jog i tave pataikiau dvi kulkas ir NUSOVIAU. Redaguota Balandis 30, 2024 nario The_Dude akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 30, 2024 Priimta. Neduxas - 1/3 Dude - Dėl neaiškios situacijos, kadangi tave nušovė Neduxas, o ne Dude'as, jis gauna žodinį įspėjimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai