Jump to content

Peikiu Toyo_Yello

Vaidis_Kent

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vaidis_Kent
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Toyo_Yello
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: free stars
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)alt_VMultiplayer2024-05-0401_31_03.thumb.png.5e89881115e0d3ed72b1dcd4626e6b00.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 3 minutes(-čių), Toyo_Yello rašė:

tai jo i ta saudziau,bet nepagalvoji kad gal ne as ten buvau? kai tave saude? gal draugas buvo pamate kad atvarej ir atsijunge? butent is tavo acc matosi nick ? ??? ar kelsi is draugo foto kas ka saude ir bausi kaip uz save...

Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Vaidis_Kent rašė:

tai jo i ta saudziau,bet nepagalvoji kad gal ne as ten buvau? kai tave saude? gal draugas buvo pamate kad atvarej ir atsijunge? butent is tavo acc matosi nick ? ??? ar kelsi is draugo foto kas ka saude ir bausi kaip uz save...

tai tu videkus paziurek, matosi, is jo pov, kai mes pravaziavom ir tu saudai i mus pravaziuojancius. Nebeswaik, kad kazkas per minute atvare, persirenge kaip tu ir apsaude mane. Nebepjauk, viskas jasna, o uz free ppk, ispejima forumo turetum gaut vapse image.thumb.png.ca6b20ef0eadaeb182ed7d5dff1acdbb.png

Redaguota nario Toyo_Yello
Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Toyo_Yello rašė:

tai tu videkus paziurek, matosi, is jo pov, kai mes pravaziavom ir tu saudai i mus pravaziuojancius. Nebeswaik, kad kazkas per minute atvare, persirenge kaip tu ir apsaude mane. Nebepjauk, viskas jasna, o uz free ppk, ispejima forumo turetum gaut vapse

🙂

Redaguota nario Vaidis_Kent
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...