Darius_Turbina Paskelbta Gegužė 8 Dalintis Paskelbta Gegužė 8 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Darius_turbina 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:saudosi zudo besip sau trankosi pavadinau pediku tai dar 3x nuzude nu nebutu pedikas kaip tokie zmones dirba medikuose siulo pinigus jog nerasiciau papeikimo 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/Gt7uEVK Redaguota Gegužė 9 nario Afvgust_Balandis Mantas_Bird sureagavo į tai 1 Neturiu ka pasakiti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Gegužė 8 Dalintis Paskelbta Gegužė 8 1. Irodymus ikelk normalius kad tave saudziau. 2. Be darbo uniformos bei ne su darbine trankiau. 3. Reik rinkt zodzius tada netrankysiu :). 4. Dekui uz pirma papeikima. 5. Viso gero Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Darius_Turbina Paskelbta Gegužė 8 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 8 prieš 2 minutes(-čių), Mantas_Bird rašė: 1. Irodymus ikelk normalius kad tave saudziau. 2. Be darbo uniformos bei ne su darbine trankiau. 3. Reik rinkt zodzius tada netrankysiu :). 4. Dekui uz pirma papeikima. 5. Viso gero Taip tu mane trankei su nuosava nieko nesakau bet kam kelis sik zudit kai zidrunui norejau pinigu duot tai blet ne geriau susaudisiu Neturiu ka pasakiti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Gegužė 8 Dalintis Paskelbta Gegužė 8 Ką tik, Darius_Turbina rašė: Taip tu mane trankei su nuosava nieko nesakau bet kam kelis sik zudit kai zidrunui norejau pinigu duot tai blet ne geriau susaudisiu Trečia mano atsakyma paskaityk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Darius_Turbina Paskelbta Gegužė 8 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 8 Ką tik, Mantas_Bird rašė: Trečia mano atsakyma paskaityk O tai tu per game negali tuo paciu atsakit butina zudit nu nepik bet Pedikas is didziosios raides esi jei taip elgiesi Neturiu ka pasakiti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Afvgust_Balandis Paskelbta Gegužė 9 Dalintis Paskelbta Gegužė 9 Atmesta OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai