Lewis_Audynke Paskelbta Gegužė 9, 2024 Dalintis Paskelbta Gegužė 9, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Lewis_audynke 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @lewis_kent 3. Priežastis: aim turbut 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/nbacdv 5. Papildomi komentarai: per daug pataiko Gintas_Alk, Dovis_Subininskis, Darida_Obuoliu ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Kent Paskelbta Gegužė 9, 2024 Dalintis Paskelbta Gegužė 9, 2024 (redaguota) Labas vakaras, Labai faina susilaukti įtarimu, kad čytinu, traktuoju tai kaip komplimentą,nes tai pasako jog visai neblogai pašaudau. Ačiū. kompas nėra galingiausias, gamykluose turiu apie 50fps , jeigu įjungtas medal.tv (programa su, kuria clipinu dirbant PD, o miesteliuose važinėjant pilnai užtenka ir to 30fps) gamykloje traukia max 20-30fps, automatiškai galimybė bent kažkiek rimčiau pašaudyti dingsta, manau pats bent tiek suvoki. Na ir todėl nieko neclipinu gamykluose, kai rašei ,,save pov'' buvau parašęs į sms, kad POV iš manęs nesulauksi. Jeigu atsirastų tokių, kurie mano, jog aš knisu protą, mielai įkelsiu PC specs fotke. Taipogi jeigu ir užsinorėtum sakyti, kad naudoti geforce experience arba ten tą AMD, dėja , bet pas mane ta funkcija neveikia, nes vaizdūškė yra integruota ir ji siekia vos 2GB VRAM (AMD Radeon 680M Graphic gali pagooglint, kad nesuportina tų visų instant replay funkcijų). Galiausiai, prieikime prie to, kad tai yra tik vienas clipas kai pavyko predictint tavo apgailėtina movementa ir taip iš dalies prefirint, o tai tikrai nereikalauja daug smegenų. Kaip ten bebūtų susitiksim gamykluose , linkiu kitą kartą prieš važiuojant pasikeisti pampersą, kad mažiau prakaituotum. (nepiktybiškai aš čia). Su didžiausia pagarba savo didžiausiam fanui, Lewis_Kent Redaguota Gegužė 9, 2024 nario Lewis_Kent Gianni_Blanco, Armhis_Aeg, Check_Bass ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dris_Cleo Paskelbta Gegužė 9, 2024 Dalintis Paskelbta Gegužė 9, 2024 prieš 13 minutes(-čių), Lewis_Kent rašė: Labas vakaras, Labai faina susilaukti įtarimu, kad čytinu, traktuoju tai kaip komplimentą,nes tai pasako jog visai neblogai pašaudau. Ačiū. kompas nėra galingiausias, gamykluose turiu apie 50fps , jeigu įjungtas medal.tv (programa su, kuria clipinu dirbant PD, o miesteliuose važinėjant pilnai užtenka ir to 30fps) gamykloje traukia max 20-30fps, automatiškai galimybė bent kažkiek rimčiau pašaudyti dingsta, manau pats bent tiek suvoki. Na ir todėl nieko neclipinu gamykluose, kai rašei ,,save pov'' buvau parašęs į sms, kad POV iš manęs nesulauksi. Jeigu atsirastų tokių, kurie mano, jog aš knisu protą, mielai įkelsiu PC specs fotke. Taipogi jeigu ir užsinorėtum sakyti, kad naudoti geforce experience arba ten tą AMD, dėja , bet pas mane ta funkcija neveikia, nes vaizdūškė yra integruota ir ji siekia vos 2GB VRAM (AMD Radeon 680M Graphic gali pagooglint, kad nesuportina tų visų instant replay funkcijų). Galiausiai, prieikime prie to, kad tai yra tik vienas clipas kai pavyko predictint tavo apgailėtina movementa ir taip iš dalies prefirint, o tai tikrai nereikalauja daug smegenų. Kaip ten bebūtų susitiksim gamykluose , linkiu kitą kartą prieš važiuojant pasikeisti pampersą, kad mažiau prakaituotum. (nepiktybiškai aš čia). Su didžiausia pagarba savo didžiausiam fanui, Lewis_Kent Tomas_Frenzy sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Gegužė 10, 2024 Dalintis Paskelbta Gegužė 10, 2024 Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai