Jump to content

Peikiu Tevo_Plugas

Kentasdiz_Ltu

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kentasdiz_Ltu
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Tevo_Plugas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:
Du pareigūnai su civiliu bėgo link gaisrininkų ir civilis Eimis_Mag pradėjo šaukti policininkams, kad už jų esu aš ir išsitraukęs ginklą pradėjo mane šaudyti ir nušovė... Tuo metu, pareigūnai And_Miami ir Tevo_Plugas jokių veiksmų nesiėmė o taikėsi su ginklais taip pat į mane, nors aš buvau beginklis, nesiūlė net baudos. Šie pareigūnai civilio Eimis_Mag nei sustabdė, nei surakino, nei atėmė ginklus, nei skyrė įtarimus už civilio užpuolimą, viešą ginklą, bei įžeidimus... Pateiktoje video medžiagoje matosi įrodymai su taisyklių pažeidimais.
Policijos firmos pareigybės:
"2. Policininkas privalo sulaikyti gaudomus..."
"10. Policininkas privalo suteikti baudą žaidėjui, kuris turi iki 30 įtarimo, išskyrus, kai žaidėjas buvo įtartas už „Pareigūno įsakymo nepaisymas“ arba „Pareigūno užpuolimas“."
Pareigūnai pažeidė ir taisyklę iš Papildomų taisyklių sąrašo:
"Draudžiama dalintis Policijos Departamento vidaus informacija, planuojamas ar vykdomas veiklas (Treniruotės, Reidai, Atgrobimai, ir taip toliau.)"
Nuo kada policijos pareigūnai gali bendradarbiauti su civiliais, bei ignoruoti civilio daromus pažeidimus ?
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/mx0cso

Redaguota nario Kentasdiz_Ltu
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Tuo metu buvo užgrobta policjos bazė, tokiu atveju mes neprivalome bausti civilių, tiesiog iškarto vykti i grobimą.

• Pareigūnam privaloma vykti į grobimus/bankų plėšimus, net ir tada kai yra susirinkimas, treniruotė, apmokymai, pertrauka.
Nuoroda į atsakymą

Neprivalai bausti bet su savo matomai ,,draugeliu" bendradarbiauji ir su kolega iš PD visvien taikėtės į mane šauti, kai jis pradėjo rėkti kad aš už jūsų. Nei aš jūsų kliudžiau, nei jum kažką pasakiau, o prie savo akių leidot mane nušauti ir nubėgot trise susikibę už rankyčių lyg niekas neįvyko.

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas atmestas. Kaip pareigūnas jau aiškino, tuo metu vyko grobimas (PD bazės). Visas dėmesys buvo sutelktas būtent ten todėl į iškvietimus Policijos darbuotojai nereagavo. Taip pat jus nužudė žaidėjas Eimis_Mag kuris nebuvo Policijos darbuotojas tuo metu.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...