Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 17, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 17, 2022 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Justis_Ltu 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: . Policijos pareigūnams leisti dalyvauti sandėlių veikloje. . Policijos pareigūnai galėtu kovoti dėl sandėlio ir laimėjus sandėlys nebepriklausytu niekam. . Policijos darbo fondas pasipildytu priklausomai nuo to kiek sandėlyje yra prikaupto turto (tam tikras procentas, galimai 50 proc.). . Nepavykus atimti sandėlį iš gaujos sandėlys toliau priklausytu gaujai bei gaujos fondas pasipildytu pinigų suma (t.y. tokia suma kokia policijos darbo fondas būtu pasipildęs jei sandėlys būtu atimtas.) 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Sandėlių valdyme gaujos užsibūna ilgai, todėl ieškoma sprendimų kaip to išvengti, apriboti sandėlių valdymą. Taip pat, esant mažam gaujų skaičiui jos daugiau turėtu veiklos, nebebūtu monopolijos sandėlių valdyme nes PD visad aktyvus. Gauja galėtu kariauti prieš PD, bei turės norą išlaikyti sandėlį ir gauti pinigų. Tačiau PD iškovojus sandėlį, besikurianti, mažiau patyrusi gauja turės daug didesnį šansą užsiimti sandėlį sau. Galimai toks sprendimas išspręstu daug problemų. Redaguota Gruodis 17, 2022 nario Justis_Ltu Jokubas_Nas, Ernes_Tas, Vaidis_Kent ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jokubas_Nas Paskelbta Gruodis 18, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 18, 2022 Pilnai už, suteiktų daugiau veiksmo serveryje. Geriausias mentas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mill_Andreas Paskelbta Gruodis 18, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 18, 2022 UZ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gruodis 18, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 18, 2022 Taip, bet esminis klausimas: kada leisti? Visada? Reiškia Gaujos sėdės be sandėlių. Matukas_Poseu, Lince_Naikintuvas, Nojus_Box ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 4 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 18, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 18, 2022 (redaguota) prieš 12 minutes(-čių), Max_Tosha rašė: Taip, bet esminis klausimas: kada leisti? Visada? Reiškia Gaujos sėdės be sandėlių. Limituotai. Dvi sandėlių kovos per savaitę. Žinoma sandėlių "kova" turi būti leidžiama tik esant valdžios atstovams (sistemiškai). Redaguota Gruodis 18, 2022 nario Justis_Ltu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jonas_Nolife Paskelbta Gruodis 19, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2022 Už! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Simas_Uno Paskelbta Gruodis 19, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2022 Davaj darom sita ideja, maziau lmg pasauli nusikaltimu bus! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Gruodis 19, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2022 Už, tačiau kaip minėjo, reikia nuspręsti, kas kiek laiko galės teisėsauga dalyvaut bendrame kare su gaujomis. Kas 3-4 dienas ? Minėjai dėl pelno, kad eitų į PD fondą, tačiau jeigu gauja nusiiminėja kiekvieną dieną pinigus, nieko ir negausit. Čia taip pat reiktų mąstyti papildomai. Ateityje išvis būtų smagu ir nelegalias veiklas įtraukti, kurioje teisėsauga ir galės dalyvauti. ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 20, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2022 "Minėjai dėl pelno, kad eitų į PD fondą, tačiau jeigu gauja nusiiminėja kiekvieną dieną pinigus, nieko ir negausit." Padaryt, jog būtu kažkok minimalus "prizas" atkovojimo atveju. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Gruodis 20, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2022 Dabar skamba neblogai, bet ateityje esant daugiau žaidėjų, ši sistema turėtų būti pašalinta. Faxe_Premium ir Narco_Supportt sureagavo į tai 2 BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dariukas_Darius Paskelbta Gruodis 21, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 On 2022-12-18 at 14:32, Justis_Ltu rašė: Limituotai. Dvi sandėlių kovos per savaitę. Žinoma sandėlių "kova" turi būti leidžiama tik esant valdžios atstovams (sistemiškai). Pilnai pritariu, manau tai nėra programiškai sudėtingas atnaujinimas, give it a try. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Gruodis 21, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 (redaguota) Prieš, čia gaujų reikalas kovoti dėl sandelių, prie ko čia dabar ta policiją? Redaguota Gruodis 21, 2022 nario Stanley_Williams Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 21, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 (redaguota) prieš 12 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė: Dabar skamba neblogai, bet ateityje esant daugiau žaidėjų, ši sistema turėtų būti pašalinta. Jos nebūtina išimti bus. O tiesiog policijos valdžia neinicijuos tokių kovų ir tiek. Svarbiausia turėt galimybę esant tokiems atvejams kokius matėmė iki šiol. EDIT: @Stanley_Williams Atsakymas ir Tau čia, bet problemos galimai neįžvelgsi kadangi visos situacijos nematydavai. Redaguota Gruodis 21, 2022 nario Justis_Ltu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gruodis 21, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 O kodėl galvojat, kad gaujos kariaus su jumis dėl sandėlių? Jei dominuojanti gauja, sekančia diena be vargo ją pasiims atgal? Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 21, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 prieš 7 valandas(-ų), Gugis_Fanta rašė: O kodėl galvojat, kad gaujos kariaus su jumis dėl sandėlių? Jei dominuojanti gauja, sekančia diena be vargo ją pasiims atgal? Didžioji dalis asmenų dejavo Discord diskusijoje, kad stipri gauja neturinti konkurencijos neturi ką veikti ir "farmina pinigus", pasiūlymų ta tema visiškai nematau ką daryti... Gerai matau prieštarauji tai idėjai, siūlyk tobulinimą, alternatyvą ar kažką... Ar palikti nori kaip yra, kad sandėlys priklauso stipriausiai/vieninteliai gaujai serveryje ? Ir toliau atliekamas "ekonomikos žlugdymas" kaip visi įvardino jei tik pd į plėšimą nenuvažiuodavo... Skirtumo šiuo atveju nematau, bet pasekmės ŽENKLIAI didesnės... Kol nebus stiprios gaujos tol tas pinigų insane kaupimas ir vyks... Taip, kad siūlyk kažką, reikš idėjas. Nes laukimas ir tikėjimas, kad greit atsiras stipri gauja (ar kelios) yra naivus, nes tam reikia itin daug naujesnių žaidėjų pritraukti. Bent jau laikinai sprendimą kokį pateik, ačiū. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gruodis 21, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 prieš 47 minutes(-čių), Justis_Ltu rašė: Didžioji dalis asmenų dejavo Discord diskusijoje, kad stipri gauja neturinti konkurencijos neturi ką veikti ir "farmina pinigus", pasiūlymų ta tema visiškai nematau ką daryti... Gerai matau prieštarauji tai idėjai, siūlyk tobulinimą, alternatyvą ar kažką... Ar palikti nori kaip yra, kad sandėlys priklauso stipriausiai/vieninteliai gaujai serveryje ? Ir toliau atliekamas "ekonomikos žlugdymas" kaip visi įvardino jei tik pd į plėšimą nenuvažiuodavo... Skirtumo šiuo atveju nematau, bet pasekmės ŽENKLIAI didesnės... Kol nebus stiprios gaujos tol tas pinigų insane kaupimas ir vyks... Taip, kad siūlyk kažką, reikš idėjas. Nes laukimas ir tikėjimas, kad greit atsiras stipri gauja (ar kelios) yra naivus, nes tam reikia itin daug naujesnių žaidėjų pritraukti. Bent jau laikinai sprendimą kokį pateik, ačiū. Kuriame žodyje perskaitei prieštaravimą? Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 21, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 prieš 3 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Kuriame žodyje perskaitei prieštaravimą? Nematau ir pritarimo. Papildyk idėja, siūlyk kažką iš savo pusęs kaip visa tai pagerinti. "Jei dominuojanti gauja, sekančia diena be vargo ją pasiims atgal?" Na, bet iš šito didelės problemos nekyla, lai pasiima kitą dieną praradę dienos pelną, bei atsiras tikimybė, kad sandėlį iš naujo imant atsiras kontr-ėmimas. Be to, nemanau, kad dominuojanti gauja lengvai "paleis" sandėlį. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Narco_Supportt Paskelbta Gruodis 21, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2022 Prieš. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 22, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 22, 2022 prieš 1 valandą, Seba_Rusakov rašė: Prieš. Be argumentacijos, nu gerai varot publika. Ačiū. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Gruodis 22, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 22, 2022 Tu galvoji mes gaudavom po 10 limonų premijas kasdien? Patikėk nesimaudėm mes ten piniguose + tai ką gaudavom tai tik pusė likdavo sau į kišenę, o toliau viskas nueidavo ant šarvų, vaistinėlių, mašinų atstatymų. Jau dabartinėje stadijoje prieš ką tu ten kovosi? Prieš cartelį, kuris po 2-3 pushų pasiduoda ir bėga į krumus? Prieš naujokus, kurie bombų normaliai paderint negali? Jeigu nėra konkurencijos tai nebūtina visur savo PD kišt. Pyk nepyk bet paskutinius pasiūlymus paskaičius tai daugeliu atveju policija užkabinta. Tu dirbi PD ir suprantama, kad nori savo darbui naujovių ir įvairovės bet sandelius palik gaujom. Jeigu jau bankai tampa neįdomūs tai gal iš jūsų pusės kažkas negerai? Nesiplėsiu kas būtent nes per ragelį rašau bet yra daug niuansų iš PD pusės kodėl niekas nenori imt to banko ir jo kaip pajamų šaltinio nemato. Aš irgi noriu pvz. kad fūristai galėtų būt kaip gauja ir imt sandėlius, daug naujų krovinių pridėt, narkotikų gamyba, kad priklausytu nuo mūsų bet aš nekišu jų visur, kad pridėkit man tą ir aną. Aš džiaugiuosi tuo ką turiu ir neprašau, kad mus visur įtrauktų. Čia mano nuomonė ir jūsų teisė jai nepritart bet pasidalinau kaip tai atrodo iš mano pusės. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 22, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 22, 2022 prieš 46 minutes(-čių), Robke_Gang rašė: Tu galvoji mes gaudavom po 10 limonų premijas kasdien? Patikėk nesimaudėm mes ten piniguose + tai ką gaudavom tai tik pusė likdavo sau į kišenę, o toliau viskas nueidavo ant šarvų, vaistinėlių, mašinų atstatymų. Jau dabartinėje stadijoje prieš ką tu ten kovosi? Prieš cartelį, kuris po 2-3 pushų pasiduoda ir bėga į krumus? Prieš naujokus, kurie bombų normaliai paderint negali? Jeigu nėra konkurencijos tai nebūtina visur savo PD kišt. Pyk nepyk bet paskutinius pasiūlymus paskaičius tai daugeliu atveju policija užkabinta. Tu dirbi PD ir suprantama, kad nori savo darbui naujovių ir įvairovės bet sandelius palik gaujom. Jeigu jau bankai tampa neįdomūs tai gal iš jūsų pusės kažkas negerai? Nesiplėsiu kas būtent nes per ragelį rašau bet yra daug niuansų iš PD pusės kodėl niekas nenori imt to banko ir jo kaip pajamų šaltinio nemato. Aš irgi noriu pvz. kad fūristai galėtų būt kaip gauja ir imt sandėlius, daug naujų krovinių pridėt, narkotikų gamyba, kad priklausytu nuo mūsų bet aš nekišu jų visur, kad pridėkit man tą ir aną. Aš džiaugiuosi tuo ką turiu ir neprašau, kad mus visur įtrauktų. Čia mano nuomonė ir jūsų teisė jai nepritart bet pasidalinau kaip tai atrodo iš mano pusės. Po 10 limonų premijas kasdien - perlenkta. Na matyt suklydau, nedaskaičiau kai discord'e visi važiavo ant gaujų, kad monopolija užsiemė ir reikia kažkaip tą tvarkyti. Matyt viskas gerai, grindinam toliau. Taip paskutiniu metu policija vis labiau "užkabinu" ant pasiūlymų dėl kelių priežasčių. 1. Kiti darbai pradeda teikti savo pasiūlymus, jų darbų gerinimui. 2. Prisiimu visus "pilamus šūdus" ir rašau pasiūlymus PD, kadangi tai nekenčiamausias darbas serveryje, bet pasiūlymai turi būti įgarsinti viešai. Net už logiškus pasiūlymus tam tikrais draudimais policijos darbui pasisakęs esu ir teikiau alternatyvas... Ir suklydai, aš visiems darbams noriu naujovių, ir už medikų pasiūlymus pasisakau, ir mechanikų, ir fūristų (kurių nematau, nors turiu idėjų ką papildyt galėčiau, jei teiktum kaip direktorius idėjas galėčiau keleta pasidalinti) ir už policijos pasiūlymus pasisakau, kadangi kas daugiau... gaujos, kiti darbai tikrai policijai idėjų neteiks, nors klystu, teikia idėjas, bet visad tos idėjos yra ribojimai, draudimai, ir panašiai. Tai jeigu nori, kad fūristai būtu kaip nusikalstamos veiklos frakcija tai teik tokį pasiūlymą, kalbėk su žaidėjais ir žiūrim kas gausis. Aš matau, kad džiaugiates tuom ką turit, tačiau pastebiu, kad ne visi darbuotojai galvoja taip. Teko sutikti ir fūristų, kurie turi idėjų kaip tą darbą pagerinti/pakeisti, tačiau man jiems pasakius tai sakykit direktoriui/pavaduotojui, garsinkit tas idėjas atsako tiesiog, kad nieko nebus daroma, nėra įdomu, nepatiks. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Gruodis 22, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 22, 2022 prieš 18 minutes(-čių), Justis_Ltu rašė: Po 10 limonų premijas kasdien - perlenkta. Na matyt suklydau, nedaskaičiau kai discord'e visi važiavo ant gaujų, kad monopolija užsiemė ir reikia kažkaip tą tvarkyti. Matyt viskas gerai, grindinam toliau. Taip paskutiniu metu policija vis labiau "užkabinu" ant pasiūlymų dėl kelių priežasčių. 1. Kiti darbai pradeda teikti savo pasiūlymus, jų darbų gerinimui. 2. Prisiimu visus "pilamus šūdus" ir rašau pasiūlymus PD, kadangi tai nekenčiamausias darbas serveryje, bet pasiūlymai turi būti įgarsinti viešai. Net už logiškus pasiūlymus tam tikrais draudimais policijos darbui pasisakęs esu ir teikiau alternatyvas... Ir suklydai, aš visiems darbams noriu naujovių, ir už medikų pasiūlymus pasisakau, ir mechanikų, ir fūristų (kurių nematau, nors turiu idėjų ką papildyt galėčiau, jei teiktum kaip direktorius idėjas galėčiau keleta pasidalinti) ir už policijos pasiūlymus pasisakau, kadangi kas daugiau... gaujos, kiti darbai tikrai policijai idėjų neteiks, nors klystu, teikia idėjas, bet visad tos idėjos yra ribojimai, draudimai, ir panašiai. Tai jeigu nori, kad fūristai būtu kaip nusikalstamos veiklos frakcija tai teik tokį pasiūlymą, kalbėk su žaidėjais ir žiūrim kas gausis. Aš matau, kad džiaugiates tuom ką turit, tačiau pastebiu, kad ne visi darbuotojai galvoja taip. Teko sutikti ir fūristų, kurie turi idėjų kaip tą darbą pagerinti/pakeisti, tačiau man jiems pasakius tai sakykit direktoriui/pavaduotojui, garsinkit tas idėjas atsako tiesiog, kad nieko nebus daroma, nėra įdomu, nepatiks. Jeigu prisimint mano pasiūlymą kurį sėkmingai įgyvendino tai ten viskas sudaryta tiek iš valdžios tiek iš darbuotojų nuomonių taip, kad gandus jog neklausau ką turi pasiūlyt darbuotojai drąsiai paneigsiu, visada išklausau ką turi pasiūlyt. Jeigu man nepatinka ar aš esu uždraudęs viešai nuomonės paklaust? Ne, todėl nežinau su kuo tu ten kalbėjai arba ne taip supratau. Mano pasiūlymų buvo kruvelė ir dar biški iki kol juos pradėjo įgyvendint (prisimink dc įdėjų skiltį, kuria archyvavo). Čia nesiūlau nes šiuo metu laiko mažiau turiu ir bšk tingėjimas detaliai aprašynėt viską vakarais, my bad. Galbūt perdaug užakcentavau fūristus šioje vietoje bet mintis mano tokia, kad sandėlius palikit gaujoms, o jum kaip alternatyva bus ateityje narkotikų gamybos vietas (kurios kaip supratau iš toshos žodžių ir bus sandėliai) paprasčiausiai tikrinti/daryti kratas. Vėl gi, mano nuomone nereikia policijos kišt į tuos sandėlius, ten ir taip užtenka veiksmo kai jis būna. Tu turi suprast, kad gauja nėra oficialus darbas kur reikalauja minimumo per dieną, gauja daug laisviau veikia nei darbai ir todėl faktas, kad jūsų kasdien prisijungia kokie 10. Tuo tarpu gaujoje dažniausiai ant pačio sandėlio kai jis grobiamas prisijungia ir tuo pačiu paaukojama ~5 minutes vien tam. Taip, rašėm, kad nėra konkurencijos (nu nes prieš tokias gaujas teko kovot, kad žn) bet tai nereiškia, kad reikia prikabint PD nes nėra stiprių gaujų. Cosa užsišaldė bet kažkokio protrūkio ties gaujų veiksmais aš neįžvelgiu, kaip buvo tie patys taip ir liko su tais pačiais trūkumais. Jeigu dabar dar PD pridedam prie šito tai vpš laiko atžvilgiu nusibos laikyt tuos sandėlius kai pastoviai turėsi campint ir laukt ar puls kas nors ar ne. Duokit laiko gaujoms kol susiformuos kažkas padoraus ir tada sakykit, kad reikia ir kitus čia primaišyt į sandėlius nes čia man atrodo vienintelė vieta kur PD negali kištis (hood grobimai nebent dar) ir gaunasi toks atokvėpis nuo policijos. Justis_Ltu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Gruodis 22, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 22, 2022 prieš 41 minutes(-čių), Robke_Gang rašė: Jeigu prisimint mano pasiūlymą kurį sėkmingai įgyvendino tai ten viskas sudaryta tiek iš valdžios tiek iš darbuotojų nuomonių taip, kad gandus jog neklausau ką turi pasiūlyt darbuotojai drąsiai paneigsiu, visada išklausau ką turi pasiūlyt. Jeigu man nepatinka ar aš esu uždraudęs viešai nuomonės paklaust? Ne, todėl nežinau su kuo tu ten kalbėjai arba ne taip supratau. Mano pasiūlymų buvo kruvelė ir dar biški iki kol juos pradėjo įgyvendint (prisimink dc įdėjų skiltį, kuria archyvavo). Čia nesiūlau nes šiuo metu laiko mažiau turiu ir bšk tingėjimas detaliai aprašynėt viską vakarais, my bad. Galbūt perdaug užakcentavau fūristus šioje vietoje bet mintis mano tokia, kad sandėlius palikit gaujoms, o jum kaip alternatyva bus ateityje narkotikų gamybos vietas (kurios kaip supratau iš toshos žodžių ir bus sandėliai) paprasčiausiai tikrinti/daryti kratas. Vėl gi, mano nuomone nereikia policijos kišt į tuos sandėlius, ten ir taip užtenka veiksmo kai jis būna. Tu turi suprast, kad gauja nėra oficialus darbas kur reikalauja minimumo per dieną, gauja daug laisviau veikia nei darbai ir todėl faktas, kad jūsų kasdien prisijungia kokie 10. Tuo tarpu gaujoje dažniausiai ant pačio sandėlio kai jis grobiamas prisijungia ir tuo pačiu paaukojama ~5 minutes vien tam. Taip, rašėm, kad nėra konkurencijos (nu nes prieš tokias gaujas teko kovot, kad žn) bet tai nereiškia, kad reikia prikabint PD nes nėra stiprių gaujų. Cosa užsišaldė bet kažkokio protrūkio ties gaujų veiksmais aš neįžvelgiu, kaip buvo tie patys taip ir liko su tais pačiais trūkumais. Jeigu dabar dar PD pridedam prie šito tai vpš laiko atžvilgiu nusibos laikyt tuos sandėlius kai pastoviai turėsi campint ir laukt ar puls kas nors ar ne. Duokit laiko gaujoms kol susiformuos kažkas padoraus ir tada sakykit, kad reikia ir kitus čia primaišyt į sandėlius nes čia man atrodo vienintelė vieta kur PD negali kištis (hood grobimai nebent dar) ir gaunasi toks atokvėpis nuo policijos. Ačiū. Iš tikro tai neturiu ką pakomentuoti. Viskas logiškai apsakyta. Na pritarsiu tai idėjai, kad PD nekišam į sandėlius, kadangi dominuojanti gauja užsišaldė, galimai žaidėjų skaičiui augant atsiras didesnės konkurencijos tarp gaujų (pagyvensim pamatysim). Patinka kai nors kažkas argumentuotai pasako, kodėl pasiūlymas yra blogas ♥ Robke_Gang sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Hill Paskelbta Gruodis 22, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 22, 2022 Aš siūlyčiau tiesiog padaryti vieną dieną ( pvz. sekmadienis ), kada policija gali įsivelti, padaryt valimus sandelių, kad nuo pirmadienio, būtų daugiau tuščių sandelių ir galimybės naujoms gaujoms. Visa kita už. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar