Aftaritet_Stalone Paskelbta Birželis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lukas_Mercedes 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Baigusiai gamyklai ir praėjus porai minučių po jos, susitikau Matuką_P už zonos ribu, paprašius nušauti mane, jog atsirasčiau LS ligoninėje, nes ne esu VIPAS ir galėčiau išsinuomojęs mašiną nuvykti į Paleto miestelį, bet tik man atsiradus LS ligoninėje buvau nužudytas Policininko Lukas_Mercedes visiškai be reikalo, Neturėjau įtarimo, ar kitaip nebuvau nusižengęs serveryje, Žmogus tiesiog nori ir šaudo ligoninėje? Policininkas privalo naudoti darbo inventorių tik su darbu susijusioms funkcijoms atlikti. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/hRfFqVo Lukas_Mercedes, Naikintuwas_Laiswej ir Toyo_Yello sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Mercedes Paskelbta Birželis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 (redaguota) Pasibaigus gamyklai iprastas dalykas dar kuri laika pabuti prie LSHP, Per x nera laiko patikrinti ar turi itarimo, nes tik atsiradus issitelinat. https://medal.tv/games/gta-v/clips/i3SQb1l9zFdq8Owu6/d13371oyydyl?invite=cr-MSxPYlEsNDA3ODc1NTgs Redaguota Birželis 13, 2024 nario Lukas_Mercedes Naikintuwas_Laiswej sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Birželis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Lukas_Mercedes rašė: Pasibaigus gamyklai iprastas dalykas dar kuri laika pabuti prie LSHP, Per x nera laiko patikrinti ar turi itarimo, nes tik atsiradus issitelinat. Irodymai valanda laiko galioja, ar neveluoji ikelti papeikimo? https://medal.tv/games/gta-v/clips/i3SQb1l9zFdq8Owu6/d13371oyydyl?invite=cr-MSxPYlEsNDA3ODc1NTgs Manęs nelabai jaudina, tu spėji, tu nespėji, aš paprastas žmogus, chillinau, o tu bereikalingai nužudei žmogu, kuris nebuvo nei kaltas, nei kažka blogo padarė. + sakai 1h galioja įrodymai, kaip tu budamas policininkas nežinai taisyklių man net galva neišneša, ar čia reikia per naujo persiskaityti viską? "8. Įrodymai negali būti senesni nei 24-ios valandos" https://forum.lmg5.lt/topic/123-papeikimų-pareigūnams-informacija/#:~:text=8. Įrodymai negali būti senesni nei 24-ios valandos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Mercedes Paskelbta Birželis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 Pataisiau del tu irodymu, neverk. Kaip ir minejai tu gaujos narys, pasibaige gamykla. gaujos akronimas, nusoviau. Ko putojiesi? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Birželis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Lukas_Mercedes rašė: Pataisiau del tu irodymu, neverk. Kaip ir minejai tu gaujos narys, pasibaige gamykla. gaujos akronimas, nusoviau. Ko putojiesi? O už ką nužudei mane? Kodėl? Kažką padariau? Nušovei, ir padariai /vtd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Mercedes Paskelbta Birželis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 Nesusireiksmink kad butent tave tiesiog jau tuscia buvo ir padariau vtd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Birželis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 prieš 4 minutes(-čių), Lukas_Mercedes rašė: Nesusireiksmink kad butent tave tiesiog jau tuscia buvo ir padariau vtd Tai kodėl butent mane nušoviai, ir po to pabėgai? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Birželis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 13, 2024 Priimta. Retas atvėjis, kad gaujinis bus po gamyklos su 0 star'ų, tačiau turėjo surakinti ir patikrinti ar turi įtarimo. Didelio nusižengimo čia nematau, darbuotojas perspėjamas ir skiriamas žodinis įspėjimas, kitą kartą bus baudžiamas įspėjimais. Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai