Bearas_Liamonas Paskelbta Birželis 15 Dalintis Paskelbta Birželis 15 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Bearas_Liamonas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Cortez_Lukas 3. Priežastis: Isilaužymas į užrakinta mašina su cheatais, negana jam banu. 4. Vaizdinė medžiaga: https://youtu.be/zMYiwCWCS-U 5. Papildomi komentarai: Vyduri niekur pradėjo vogti mašina kuri tuo tarpu buvo užrakinta, tik atvažiaves pastebiu kad kažkas ja nuvarinėt bando. Negražu sukčiauti prieš žaidėjus ;( Mantas_Bird sureagavo į tai 1 Informacija Spoiler Firmą | datą ; išdirbimas| Direktorius , Pavaduotojas | + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-08-06 iki 2023-10-02 ; Justas_Boss ; Mantas_Bordeo. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-10-04 iki 2023-11-18 ; Andrius_Kaunas ; Voverius_Voverinis. + Įsidarbino į Mechanikų firmą nuo: 2024-07-15 iki 2024-07-21 ; Darius_Danikov ; Sauls_Tuners. ; Edvinas_Mapp. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2024-07-22 iki 2024-10-22 ; Golden_State ; Geografas_Mafas ; Markas_Tarakanas. + Įsidarbino į Medikų firmą nuo: 2024-10-25 iki xxxx-xx-xx ; Dominykas_Snow ; Crimson_Serpant ; Unknown_Ltu; Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Birželis 15 Dalintis Paskelbta Birželis 15 cia kazkokia klaida man rodos isivele, man masina buvo atrakinta Dris_Cleo, Matt_Fusion, Veniamin_Kiselev ir 1 kitas sureagavo į tai 4 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bearas_Liamonas Paskelbta Birželis 15 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 15 prieš 7 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: cia kazkokia klaida man rodos isivele, man masina buvo atrakinta perdaug mėgsti kledėti, nepirmas ir nepaskutinis kart kada esi prigaunamas ant cheatinimo. + aš nesuvokiu kokiais būdais galėtai isėst į mašina dar į užrakinta mašina kažkaip žmonės magiškai neilipa, bet tu visados turi savo cheatuku pajunges. Informacija Spoiler Firmą | datą ; išdirbimas| Direktorius , Pavaduotojas | + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-08-06 iki 2023-10-02 ; Justas_Boss ; Mantas_Bordeo. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-10-04 iki 2023-11-18 ; Andrius_Kaunas ; Voverius_Voverinis. + Įsidarbino į Mechanikų firmą nuo: 2024-07-15 iki 2024-07-21 ; Darius_Danikov ; Sauls_Tuners. ; Edvinas_Mapp. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2024-07-22 iki 2024-10-22 ; Golden_State ; Geografas_Mafas ; Markas_Tarakanas. + Įsidarbino į Medikų firmą nuo: 2024-10-25 iki xxxx-xx-xx ; Dominykas_Snow ; Crimson_Serpant ; Unknown_Ltu; Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Markis_Tarkis Paskelbta Birželis 15 Dalintis Paskelbta Birželis 15 Manau, kad žaidėjui turėtų būti duotas RCON arba paskyros atėmimas. Žmogus kenkia projektui, dar mano mašiną šiandien sunaikino. Lewis_Audynke, Meek_Mill, Gianni_Blanco ir 1 kitas sureagavo į tai 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 prieš 1 minutę, Markis_Tarkis rašė: Manau, kad žaidėjui turėtų būti duotas RCON arba paskyros atėmimas. Žmogus kenkia projektui, dar mano mašiną šiandien sunaikino. Apie ka tu cia beldi nesamones diedas? cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hornas_Dyzelis Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 Projekto rakštis Lewis_Audynke sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 Žaidėjas užblokuotas. Ačiū, kad pranešėte. Spoiler [23:49:19] Player clicks on car action (player: [name: Bearas_Liamonas, id: 8, dbId: 8213], userVehicleId: 21084, actionId: 3) // Užrakinama tr. priemonė [01:59:17] Player clicks on car action (player: [name: Bearas_Liamonas, id: 7, dbId: 8213], userVehicleId: 21084, actionId: 3) // Atrakinama tr. priemonė [01:59:18] Player clicks on car action (player: [name: Bearas_Liamonas, id: 7, dbId: 8213], userVehicleId: 21084, actionId: 3) // Užrakinama tr. priemonė Tomas_Frenzy, Matt_Fusion, Tomox_Csgo ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 1 3 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai