Tomas_Frenzy Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Tomas_Frenzy 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Matt_Fusion 3. Priežastis: Aim, Silent AIM 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/yob16o 5. Papildomi komentarai: Prieš mano "kova" su manimi šaudeis prieš Matukas_Poseu, tai pasisaugojus POV ir turėtų matytis kaip prieš jį šaudais, clap'eris įmesk kaip abu nupūti Thunder_Merlin, Lewis_Audynke, Gianni_Blanco ir 1 kitas sureagavo į tai 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matt_Fusion Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 Vaizdinė medžiaga negali būti apkarpyta, koreguota ar kitaip pažeista. sveikas oranzinis, kai imesi normalia nekoreguota vaizdine medziaga as imesiu saviske (dbr islekes prie ezeru, busiu uz poros dienu) Gianni_Blanco, Cortez_Lukas, Dris_Cleo ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 2 1 154071532_470677090979298_6079243539048418015_n.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 prieš 7 minutes(-čių), Matt_Fusion rašė: Vaizdinė medžiaga negali būti apkarpyta, koreguota ar kitaip pažeista. sveikas oranzinis, kai imesi normalia nekoreguota vaizdine medziaga as imesiu saviske (dbr islekes prie ezeru, busiu uz poros dienu) Sveikas, kaip ten sakai "silke", chat'as uždengtas mano prašymu, nes buvau parašiusi žinutę su asmenine info, esant būtinybei duodu leidimą nusiųsti adminams nekoreguotą video, kad viešai įkelta būtų - nenoriu Meek_Mill, Matt_Fusion, Tashke_Zales ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 2 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matt_Fusion Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 https://streamable.com/qyxp02 va prasom @Tomas_Frenzy Black_Umo, Dris_Cleo, Cortez_Lukas ir 8 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 1 4 154071532_470677090979298_6079243539048418015_n.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Birželis 16 Dalintis Paskelbta Birželis 16 Atmesta Matt_Fusion sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai