Biski_Spartesnis Paskelbta Gruodis 20, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2022 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Biski_Spartesnis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mycha_Lojus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: apsimete kad nemate kai i mane lese tryse is masinos, o kai dariau savigyna ateme ginklus ir star pridejo. nebaudzia tu kuriuos turetu. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/h2fg4m Biski_Bukesnis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mycha_Lojus Paskelbta Gruodis 20, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2022 Papasakosiu bsk situacija. Tai as jumis priziurejau, nes dauk kas sake, kad i visus saudot ir staiga pamaciau, kad jie parleke ir kaska nutrenke as tavo nick nemaciau ir negalejau atsimint nes jusu daugoka atsirado serveryje ir jusu vardai labai maisosi ir suvius girdejau, bet nesimate kas ir is kur, bet spejau, kad jie tai privaziavau ir maciau kad tu dingai tai privaziaves norejau issiaiskinti kas cia vyksta staiga tu atsiradai ir i juos pradejai saudyti. Todel pamates, kad tu juos saudai tave ir nubaudziau, o toliau situacijos issiaiskinti negalejau, nes tavo draugelis mane nuzude. Sandiego_Simis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mycha_Lojus Paskelbta Gruodis 20, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2022 P.S. Savigina butu buvusi jeigu i tave butu buve saude ir tu atsisaudes, o ce tave nusove ir kai as juos sustabdziau tu juos uzpuolei tai pagal mane bent jau cia nematau jokios saviginos. Ir as tave pirma nubaudziau, nes turejau irodymus, o ju negalejau nubaust kol nesusirinkau pakankamai irodymu, kad tikrai jie i tave saude. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Gruodis 20, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2022 Papeikimas atmestas. Pareigūnas iš savo POV užpuolimo nematė, girdisi tik šūviai. Savigynos išimtys yra taikomos tik civiliam (t.y. žaidėjams be įjungto gaujos akronimo), plačiau apie tai susipažinti galite čia. Įtarimai bei ginklų konfiskacija skirta teisingai. Dėl vairuotojo padarytų veiksmų galite parašyti pareiškimą čia. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai