Jump to content

Gaujų grobimų ir veiksmų taisyklės, nuostatai, svarbi informacija.


Koala_Stonkus

Rekomenduoti pranešimai

Nustoja galioti 2024.09.21 23.59h

Ex4sZET.png

 

 

GAUJŲ GROBIMŲ IR VEIKSMŲ TAISYKLĖS, NUOSTATAI BEI SVARBI INFORMACIJA

 

 

GROBIMŲ PROCESAS

 

 

1. Vykdant grobimą prieš teisėsaugą, nusikalstamą frakciją ar gaują, grobimo laikas yra nuo 10 val. iki 00 val. darbo dienomis, savaitgaliais nuo 9 val. iki 01 val. nakties.
2. Gaujos nariams leidžiama grobimo metu naudoti šarvus, vaistinėles bei narkotikus ir kitus daiktus, kurie prideda gyvybes ir šarvus.
3. Teisėsaugos organizuojamų šturmų metu, gaujai išvalius hoodą turi praeiti dviejų skelbimų laikotarpis (30 sek. po pirmo skelbimo) užtikrinant jėgą savo teritorijoje. 
4. Gaujiniai veiksmuose privalo dėvėti savo gaujos aprangą, akronimą. Jeigu nedėvima gaujos apranga - daromi įrodymai pretenzijoms.
5. Gaujos turi neribotą kiekį grobimų prieš kitas gaujas, tačiau turi praeiti ne mažiau, kaip 2 valandos nuo paskutinio grobimo.
6. Gauja, kuri buvo grobiama, po grobimo gali padaryti grobimo atsaką tą pačią minutę.
7. Gaujai padarius grobimą prieš teisėsaugą, kitą gali daryti po 1 valandos nuo praėjusio. 
8. Gaujų veiksmų metu gaujos nariai teisėsaugai - nepaliečiami. Teisėsaugai draudžiama gaujinius šaudyti, rakinti, įtarti, tikrinti ar kitaip trukdyti.
9. Gaujos lyderis turi pranešti tikslią informaciją per /gz arba /v [grobimo vietą] [grobimo trukmę] [grobimo išpirką].
10. Norint paskelbti, jog grobimas įvyko sėkmingai būtina turėti nuotrauką kuomet yra minimaliai 3 grobėjai bei nei vieno priešininko akiratyje pasibaigus grobimo laikui, paskelbus jog grobimas išlaikytas. Taip pat po 30 sekundžių turi būti atliekamas tas pats procesas.
11. Draudžiamas VDM (trankymas, suvažinėjimas su transporto priemone), drive-by (šaudymas per langą, iš transporto priemonės) naudojimas veiksmų metu.
12. Grįžimo metu šaudymas į priešingą pusę yra draudžiamas (atsišaudymas leidžiamas).
13. Grobimo metu draudžiama veržtis (liaud. pushinti) iš grobiamo objekto ribų.
14. Grobimų metu buvimas ant pastatų stogų yra draudžiamas. Draudžiama lipti ant mašinos stogų, tvorų, sienų kt.
15. Draudžiamas grobimo vykdymas, jeigu vienu metu plėšiamas bankas arba vykdoma kita veikla, kuri įtakoja policiją.
16. Draudžiama daryti pakartotiną nelimituotą grobimą prieš teisėsaugą toje pačioje vietoje per 6 val., t. y. privalo būti rotacija bei išnaudojamos visos grobiamos lokacijos.
17. Vykstant grobimui prieš kitą gaują draudžiama teleportacija arčiau nei 1KM nuo grobiamos vietos.
18. Draudžiamos transporto priemonių barikados grobimo vietoje. Tam tikroms lokacijoms taikomos išimtys, kurios aprašytos prie kiekvienos vietovės. Draudžiamos darbinių transporto priemonių barikados visose grobimų vietose, sandeliuose, gamyklose, bankuose. Tr. priemonėmis skaitomi dviračiai, motociklai.
19. Pastatų/vietų grobimas vykdomas 1x1 principu prieš teisėsaugą. Turint įrodymus, jog teisėsaugos narių yra daugiau nei 20, galimas plėšimas 2x1. (Įrodymai galioja 15 min)
20. Grįžinėjimas atgal į gamyklas leidžiamas tik su savo frakcijos nariais t.y. policininkas gali grįžinėti tik su kitu policininku, gaujos narys tik su kitu savo gaujos nariu. Civilių įsikišimas draudžiamas.
21. Vykstant (x) gaujos veiksmui pvz.: gamykloje prieš Policiją, gaujai (y) yra draudžiama pradėti sandėlių, hood'o grobimų veiksmą prieš gaują (x). Vienai gaujai negali vykti du veiksmai prieš skirtingas frakcijas ar gaujas vienu metu.
22. Gamyklai pasibaigus turi praeiti 1 valandą norint pradėti grobimą prieš teisėsaugą.

 

 

GROBIMŲ REIKALAVIMAI

 

 

1. Gaujos už normalų grobimą gali reikalauti 400.000 eurų išpirkos iš teisėsaugos už 15 minučių pastato laikymą, 650.000 eurų išpirkos už 20 minučių pastato laikymą už miestelių ribų. Esant nesėkmingam veiksmui - suma turi būti išmokėta teisėsaugos frakcijai.
2. Patvirtintos gaujos prieš patvirtintas gaujas už kitos gaujos bazės grobimą gali prašyti 400.000 € už 15 minučių laikymą. Esant nesėkmingam veiksmui - sumos kitai gaujai mokėti neturi, tai yra skaitomas kaip savo hood apsigynimas. Oficialios gaujos prieš oficialias gali reikalauti iki 800.000€ už 15 minučių laikymą.
3. Oficialios gaujos gali grobti patvirtintos gaujos bazę ir prašyti 500.000€ už 15 minučių laikymą. Esant nesėkmingam veiksmui - Oficiali gauja kitai mokėti neturi, tai yra skaitomas kaip savo hood apsigynimas. Patvirtinta gauja gali grobti Oficialios gaujos bazę ir prašyti 650.000€ už 15 minučių laikymą. Esant nesėkmingam veiksmui - Patvirtinta gauja kitai mokėti neturi, tai yra skaitomas kaip savo hood apsigynimas.
4. Darbuotojų ir valdžios reikalavimai grobimams: norint gaujai užgrobti gaują, reikia, 5 prisijungusių gaujos narių + lyderis (reikalingos nuotraukos per F1/M); norint gaujai užgrobti prieš teisėsaugos frakciją, reikia, kad būtų prisijungę 6 darbuotojai + 1 valdžios atstovas (reikalingos nuotraukos per F4/M). Įrodymai galioja 5 minutes.

 

 

GINKLŲ NAUDOJIMAS

 

 

1. Esant grobimui tarp gaujų, leidžiama naudoti tik šiuos ginklus: Advanced Rifle, Carbine Rifle, Assault Rifle, Compat Rifle, Pump Shotgun, Bullpup Shotgun, Pistol .50, SNS Pistol, Combat Pistol, Heavy Pistol, Combat PDW, Micro-SMG, AP Pistol. Galioja sandėliams. 
2. Esant grobimui tarp gaujų ir teisėsaugos, leidžiama naudoti visus ginklus, išskyrus Stun Gun - teisėsaugai. Šaltieji ginklai taip pat draudžiami (lazdos, laužtuvai, kastetai ir t.t.).
3. Gaujos hood yra saugi zona, t. y. pasiekus jos ribas gaujiniai gali slėptis nuo teisėsaugos. Gaujos bazėje draudžiami rakinimai, Stun Gun naudojimas, įsodinimas į mašiną, patikrinimas, įtarimo uždėjimas. Teisėsaugos atstovams draudžiama įžengti į gaujos hood ribas, tačiau gali užeiti į gaujos hood'ą TIK tikslu - išnaikinti narkotines medžiagas, esant reikalui gali atsišaudyti. Taip pat teisėsaugos nariai gali sušaudyti iš toli mėgindami pasodinti į kalėjimą.

 

 

 GAUJŲ VEIKSMŲ TAISYKLĖS

 

 

1. Draudžiama bėgti (teleportuotis, atsijungti) iš gaujų sandėlių ar grobimų – privalote kovoti iki galo.
2. Draudžiama naudoti įvairias programas, suteikiančias pranašumą prieš kitus;
3. Draudžiama būti veikloje be gaujos aprangos;
4. Draudžiama prašyti pašalinių padėti šaudyti kitos gaujos narius veiksmų metu;
5. Gaujų nariai, laikantys savo transporto priemones priešininkų gaujų zonose ir karo metu darantys /vtm bus baudžiami piniginėmis nuobaudomis, VIP praradimu ar juoduoju sąrašu.
6. Draudžiama per gaujų karus atsijungti zonoje, o tada priešams ją užėmus prisijungti atsirandant kažkur ant stogų ar gerose pozicijose. Privalote vykti visi kartu. 
7. Draudžiamas VDM (trankymas, suvažinėjimas su transporto priemone), drive-By (šaudymas per langą, iš transporto priemonės) naudojimas veiksmų metu.
8. Draudžiama grobiančiai gaujai perlipti tvorą, kad "išpushinti" atsigrobiančiuosius, jeigu jie yra kitame kieme už savo hood. Laikoma tik hood teritorija. Leidžiama grobiančiai gaujai perlipti tvorą, jeigu atsigrobiantieji už jos slepiasi ir nepushina į hood zoną.

 

 

 LIMITUOTŲ GROBIMŲ TAISYKLĖS

 

 

1. Koks nustatytas Grobiančiųjų vs Ginančiųjų skaičius - toks privalo ir būti. Pavyzdžiui, 7 prieš 7.
2. Kiek nustatyta Grobiančiųjų vs Ginančiųjų, tiek žmonių ir grobia ar atsigrobinėja, kuri pusė nusižengia, moka visą išpirkos sumą.
3. Draudžiamas VDM (trankymas, suvažinėjimas su transporto priemone), drive-By (šaudymas per langą, iš transporto priemonės) naudojimas veiksmų metu.
4. Grįžimo metu šaudymas į priešingą pusę yra draudžiamas (atsišaudymas leidžiamas). Šaudymasis lauke prie pat grobiamo pastato yra leistinas.
5. Norint atlikti grobimą: privalo būti atitinkamas skaičius (priklauso nuo Grobiančiųjų vs Ginančiųjų) policijos darbuotojų su valdžia (reikalingos nuotraukos per F4/M).
6. Draudžiama daryti pakartotiną limituotą grobimą prieš teisėsaugą toje pačioje vietoje per 6 val., t. y. privalo būti rotacija bei išnaudojamos visos grobiamos lokacijos.
7. Grobiantieji ir ginantieji privalo sudaryti narių sąrašą, kurie nesikeis viso limituoto grobimo metu. Pavyzdys: Vykstant grobimui 7x7, Policija negali keisti septyneto narių, jeigu po pirmojo rusho atsigrobti nepavyko. Grįžti iš ligoninės privalo tie patys 7 ir tęsti bandymą atsigrobti.

 

 

 BANKO PLĖŠIMAI

 

 

1. Banko plėšimą gali pradėti tik gaujos narys, kai yra prisijungę bent 3 policininkai.
2. Gaujos narys turi būti su įjungtu gaujos akronimu (mygtukas F2).
3. Banko plėšimas gali vykti tarp 12:00-00:00 val.
4. Banko plėšimo metu policininkai ir gaujos nariai gali teleportuotis tik /vt 1, vt2, /vtls, /vtd arba /get prie /vtls. Kitos teleportacijos draudžiamos.
5. Banko plėšimo metu policininkai ir gaujos nariai negali naudotis apiplėšimo vietoje VIP pasigydymo funkcijomis.
6. Banko plėšimo metu policininkai ir gaujos nariai negali naudotis šaltaisiais ginklais (peiliais, kirviais, pan.).
7. Banko plėšimo metu policininkai ir gaujos nariai negali bendradarbiauti tarpusavyje.
8. Banko plėšimo metu policininkai negali naudoti darbo funkcijų prieš gaujos narius.
9. Banko plėšimo metu negalima įvežti tr. priemonių į vidų.
10. Banko seifą uždaro policininkas, kai seife nelieka kitų pašalinių asmenų.
11. Gaujos negali kištis į kitų gaujų bankų plėšimus, bandydamos perimti banko plešimą sau.
12. Draudžiamas VDM bankų veiksmų metu.
13. Draudžiamas Lamborghini Urus, BMW M5 Touring ir RIOT (neperšaunamos tr. pr.) naudojimas bankų plėšimų metu.
14. Banko plėšimas skaitomas baigtas, kai teisėsauga uždaro banko seifą. Uždarius seifą Policija turi galimybę gaudyti/apšaudyti asmenis gabenančius pavogtus pinigus.
15. Banko plėšimas vykdomas 1x1 principu prieš teisėsaugą.
16. Gaujos nariai, kurie bus pastebėti atidarinėjant bankus tik tam, kad Policija juos galėtų uždaryti ir pasipelnyti pinigų į darbo fondą, bus baudžiami juoduoju sąrašu.
17. Policijos Departamentui draudžiama naudotis sraigtasparniais banko metu, kad patekti ant stogų, kuriuose nėra galimybės užlipti kopėčiomis arba laiptais.

 

 

SANDĖLIO GROBIMAI

 

 

1. Sandėlio grobimai gali vykti tarp 18:00-22:00 val.
2. Sandėlio grobimą gali daryti tik patvirtinta gauja.
3. Sandėlio grobimo metu gaujos nariai turi išsiskirti savo apranga, draudžiama dalyvauti su darbo apranga.
4. Sandėlio grobimu metu policijai draudžiama kištis į grobimą.
5. Sandėlio grobimo metu draudžiama naudotis teleportacija į sandėlio vietą.
6. Sandėlio grobimo metu gaujos nariai negali naudotis grobimo vietoje VIP pasigydymo funkcijomis.
7. Sandėlio grobimo metu gaujos nariai negali naudotis šaltaisiais ginklais (peiliais, kirviais, pan.).
8. Sandėlio grobimą gali pradėti tik viena gauja. Taip pat sandėlių gaujų kovos vyksta 1x1 principu.
9. Sandėlio grobimo metu draudžiamas buvimas ant pastatų stogų.
10. Sandėlio grobimo metu draudžiamas VDM (trankymas, suvažinėjimas su transporto priemone), drive-By (šaudymas per langą, iš transporto priemonės) naudojimas veiksmų metu.
11. Sandėlio grobimo metu draudžiamos daugiau nei 4 transporto priemonių barikados sandėlio vietoje, taip pat negali būti užstatytas pickup'as. Draudžiama užstatyti darbinėmis tr. priemonėmis.
12. Sandėlio grobimo metu važiuojant į grobimą gaujos nariams draudžiama šaudytis tarpusavyje. 
13. Draudžiamas rušinimas iš violetinės zonos bandant neįleisti kitos gaujos narių į ją.
14. Draudžiamas gaujų kooperavimas sandėlių metu norint atimti ir perduoti sandėlį savo sąjungininkei. Draudžiamas kitų gaujų „stebėjimas“ ir buvimas sandėlio zonoje, kai veiksmas jiems nevyksta.
15. Turint gaujos sandėlį privalomas jo gynimas prieš kitą gaują.
16. Draudžiamas /vtm ir /get sandėlių grobimo metu.

 

 

GAMYKLŲ PLĖŠIMAI

 

 

1. Gaujos nariams leidžiama grobimo metu naudoti šarvus ir vaistinėles, narkotines medžiagas ir kitus daiktus, kuriems leidžia pridėti gyvybes ir šarvus.
2. Gaujiniai veiksmuose privalo dėvėti savo gaujos aprangą, akronimą. Jeigu nedėvima gaujos apranga - daromi įrodymai pretenzijoms (išimtis asmenims, kurie yra LMG5 komandoje arba yra karo medikai).
3. Gamyklų veiksmų metu Teisėsaugai draudžiama rakinti, įtarti, tikrinti asmenis, kurie dalyvauja būtent tame veiksme.
4. Gamyklų grobime gali dalyvauti ne daugiau kaip dvi gaujos.
5. Draudžiamas VDM (trankymas, suvažinėjimas su transporto priemone), drive-By (šaudymas per langą, iš transporto priemonės) veiksmų metu.
6. Grįžimo metu šaudymas į priešingą pusę yra draudžiamas (atsišaudymas leidžiamas).
7. Draudžiamas bet koks veiksmo vykdymas, jeigu vienu metu plėšiama gamykla arba vykdoma kita veikla, kuri įtakoja policiją.
8. Gamyklos grobimo metu draudžiamas /VTM teleportacija. Privaloma važiuoti nuo ligoninės arba nuo /vtls su nuosava.
9. Vykdant gamyklos grobimą teisėsaugą, gaujos nariai gali naudotis visais serverio ginklais.
10. Gamyklos plėšimas vykdomas 2x1 arba 1x1 principu prieš teisėsaugą. 
11. Draudžiama prašyti pašalinių padėti šaudyti kitos gaujos ar teisėsaugos narius veiksmų metu;
12. Gamyklos grobimo metu gaujos nariai negali naudotis šaltaisiais ginklais (peiliais, kirviais, pan.).
13. Kitos gaujos negali trukdyti nei gaujai, nei policijai.
14. Teisėsaugai bandant užimti gamyklą ir pradėti narkotikų naikinimą, grobimo principas vykdomas 1x1 arba 2x1. Pirmosios gaujos atvykusios į gamyklos ribas, privalo paskelbti viešą žinutę, jog tame veiksme dalyvauja būtent ji / jos prieš teisėsaugą (įrodymai su skelbimu bei gamyklos ribose).
I. Pranešimą skelbti privalo vienas iš lyderių. Išimtis taikoma jeigu nei vieno iš lyderių nėra prisijungusio tada skelbia vienas iš gaujos narių.
II. Skelbimas negali būti įžeidžiantis, pašiepiantis arba kitaip skatinantis neapykantą.
15. Gamyklos plėšimas vykdomas 1 gauja prieš 1 teisėsaugos frakciją principu. Jeigu teisėsaugos frakcijoje yra daugiau nei 20 narių, plėšimas gali vykti 2x1, tačiau, gaujų narių skaičius negali viršyti Teisėsaugos frakcijos narių skaičiaus. (Įrodymai galioja 15 minučių).
16. Gamyklų teritorijose / gamyklų veiksmų metu draudžiamas užlipimas / užskridimas / buvimas ant pastatų stogų.
17. Gamyklos plėšimą gali pradėti tik gaujos narys, kai yra prisijungę bent 5 policininkai.
18. Gaujoms ar policijai pradedant atidarinėti gamyklos duris, gaujos gali kariauti tarpusavyje gamyklos zonoje, norint pasisavinti gamyklos grobimą sau, tuo tarpu policija gali bandyti trukdyti gaujoms atidaryti gamyklą. Atsidarius gamyklai (kai viršuj yra rodomas gamyklos progresas) gauja, esanti gamyklos teritorijoje ir pirma paskelbusi žinutę chat‘e apie kovą prieš policiją (pvz. Gauja vs PD – Gamykla Nr. 1), lieka toje gamykloje ir tęsia kovą, kitos gaujos privalo atsitraukti. 
19. Negrobianti gauja privalo pasitraukti iš gamyklos teritorijos tą pačią minutę kai ji buvo atidaryta ir paskelbtas kitos gaujos pranešimas pvz. /v GP vs PD Gamykla Nr. 1. Negali būti jokių "iki pirmos mirties", gauja pralaimėjusi kovą dėl gamyklos privalo susidėti ginklus ir pasišalinti iš jos teritorijos.
20. Šaudyti į grįžtančius pareigūnus/gaujinius leidžiama tik pasiekus gamyklos ribas (spausti ant žodžio), taip pat leidžiama šaudyti nepasiekus gamyklos ribų jeigu į jus yra šaudoma.
21. Draudžiamas tr. priemonių (pvz. dviračių, motociklų) naudojimas pastato viduje gamyklos plėšimo metu.
22. Gamyklai užsidarius, teisėsauga grobtos gamyklos teritorijoje gali pradėti rakinti gaujos narius po 2 minučių. Už gamyklos teritorijos ribų rakinimas leidžiamas, tačiau tame laiko tarpe draudžiama narkotikų patikra.
23. Gauja pradėjusi gamyklą, neturi galimybės jos metu išvažiuoti ir pradėti veiksmo kitos gaujos sandėlyje ar hood. Tačiau, kol ta gauja yra užėmusi gamyklą, lygiai taip pat prieš ją yra uždrausta pradėti veiksmą jų sandėlyje ar hood.
24. Gamykla skaitoma kaip pradėta, kai gaujos arba Policijos Departamento narys pradeda durų atidarymą ir išnaudoją suvirinimo įrangą. Nuo to momento draudžiama sodinti gaujos narius ligoninėje.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...