Check_Bass Paskelbta Birželis 22, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 22, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Chack_Bass 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje @Millander_Hin 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją? Policininkas tiek darbo metu, tiek poilsio metu, tiek (ne)vilkėdami darbo uniformą negali šaudyti į kitus žaidėjus be priežasties. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/pazxob https://streamable.com/pk4mf2 Redaguota Birželis 22, 2024 nario Check_Bass Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Birželis 22, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 22, 2024 Serveryje bosai yra visiems, tačiau nenorėjau juo dalintis už tai šaudžiau, nematau policijos taisyklių, kurios man draustų kovoti su kitais dėl bosų, ypač kai dabar yra sezono pass'o Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Birželis 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 22, 2024 prieš 1 minutę, Millander_Hin rašė: Serveryje bosai yra visiems, tačiau nenorėjau juo dalintis už tai šaudžiau, nematau policijos taisyklių, kurios man draustų kovoti su kitais dėl bosų, ypač kai dabar yra sezono pass'o Galima visada, draugiškai susitart o ne atvaryt persirenkt ir saudyt o paskui ir ant viršaus starus uzmest. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Birželis 22, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 22, 2024 (redaguota) Nežinau apie ką tu kalbi bet aš visada buvau savo aprangoje, apie kokius starus tu kalbi Troli tu. Norėčiau pamatyti įrodymus kur aš tau sudėjau starus :DDDDDDDDDDDDDD Redaguota Birželis 22, 2024 nario Millander_Hin Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Birželis 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 22, 2024 prieš 20 minutes(-čių), Millander_Hin rašė: Nežinau apie ką tu kalbi bet aš visada buvau savo aprangoje, apie kokius starus tu kalbi Troli tu. Norėčiau pamatyti įrodymus kur aš tau sudėjau starus :DDDDDDDDDDDDDD Tai staru neuzdejai tik sakau kaip būna. Millander_Hin sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Birželis 22, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 22, 2024 tai apie kokius starus tu kalbi xDDDDDDDDD Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Birželis 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 22, 2024 prieš 4 valandas(-ų), Millander_Hin rašė: tai apie kokius starus tu kalbi xDDDDDDDDD apie tokius kaip dazniausiai taip ir buna. Millander_Hin sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 2, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 2, 2024 Policijos departamento komanda bus perrenkama po valdžios pasikeitimo, papeikimas nebeaktualus, tema uždaroma. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai