Jump to content

Pasiūlymas

Lawrence_Taylor

reikalinga  

9 nariai balsavo

1. 1. reikalinga

• taip
      8
    • ne
      1

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): lawrence taylor 
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas:  Nebausti už "per daug šviesius" timecycle. Idėja būtų šiek tiek pamažint tas bausmes už netinkamus timecycle naudojimus. Mano asmenine nuomone vienas dalykas kuris turėtų būt draudžiamas tai tik kill effectas kuris nušviečia kūnus bei išduoda priešų poziciją. Asmeniškai panašus dangaus naudojimas kaip šitas - https://prnt.sc/_syWsXOj9725 neturėtų būt draudžiamas. Aišku susilauksim iškart komentarų jog vėl adminam papildomas darbas atsakinėjant tinka toks dangus ar ne bet manau ne aš vienas sutiksiu, kad kuo gražesnis žaidimas - tuo įdomiau žaist. Apačioj mielai laukiu visų nuomonės išskyrus tokių kaip Check_Bass kuris už viską sutinka be jokių argumentų.
3. Kuo ši sistema bus naudinga? ^^^

Redaguota nario Lawrence_Taylor

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png

guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 27 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė:

vps leist naudot sviesu timecycle ir tracerius, tada bus bomba

nu as visiskai sviesiam nepritarciau nez nakti pranasumo tkr gauni bet kad va toka dangus kjp pas mane tai dar pofik sakyciau

💘

Nuoroda į atsakymą

prieš 41 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė:

nu as visiskai sviesiam nepritarciau nez nakti pranasumo tkr gauni bet kad va toka dangus kjp pas mane tai dar pofik sakyciau

Prieštarauji savo paties pasiūlymui. Leisti, bet ... iki tam tikro lygio. Kas reiškia, kad nei žaidėjams, nei ADMIN nariams nebėra aišku. ADMIN nariai vėl pradeda vertinti: galima / negalima, o žaidėjai skųstis, kad sprendimai nevienodi arba neaiškūs.

Tikslas buvo suteikti aiškumą. Šiuo metu būtent aiškumo ir yra daugiau.

Mano asmenine nuomone yra tokia, kad žaidimas turėtų būti žaidžiamas kiek įmanoma su default nustatymais, kad visų žaidėjų patirtis būtų tolygi ir vienoda, o tai kartu nesukeltų priešpriešos, konfliktų ir galimos naudos vieniems ar kitiems.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

prieš 58 minutes(-čių), Max_Tosha rašė:

Prieštarauji savo paties pasiūlymui. Leisti, bet ... iki tam tikro lygio. Kas reiškia, kad nei žaidėjams, nei ADMIN nariams nebėra aišku. ADMIN nariai vėl pradeda vertinti: galima / negalima, o žaidėjai skųstis, kad sprendimai nevienodi arba neaiškūs.

Tikslas buvo suteikti aiškumą. Šiuo metu būtent aiškumo ir yra daugiau.

Mano asmenine nuomone yra tokia, kad žaidimas turėtų būti žaidžiamas kiek įmanoma su default nustatymais, kad visų žaidėjų patirtis būtų tolygi ir vienoda, o tai kartu nesukeltų priešpriešos, konfliktų ir galimos naudos vieniems ar kitiems.

egzistuoja aukso viduriuko nustatymas, visgi galimas pateikimas kaip pavyzdziu kurios dangaus modifikacijos nera leistinos. siuo atveju mano pavyzdine tikrai nemanau jog suteikia kazkokio pranasumo vien del to, jog pilkas dangus=D nera prasoma tiksliai leisti zaisti nakti su dienos laiko dangumi, manau jog patys zaidejai prisiima patys atsakomybe uz isirasytas modifikacijas, todel mano nuomone tiesiog reiketu uzdraust grynai tokias modifikacijas kurios tikrai atrodo kaip dienos metas. 

💘

Nuoroda į atsakymą

Buvo padarytas Justo, kaip NETWORK GRAPHICS dalykas. Niekas nenaudojo, visiems buvo nusispjauti, visi gaudavo banus ir kaltindavo kitus. Padarė mornas reduxas, jaučiu, net niekas neįsidiegė, nes visi nori naktį matyti kaip su night vision'u. už

Redaguota nario Fifty_Grand
Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...