Monsterio_Bulkas Paskelbta Birželis 22 Dalintis Paskelbta Birželis 22 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tashke_Zales 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Pingvinas_Angry 3. Priežastys: vip komandu naudojimas veiksmo metu 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/m098vb Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Pikciausias Paskelbta Birželis 22 Dalintis Paskelbta Birželis 22 (redaguota) Sveikas Artūrai, kaip matai vip komanda buvo panaudota man jau mirus, buvo paskubėta, tai mano klaida, bet jokio pranašumo neįgijau ir tikiuosi į tai bus atsižvelgta. Redaguota Birželis 22 nario Pingvinas_Pikciausias Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Monsterio_Bulkas Paskelbta Birželis 22 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 22 prieš 2 minutes(-čių), Pingvinas_Pikciausias rašė: Sveikas Artūrai, kaip matai vip komanda buvo panaudota man jau mirus, buvo paskubėta, tai mano klaida, bet jokio pranašumo neįgijau ir tikiuosi į tai bus atsižvelgta. Sveikas, o kam tau reikejo isvis ta /vtls reikejo pasiruosti, kai buvai veiksme? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Birželis 27 Dalintis Paskelbta Birželis 27 Atmesta. VIP narys atsakė ir paaiškino. VIP teleportacijos komanda buvo panaudota žaidėjui mirus. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai