Gintas_Alk Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Gintas_Alk 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Tomas_Norkevicius 3. Priežastys: Free jailas duodu 100% neturi net pilnu įrodymu, jog galetu pajailinti 4. Vaizdinė medžiaga: + norėčiau pamatyti įrodymus kaip šaudžiau ar nuskandinau ta mašina. Redaguota Birželis 26 nario Gintas_Alk Veniamin_Kiselev, Cortez_Lukas, Stanley_Williams ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Norkevicius Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 Žaidėjas man pateikė įrodymus, kuriuos galėsi pamatyti apačioje Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Birželis 26 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 26 (redaguota) prieš 6 minutes(-čių), Tomas_Norkevicius rašė: Žaidėjas man pateikė įrodymus, kuriuos galėsi pamatyti apačioje Nežinau nieko nerodo čia tie tavo įrodymai, apart jog kazka paskutinis i masina buvau įsedes. SAKAU PATEIK MAN VIDEO AR KAŽKA KAIP AS ŠAUDŽIAU AR NUSKANDINAU JA Redaguota Birželis 26 nario Gintas_Alk Tomas_Frenzy ir Lukiss_Naujas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Norkevicius Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 Pasiklausus keletos asmenų dėl tokių įrodymų tinkamumo, buvo nuspręsta, jog jie NETINKA ir žaidėjas buvo išleistas iš kalėjimo bei skirta kompensacija už praleistą laiką kalėjime Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Monsterio_Bulkas Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 prieš 32 minutes(-čių), Tomas_Norkevicius rašė: Pasiklausus keletos asmenų dėl tokių įrodymų tinkamumo, buvo nuspręsta, jog jie NETINKA ir žaidėjas buvo išleistas iš kalėjimo bei skirta kompensacija už praleistą laiką kalėjime Pazeidei taisykles ,ir zmogaus laika sugaisinai tai manau reiketu tave nubausti Lewis_Audynke ir Adolfas_Healeris sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Birželis 28 Dalintis Paskelbta Birželis 28 Atmesta. ADMIN narys pripažino savo klaidą ir ją ištaisė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai