Jump to content

Peikiu Cortez_Lukas

Terry_Snow

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Terry_Snow
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Cortez_Lukas
3. Priežastys: ožių vadas (https://forum.lmg5.lt/topic/6081-peikiu-terry_snow/https://forum.lmg5.lt/topic/6041-peikiu-terry_snow/ ir /vt siekiant išvengti surakinimo.

4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/4wedjx

AnnouncementTrailer_GIF_5sec_616x296.gif?t=1718878223

Discord's Branding Guidelines ridas.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 9 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė:

Labai geras sutapimas klausyk, pasaudziau patestavau effektus ir issitelinau ir atsijungiau, manau tau reiktu tokiu momentu duoti /bega naujokas.

būna visko gyvenime...............

prieš 8 minutes(-čių), Zhenka_Storulis rašė:

o kur /bega?

POV: uzdedi /bega 

image.png.67273e6c0383147892163704cd9a4c86.png

Redaguota nario Terry_Snow

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Terry_Snow rašė:

būna visko gyvenime...............

kai uzdedi /bega 

image.png.67273e6c0383147892163704cd9a4c86.png

Sveikas dar karta, jei jau nori det /bega tai jau turi turet irodymus uz ka /itarima desi, matau pildai i direktorius bet vistiek nesi apsiskaites taisykliu... as budamas gaujuose daugiau gaudausi nei tu.

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė:

Sveikas dar karta, jei jau nori det /bega tai jau turi turet irodymus uz ka /itarima desi, matau pildai i direktorius bet vistiek nesi apsiskaites taisykliu... as budamas gaujuose daugiau gaudausi nei tu.

Tavo situacijoj aš neturėjau už ką dėti įtarimą - sekiau nes jau tokį turėjai. Tai kam man siūlai dėti /bega, jei aš tave tik surakint ir į kalejimą norėjau, lygiai taip pat kaip dabar Zhenka?

biskeli lukuti i lankeles nuciuozei 

image.png.eb3cd2892123bfa3d814de09f9f559b6.png

sako tokiu momentu /bega duot - kai važiuoji link gaudomo žaidėjo

prieš minutę įvyko tokia pat situacija su Zhenka ir uždėjau /bega - „naujokas ismok taisykles“

=DDDDDDDDD

ka jus rukot chebra

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Terry_Snow rašė:

Tavo situacijoj aš neturėjau už ką dėti įtarimą - sekiau nes jau tokį turėjai. Tai kam man siūlai dėti /bega, jei aš tave tik surakint ir į kalejimą norėjau, lygiai taip pat kaip dabar Zhenka?

biskeli lukuti i lankeles nuciuozei 

taip jei jau sekei tai sekt nemoki, jei matai kad bega ir nestoja tai /bega uzmeti ir gaudai bet va kaip su manim buvo sutapimas tai niftemu vps, tuo paciu momentu kai prilekei issitelinau bet va prisijungus i zaidima turetum tu man det /bega ir gaudyt toliau mane, irodymai galioja viena valanda naujokas.

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė:

taip jei jau sekei tai sekt nemoki, jei matai kad bega ir nestoja tai /bega uzmeti ir gaudai bet va kaip su manim buvo sutapimas tai niftemu vps, tuo paciu momentu kai prilekei issitelinau bet va prisijungus i zaidima turetum tu man det /bega ir gaudyt toliau mane, irodymai galioja viena valanda naujokas.

ok tai kokio bb man pirmam savo komentare siūlei /bega naudot prieš tave db?

apie kokius įrodymus kalbi, jei aš neplanavau tau jokių star dėt, o surakint ir į jail nuvežt? 

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Terry_Snow rašė:

ok tai kokio bb man pirmam savo komentare siūlei /bega naudot prieš tave db?

apie kokius įrodymus kalbi, jei aš neplanavau tau jokių star dėt, o surakint ir į jail nuvežt? 

Ka as turejau omeny, tai /bega yra dedamas tik tada kai turi kazkoki itarima uzdet ar kazka tokio, delto ir dedi ta /bega, o taip random /bega negalima uzmest neturint jokio itarimo uzdet.

Redaguota nario Cortez_Lukas
Nuoroda į atsakymą

prieš 7 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė:

Ka as turejau omeny, tai /bega yra dedamas tik tada kai turi kazkoki itarima uzdet ar kazka tokio, delto ir dedi ta /bega, o taip random /bega negalima uzmest neturint jokio itarimo uzdet.

sveikas, siulau paskaityti lygiai tokia pacia nuomone mano pasiulymo temoje. daugiau informacijos: lmg5.lt >> pasiūlymai >> policijos + patobulinimas. Jame atkartoji mano zodzius vienas i viena. Jei patiks ideja siulau sudalyvauti vyksiancioje apklausoje. Galite pasirinkti balsuoti TAIP arba NE. Sekmes! Reikes pagalbos, pm. - Pagarbiai Terry_Snow

Tik vstk nesuprantu pirmam komentare kokio velnio kalbi apie /bega komanda, kai mes abu suprantam kad sitoj situacijoj aš tiesiog /gaudomi sąrašą valiau ir ta /bega čia vpš ne į temą

image.png.ca440ec1e1551373d8d7c2469306b0d1.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...