Terry_Snow Paskelbta Birželis 29 Dalintis Paskelbta Birželis 29 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Terry_Snow 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Cortez_Lukas 3. Priežastys: ožių vadas (https://forum.lmg5.lt/topic/6081-peikiu-terry_snow/, https://forum.lmg5.lt/topic/6041-peikiu-terry_snow/ ir /vt siekiant išvengti surakinimo. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/4wedjx ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Birželis 29 Dalintis Paskelbta Birželis 29 Labai geras sutapimas klausyk, pasaudziau patestavau effektus ir issitelinau ir atsijungiau, manau tau reiktu tokiu momentu duoti /bega naujokas. cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zhenka_Storulis Paskelbta Birželis 29 Dalintis Paskelbta Birželis 29 o kur /bega? RedNineTale #OverTake Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29 (redaguota) prieš 9 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: Labai geras sutapimas klausyk, pasaudziau patestavau effektus ir issitelinau ir atsijungiau, manau tau reiktu tokiu momentu duoti /bega naujokas. būna visko gyvenime............... prieš 8 minutes(-čių), Zhenka_Storulis rašė: o kur /bega? POV: uzdedi /bega Redaguota Birželis 29 nario Terry_Snow Zhenka_Storulis ir Toyo_Yello sureagavo į tai 1 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Birželis 29 Dalintis Paskelbta Birželis 29 prieš 3 minutes(-čių), Terry_Snow rašė: būna visko gyvenime............... kai uzdedi /bega Sveikas dar karta, jei jau nori det /bega tai jau turi turet irodymus uz ka /itarima desi, matau pildai i direktorius bet vistiek nesi apsiskaites taisykliu... as budamas gaujuose daugiau gaudausi nei tu. Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29 (redaguota) prieš 2 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: Sveikas dar karta, jei jau nori det /bega tai jau turi turet irodymus uz ka /itarima desi, matau pildai i direktorius bet vistiek nesi apsiskaites taisykliu... as budamas gaujuose daugiau gaudausi nei tu. Tavo situacijoj aš neturėjau už ką dėti įtarimą - sekiau nes jau tokį turėjai. Tai kam man siūlai dėti /bega, jei aš tave tik surakint ir į kalejimą norėjau, lygiai taip pat kaip dabar Zhenka? biskeli lukuti i lankeles nuciuozei sako tokiu momentu /bega duot - kai važiuoji link gaudomo žaidėjo prieš minutę įvyko tokia pat situacija su Zhenka ir uždėjau /bega - „naujokas ismok taisykles“ =DDDDDDDDD ka jus rukot chebra Redaguota Birželis 29 nario Terry_Snow ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Birželis 29 Dalintis Paskelbta Birželis 29 prieš 1 minutę, Terry_Snow rašė: Tavo situacijoj aš neturėjau už ką dėti įtarimą - sekiau nes jau tokį turėjai. Tai kam man siūlai dėti /bega, jei aš tave tik surakint ir į kalejimą norėjau, lygiai taip pat kaip dabar Zhenka? biskeli lukuti i lankeles nuciuozei taip jei jau sekei tai sekt nemoki, jei matai kad bega ir nestoja tai /bega uzmeti ir gaudai bet va kaip su manim buvo sutapimas tai niftemu vps, tuo paciu momentu kai prilekei issitelinau bet va prisijungus i zaidima turetum tu man det /bega ir gaudyt toliau mane, irodymai galioja viena valanda naujokas. cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29 prieš 2 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: taip jei jau sekei tai sekt nemoki, jei matai kad bega ir nestoja tai /bega uzmeti ir gaudai bet va kaip su manim buvo sutapimas tai niftemu vps, tuo paciu momentu kai prilekei issitelinau bet va prisijungus i zaidima turetum tu man det /bega ir gaudyt toliau mane, irodymai galioja viena valanda naujokas. ok tai kokio bb man pirmam savo komentare siūlei /bega naudot prieš tave db? apie kokius įrodymus kalbi, jei aš neplanavau tau jokių star dėt, o surakint ir į jail nuvežt? ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Birželis 29 Dalintis Paskelbta Birželis 29 (redaguota) prieš 1 minutę, Terry_Snow rašė: ok tai kokio bb man pirmam savo komentare siūlei /bega naudot prieš tave db? apie kokius įrodymus kalbi, jei aš neplanavau tau jokių star dėt, o surakint ir į jail nuvežt? Ka as turejau omeny, tai /bega yra dedamas tik tada kai turi kazkoki itarima uzdet ar kazka tokio, delto ir dedi ta /bega, o taip random /bega negalima uzmest neturint jokio itarimo uzdet. Redaguota Birželis 29 nario Cortez_Lukas cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29 (redaguota) prieš 7 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: Ka as turejau omeny, tai /bega yra dedamas tik tada kai turi kazkoki itarima uzdet ar kazka tokio, delto ir dedi ta /bega, o taip random /bega negalima uzmest neturint jokio itarimo uzdet. sveikas, siulau paskaityti lygiai tokia pacia nuomone mano pasiulymo temoje. daugiau informacijos: lmg5.lt >> pasiūlymai >> policijos + patobulinimas. Jame atkartoji mano zodzius vienas i viena. Jei patiks ideja siulau sudalyvauti vyksiancioje apklausoje. Galite pasirinkti balsuoti TAIP arba NE. Sekmes! Reikes pagalbos, pm. - Pagarbiai Terry_Snow Tik vstk nesuprantu pirmam komentare kokio velnio kalbi apie /bega komanda, kai mes abu suprantam kad sitoj situacijoj aš tiesiog /gaudomi sąrašą valiau ir ta /bega čia vpš ne į temą Redaguota Birželis 29 nario Terry_Snow ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Birželis 30 Dalintis Paskelbta Birželis 30 Priimta. Pasikartojus nusižengimams bus anuliuota VIP narystė. Terry_Snow ir Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai