Turbo_Pushka Paskelbta Birželis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Turbo_Pushka 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Terry_Snow 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Bendradarbiavimas su gaujos nariais, stovi plantacijoj tarp gaujos nariu su darbine tr.priemone bei apranga ir nieko nedaro. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/ch27xt Redaguota Birželis 29, 2024 nario Turbo_Pushka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 Kur užvakar buvai su 27d. įrodymais? Tavo video buvau prisijungęs tris minutes serveryje. Prisijungiau, gavau anoniminį dėl narkotikų, nuvažiavau, pastovėjau 30sec. ir nušovei. Td sugalvojai dvi dienas laukt ir rašyt papeikimą? atsiciuhink p.s. GP visą situaciją žino, papeikimą tikrinantis asmuo gali su juo bendrauti, aš jau šimtą kartų tos pačios nesąmoningos istorijos pasakot nebenoriu ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Birželis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 Pranesta @Mantas_Cancel anksciau jau, bet atsakymo negavau jokio, uzpildziau papeikima, gal @Eimis_Mag atsizvelgs. Tai ko ten vaziavai ir stovejai 30 sec? Misija heros reikejo isivygdyt? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 (redaguota) prieš 3 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė: Pranesta @Mantas_Cancel anksciau jau, bet atsakymo negavau jokio, uzpildziau papeikima, gal @Eimis_Mag atsizvelgs. Tai ko ten vaziavai ir stovejai 30 sec? Misija heros reikejo isivygdyt? nuvaziavau taves bl ieskot. ne nu tu rimtai atauses kazkoks. tau gal epasso idet foto su mano misijom kad atsigautum? Canceliui ir vip papeikimus da siųsk privačiai, dar ir čyterių skundus. Standartas gi tiesiai DP rašyt, o ne papeikimą kaip normaliam rekomendacija tau: https://www.kardiolitosklinikos.lt/paslaugos/25/galvos-smegenu-mrt-tyrimas-2493 Redaguota Birželis 29, 2024 nario Terry_Snow Xarim_Vienivartai, Mindaugas_Kloud, Trent_Rinky ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Birželis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 Ką tik, Terry_Snow rašė: nuvaziavau taves bl ieskot. ne nu tu rimtai atauses kazkoks. tau gal epasso idet foto su mano misijom kad atsigautum? Canceliui ir vip papeikimus da siųsk privačiai, dar ir čyterių skundūs. Standartas gi tiesiai DP rašyt, o ne papeikimą kaip normaliam rekomendacija tau: https://www.kardiolitosklinikos.lt/paslaugos/25/galvos-smegenu-mrt-tyrimas-2493 Nuvaziavai manes ieskoti, jeigu as tave nuo vtls atsekiau ir pamaciau plantacija, pasikvieciau gaujos narius kad padetu isvalyt plantacija Kam tureciau siust daugiau apie tokius nusizengimus jeigu nera PD valdzios? Eik paverk i kampa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 Ką tik, Turbo_Pushka rašė: Nuvaziavai manes ieskoti, jeigu as tave nuo vtls atsekiau ir pamaciau plantacija, pasikvieciau gaujos narius kad padetu isvalyt plantacija Kam tureciau siust daugiau apie tokius nusizengimus jeigu nera PD valdzios? Eik paverk i kampa tai as nesuprantu ko tu cia verksleni su tais papeikimais. nusekei mane is paskos, nusovei tiek mane, tiek boyna, pasiimet zole sau. Tai ko tu cia i ta forma asaras lieji del manes kai as vps nieko ten nepadariau net? ar kaip reaktyvine raketa kokia turiu zole surinkt per minute visa kad butum laimingas? "kam tureciau siust" XDD po dvieju dienu dasuto tema sukurt kur ir priklauso? ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Birželis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 (redaguota) prieš 2 minutes(-čių), Terry_Snow rašė: tai as nesuprantu ko tu cia verksleni su tais papeikimais. nusekei mane is paskos, nusovei tiek mane, tiek boyna, pasiimet zole sau. Tai ko tu cia i ta forma asaras lieji del manes kai as vps nieko ten nepadariau net? ar kaip reaktyvine raketa kokia turiu zole surinkt per minute visa kad butum laimingas? "kam tureciau siust" XDD po dvieju dienu dasuto tema sukurt kur ir priklauso? Yra papeikimu skiltis ir rasau, ko tu cia man bednelinies nesuprantu Pats apsilankyk i tas klinikas kur siulei ten virsui, nes gerai riesuta tau ten sudziuvusi ta spaudzia Kad ir ta pacia minute buciau sukures, neturi jokiu konkreciu irodymu kurie irodytu tavo nekaltuma, o tavo tie tusti zodziai taip pat nieko neirodo. GP buvo perduota visa situacija ta pacia diena, Boyna gaujos nariai buvo jau nubausti, kadangi Cancelis neaktyvus, del taves tenka ilgiau laukti kol bus atsizvelgta Redaguota Birželis 29, 2024 nario Turbo_Pushka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 prieš 1 minutę, Turbo_Pushka rašė: Yra papeikimu skiltis ir rasau, ko tu cia man bednelinies nesuprantu Pats apsilankyk i tas klinikas kur siulei ten virsui, nes gerai riesuta tau ten sudziuvusi ta spaudzia seniuk po savaitės ačkarikus nusivalyt reikėjo, ko tu taip greit čia. ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Birželis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 prieš 1 minutę, Terry_Snow rašė: seniuk po savaitės ačkarikus nusivalyt reikėjo, ko tu taip greit čia. Vargsas tu konkretus pranesta Canceliui nepraejus 24 valandu, gali gal i sulini isokt bahuriuk, nes perkaites tocnai esi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė: Vargsas tu konkretus pranesta Canceliui nepraejus 24 valandu, gali gal i sulini isokt bahuriuk, nes perkaites tocnai esi tai ko cia ta tema kuri, jei jau i privata sumetei viska? liudnekas, kad ignora gavai? demesio truksta? ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Birželis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 Ką tik, Terry_Snow rašė: tai ko cia ta tema kuri, jei jau i privata sumetei viska? liudnekas, kad ignora gavai? demesio truksta? Demesio truksta, davei pakankamai jau, tiek ir tenorejau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Birželis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Birželis 29, 2024 prieš 1 minutę, Turbo_Pushka rašė: Demesio truksta, davei pakankamai jau, tiek ir tenorejau ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 2, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 2, 2024 Policijos departamento komanda bus perrenkama po valdžios pasikeitimo, papeikimas nebeaktualus, tema uždaroma. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai