Vasia_Litras Paskelbta Liepa 1, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Vasia_Litras 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Devilas_Nepramusinek 3. Priežastis: Apgaudinėjimas 4. Vaizdinė medžiaga: 5. Papildomi komentarai: +- 21:15 radau skelbima nuo Lewis_Audynke, jog Devilas_Nepramusinek parduoda drift tampa su full tune, klausiant ar iš salos jis sakė kad taip paklausiau kainos sakė jog 5,5m nusiderinau iki 5.3m galvodams, jog tai tikrai yra ta pati tampa. Mane pasigetino ir ja nupirkau praėjus keletai minučiu apie 21:20 pamačiau kad tai tikrai yra ne ji o ir jos pirkimo datą šiandienos 18:49 (spoileryje matosi). 500'000€ mašina pardavė už 5.3m . Taipogi tai yra Tampa2. Pagrindinis modelis yra DriftTampa šiektiek pov ką matau kaip mechanikas, kai remontuojų su įrankių bei pilu kura : 20:11:51 [drifttampa - KURWA] Pilate degalus, užtruksite apie 5 sek. 20:18:01 [tampa2 - LMG000] Pradėjote kėbulo remontą, užtruksite apie 7 sek. Spoiler https://imgur.com/a/DTWTtXl Redaguota Liepa 20, 2024 nario Vasia_Litras Dovis_Subininskis, Zhenka_Storulis, Check_Bass ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Devilas_Nepramusinek Paskelbta Liepa 1, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 Sveikas, tai kad salos drift tampa Grisha_Nepribaninsi sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Litras Paskelbta Liepa 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 Deja deja bet ne salos, salos driftina gerai, o šita paslėdna kur parduotuvėj parduodama ir dabar dar viena tokia pasimei ta pati megini daryt. 22:08:48 [VIP III] Check_Bass: Devilas_Nepramusinek (126): parduodu drift tampa be tunes /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Devilas_Nepramusinek Paskelbta Liepa 1, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 Proofs kad ta pati darau daryt? ka tu cia vps sneki Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Liepa 1, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Vasia_Litras rašė: Deja deja bet ne salos, salos driftina gerai, o šita paslėdna kur parduotuvėj parduodama ir dabar dar viena tokia pasimei ta pati megini daryt. 22:08:48 [VIP III] Check_Bass: Devilas_Nepramusinek (126): parduodu drift tampa be tunes /sms Esu ir aš čia tai čia ir yra ful tune ir salos tampa nesuprantu kam ta skundą rasyt ar free postų pasirinkt ar seip girtas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Litras Paskelbta Liepa 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 (redaguota) prieš 2 minutes(-čių), Check_Bass rašė: Esu ir aš čia tai čia ir yra ful tune ir salos tampa nesuprantu kam ta skundą rasyt ar free postų pasirinkt ar seip girtas. Ar tu matęs kaip driftina Declase drift tampa iš salos? 30 metu bičas pievas darai ir rašai. Redaguota Liepa 1, 2024 nario Vasia_Litras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Devilas_Nepramusinek Paskelbta Liepa 1, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 kodel tu dabar taip rasineji ? ir meluoji Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Liepa 1, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 1, 2024 prieš 21 minutes(-čių), Vasia_Litras rašė: Ar tu matęs kaip driftina Declase drift tampa iš salos? 30 metu bičas pievas darai ir rašai. turbut pirma karta tampa matai server Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Liepa 20, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 20, 2024 @Devilas_Nepramusinek –5.300.000 EUR. @Vasia_Litras +5.300.000 EUR į banką. Vasia_Litras sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai