Balan_Possui Paskelbta Liepa 4, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 4, 2024 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Balan_Possui 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Šiuo metų pastebėjau, kad serveryje yra du tipai transporto priemonių talpų t.y. motociklose gali tilpti 3 daiktai, o mašinose 5 daiktai. Mano pasiūlymas būtų, privesti bagažinės talpą labiau prie tikrovės ir prie logikos t.y. motociklams palikti 3 daiktus, sportinėms mašinoms tarkim padaryti 4 daiktus, paprastoms mašinoms 5 daiktus, o mašinos kuriuos yra didesnės, tarkim, džipai padaryti 7 daiktus, o busams galima būtų padaryti netgi 9 daiktus. Daiktų skaičius gali aišku keistis, nebūtinai kokius aš išvardinau, bet esmė būtų tame, kad mašinos didys atitiktų ir mašinos bagažinės galimu daiktų laikymą. Prie šios įdėjos, dar gali būti kita alternatyva, kad tarkim palikti 3 daiktus pas motociklus ir 5 pas mašinas, bet tada leisti džipams ir busams pas mechanikus įsirengti didesnę bagažinę už tam tikrą pinigų sumą. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Šis pasiūlymas būtų naudingas tuom, kad būtų labiau realistiška, bei logiškiau. Taipogi, galiu pasidalinti būtent savo patirtimi, kolkas esu naujokas serveryje, dirbu ūkininkuose, ir man kaip ūkininkui, labai būtų gerai nusipirkti kokią didesnę mašiną, kad vėžiuoti produktus. Papildau Gugis_Fanta komentarą: Galima būtų padaryti, kad serveris leistų tiktais vieną arba dvį tokias transporto priemonės t.y. bagažinės tobulinimas galimas būtų vienai ar dviem pasirinktom transporto priemonėm, kad turėti tą tokią vieną didesnę mašiną, daiktams pervešti. Redaguota Liepa 4, 2024 nario Balan_Possui Dovys_Medys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Liepa 4, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 4, 2024 Manau su tavo pasiūlymu namai taptu beverčiai Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar