Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 5, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Gintas_Alk 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui Plius esu paleto galejo surakinti ir nuvesti kaip zmogu, nes dbr pasijauciau kaip nevertinamas naktinis uodas kuris zvimbia kai bandai miegot 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/jzr2og Andrius_Kingas sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Liepa 5, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 Uzpisot su tai savo free postais sedi gaujoj, tikrai nezadu kazkokio grybo gaudyti, nusoviau kad paprasciau butu Black_Umo, Turbo_Pushka, Pora_Gramu ir 1 kitas sureagavo į tai 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 5, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 grybas tai tik vienas tau tarp koju. O jei jau taip "uzpiso" tai /paliktidarba ir nereiks nervintis vasaros metu prie kompiuterio sedint. Taisykles aiskios visiem zaidejams parasytos. Ar jau db policija kaip gauja ka nori ta ir saudo? Lewis_Audynke ir Andrius_Kingas sureagavo į tai 2 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Liepa 5, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 Butum civilis nieks nebūtu šaude. Kadangi matau tau nedašunta, jog esi gaujinis Neprivalau tavęs vežti į jaila. Pats dyrikas kol buvai tapati darėt tai nesuprantu kodėl verki Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 5, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 prieš 8 minutes(-čių), Gintas_Alk rašė: Butum civilis nieks nebūtu šaude. Kadangi matau tau nedašunta, jog esi gaujinis Neprivalau tavęs vežti į jaila. Pats dyrikas kol buvai tapati darėt tai nesuprantu kodėl verki Tu negali saudyti be priezasties nesurakinti zaidejo. Kalba eina ne apie vezima i jaila ar kazkas tokio. Kalba eina todel, kad tu atvaziavai ir pradejai mane saudyti. Kadangi esu paieskomas tu gali mane sekti surakinti ir tada vezti arba nusauti. Tad nezysk ir dar karta imetu taisykle kuria pazeidei ps. nekisk mano eros nes taisykles jau desimt x keitesi Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Liepa 5, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 prieš 41 minutes(-čių), Zygis_Budrys rašė: Tu negali saudyti be priezasties nesurakinti zaidejo. Kalba eina ne apie vezima i jaila ar kazkas tokio. Kalba eina todel, kad tu atvaziavai ir pradejai mane saudyti. Kadangi esu paieskomas tu gali mane sekti surakinti ir tada vezti arba nusauti. Tad nezysk ir dar karta imetu taisykle kuria pazeidei ps. nekisk mano eros nes taisykles jau desimt x keitesi Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui Pzd klounas esi bbd PRIEŽASTIS TA KAD STAR + GAUJINIS KAS TAU KRW DAR NEAISKU Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 5, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 prieš 1 minutę, Gintas_Alk rašė: Pzd klounas esi bbd PRIEŽASTIS TA KAD STAR + GAUJINIS KAS TAU KRW DAR NEAISKU eee nekomentaves junkis i game gamykla norim atidaryt :DDDDD Sodindamas zaideja i kalejima tu privalai ji surakint o ne tiesiog nusaut is tolio, juolab viskas surasyta taisyklese Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Liepa 5, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 prieš 4 valandas(-ų), Zygis_Budrys rašė: eee nekomentaves junkis i game gamykla norim atidaryt :DDDDD Sodindamas zaideja i kalejima tu privalai ji surakint o ne tiesiog nusaut is tolio, juolab viskas surasyta taisyklese Gal tu čia nebepuliuok. Dėl mažiausiu hujniu verkiat. Ta ka mes čia susėdę darom mažiausia problema kiek jūs šūdo pridarėt prie taves ar luka valdžioj kai buvo Lewis_Audynke sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 5, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 5, 2024 Priimta. Darbuotojas bus atitinkamai nubaustas. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai