Jump to content

Peikiu Danny_Fernandez

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matukas_Poseu
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Danny_Fernandez
3. Jūsų kaltinimai:Peikiu Danny, dėl to, kad yra nusistatęs prieš specifinius serverio žaidėjus  ar Cosos gaujos narius ir negali normaliai įvertinti Discordo #civilių-pareiškimai skilties papeikimo iš Kila_Blunt. Kila_Blunt parašė civilio pareiškimą, kad žaidėjas daro tiesioginį NON-RP, Danny atmetė tai, kadangi mano žiniom jis yra piktas ant Kilos arba kaip visada atsirenka cosos gaujos narius ir issidirbineje. Įrodymai - https://imgur.com/a/i3bwbYi. Bet kai aš parašiau pareiškimą lygiai už tą patį kitam žaidėjui už lygiai tokį patį nusižengimą, pareigūnas Simas_Uno pareiškimą priemė ir nubaudė nusižengusi. Aš nelabai suprantu, kas čia per dvigubi standartai tavo protą ardo Daniukai? Įrodymai, kad pareiškimas buvo priimtas - https://imgur.com/a/cs2oerC.

4. Vaizdinė medžiaga: Sukelta viršui. @Max_Tosha Prašau, kad atsižvelgtum į šitą papeikimą ką atsakys tavo DP, kadangi iš praeito papeikimo matosi kad DP yra nusistatęs prieš mane ir kad ir koks būtų papeikimas jis vstk bus atmestas. Kaip ir žinom Dainiukas su Canceliu geri draugeliai 🙂

Redaguota nario Matukas_Poseu

image.png.03e9931016743ae3abc08b7e246f3178.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Mano klaida.

• Žiūrėdamas civilių pareiškimus pagalvojau, kad pareiškimą parašė Bauneris_Ltu ant Killa_Blunt.
  • Žaidėjo vardas yra matomas tik ant video galo (paskutinės sekundės).
  • Pareiškimas paredaguotas ir pareigūnam bus liepta žaidėją nubausti.

Ačiū už pastebėjimą, tačiau kitą kartą galėtum tiesiog į PM parašyti. Nesu aš robotas ir visi darom klaidų.

Visgi mano klaida, tad atsiprašau už nesusipratimą.

P.s. jei būčiau nusistatęs prieš Cosos gaują būčiau ir tavo pareiškimą atmetęs pagal tavo logiką.

Redaguota nario Danny_Fernandez
Nuoroda į atsakymą

prieš 11 minutes(-čių), Danny_Fernandez rašė:

Mano klaida.

• Žiūrėdamas civilių pareiškimus pagalvojau, kad pareiškimą parašė Bauneris_Ltu ant Killa_Blunt.
  • Žaidėjo vardas yra matomas tik ant video galo (paskutinės sekundės).
  • Pareiškimas paredaguotas ir pareigūnam bus liepta žaidėją nubausti.

Ačiū už pastebėjimą, tačiau kitą kartą galėtum tiesiog į PM parašyti. Nesu aš robotas ir visi darom klaidų.

Visgi mano klaida, tad atsiprašau už nesusipratimą.

P.s. jei būčiau nusistatęs prieš Cosos gaują būčiau ir tavo pareiškimą atmetęs pagal tavo logiką.

Atmazai.lt

image.png.03e9931016743ae3abc08b7e246f3178.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...