Matukas_Poseu Paskelbta Gruodis 23, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2022 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matukas_Poseu 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Danny_Fernandez 3. Jūsų kaltinimai:Peikiu Danny, dėl to, kad yra nusistatęs prieš specifinius serverio žaidėjus ar Cosos gaujos narius ir negali normaliai įvertinti Discordo #civilių-pareiškimai skilties papeikimo iš Kila_Blunt. Kila_Blunt parašė civilio pareiškimą, kad žaidėjas daro tiesioginį NON-RP, Danny atmetė tai, kadangi mano žiniom jis yra piktas ant Kilos arba kaip visada atsirenka cosos gaujos narius ir issidirbineje. Įrodymai - https://imgur.com/a/i3bwbYi. Bet kai aš parašiau pareiškimą lygiai už tą patį kitam žaidėjui už lygiai tokį patį nusižengimą, pareigūnas Simas_Uno pareiškimą priemė ir nubaudė nusižengusi. Aš nelabai suprantu, kas čia per dvigubi standartai tavo protą ardo Daniukai? Įrodymai, kad pareiškimas buvo priimtas - https://imgur.com/a/cs2oerC. 4. Vaizdinė medžiaga: Sukelta viršui. @Max_Tosha Prašau, kad atsižvelgtum į šitą papeikimą ką atsakys tavo DP, kadangi iš praeito papeikimo matosi kad DP yra nusistatęs prieš mane ir kad ir koks būtų papeikimas jis vstk bus atmestas. Kaip ir žinom Dainiukas su Canceliu geri draugeliai Redaguota Gruodis 23, 2022 nario Matukas_Poseu Dariukas_Darius ir Justis_Ltu sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Gruodis 23, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2022 (redaguota) Mano klaida. Žiūrėdamas civilių pareiškimus pagalvojau, kad pareiškimą parašė Bauneris_Ltu ant Killa_Blunt. Žaidėjo vardas yra matomas tik ant video galo (paskutinės sekundės). Pareiškimas paredaguotas ir pareigūnam bus liepta žaidėją nubausti. Ačiū už pastebėjimą, tačiau kitą kartą galėtum tiesiog į PM parašyti. Nesu aš robotas ir visi darom klaidų. Visgi mano klaida, tad atsiprašau už nesusipratimą. P.s. jei būčiau nusistatęs prieš Cosos gaują būčiau ir tavo pareiškimą atmetęs pagal tavo logiką. Redaguota Gruodis 23, 2022 nario Danny_Fernandez Killa_Blunt, Matukas_Poseu ir Minimukas_Samp sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matukas_Poseu Paskelbta Gruodis 23, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2022 prieš 11 minutes(-čių), Danny_Fernandez rašė: Mano klaida. Žiūrėdamas civilių pareiškimus pagalvojau, kad pareiškimą parašė Bauneris_Ltu ant Killa_Blunt. Žaidėjo vardas yra matomas tik ant video galo (paskutinės sekundės). Pareiškimas paredaguotas ir pareigūnam bus liepta žaidėją nubausti. Ačiū už pastebėjimą, tačiau kitą kartą galėtum tiesiog į PM parašyti. Nesu aš robotas ir visi darom klaidų. Visgi mano klaida, tad atsiprašau už nesusipratimą. P.s. jei būčiau nusistatęs prieš Cosos gaują būčiau ir tavo pareiškimą atmetęs pagal tavo logiką. Atmazai.lt Killa_Blunt sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Gruodis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2022 Papeikimas priimtas. Pavaduotojas baudžiamas žodiniu įspėjimu už savo neatidumą. Nors ir didelės žalos tai žaidėjams nepadarė, nenorėčiau, jog tokios situacijos pasikartotu. squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai