Lukas_Meska Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Meska 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Coco_Jambo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free surakinimas ir palikimas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Coco_Jambo Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 Vilius_Tar uždėjo bėga Kentas_Meska, sumaišydamas slapyvardžius surakinau Lukas_Meska, ne aš uždėjau bėga todėl nuvažiavau manydamas jog Vilius tuojaus privažiuos ir nubaus bėglį. Nuo surakinimo praėjo 15-20sec privažiavau atrakinau. https://imgur.com/kkczfKk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Meska Paskelbta Liepa 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 prieš 6 minutes(-čių), Coco_Jambo rašė: Vilius_Tar uždėjo bėga Kentas_Meska, sumaišydamas slapyvardžius surakinau Lukas_Meska, ne aš uždėjau bėga todėl nuvažiavau manydamas jog Vilius tuojaus privažiuos ir nubaus bėglį. Nuo surakinimo praėjo 15-20sec privažiavau atrakinau. https://imgur.com/kkczfKk 11:37:46 Jus surakino pareigūnas Coco_Jambo 11:39:06 Jus atrakino pareigūnas Coco_Jambo Jeigu čia tau 15-20sec yra tai galva gal pasigydyk. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Coco_Jambo Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 prieš 10 minutes(-čių), Lukas_Meska rašė: 11:37:46 Jus surakino pareigūnas Coco_Jambo 11:39:06 Jus atrakino pareigūnas Coco_Jambo Jeigu čia tau 15-20sec yra tai galva gal pasigydyk. Nu nors ir ta minutė praėjo ką tai keičia? matosi mūsų įrodymuose kad 38-aja minute jau buvau prie tavęs pasidariau ss (dėl Viliaus bėga jog ne tas nick) dar per n pasakiau kad ne tave norėjau surakint nick sumaišiau, ir atrakinau o tu toliau man pofik aš rašysiu papeikimą, aišku reikėjo atrakint ir tada darytis įrodymus. Daugiau nebesiteisinsiu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 8, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 8, 2024 Priimta. Darbuotojas nubaustas. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai