Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lewis_Audynke 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star + patruliavo su savo masina o tiesiog persirenge uzdejo star ir pasodino Situacija: Turejau 5star isejau is garazo, surakino uzdejo tycinis afk, nors net baudos nepasiule. Apie bauda kalbu kai dar turejau 5star. (mano chate matosi kad net afk nebuvau :DDDD) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/PSjBxmt Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Audynke Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 prieš 1 minutę, Zygis_Budrys rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lewis_Audynke 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star + patruliavo su savo masina o tiesiog persirenge uzdejo star ir pasodino Situacija: Turejau 5star isejau is garazo, surakino uzdejo tycinis afk, nors net baudos nepasiule. Apie bauda kalbu kai dar turejau 5star. (mano chate matosi kad net afk nebuvau :DDDD) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/PSjBxmt Prie garazo surakinau, patikrinau, neradau, turejai star 5, isejei afk, laukiau minute, negryzai. tai uzdejau dar uz tycini afk, kur problema? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 Ką tik, Lewis_Audynke rašė: Prie garazo surakinau, patikrinau, neradau, turejai star 5, isejei afk, laukiau minute, negryzai. tai uzdejau dar uz tycini afk, kur problema? gal galite pateikti irodymus? Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Audynke Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 prieš 55 minutes(-čių), Zygis_Budrys rašė: gal galite pateikti irodymus? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 (redaguota) prieš 1 valandą, Lewis_Audynke rašė: Gal gali pateikti kaip atvyksti su darbine masina o ne sunuosava ir kiek laiko afk buvau, nes dbr konkreciai melas, koks tolkas man su 5star eit afk plius tu man privalai duoti bauda nes esu civilis o nesauti tycinis afk :)) jei reikes gerb pd drk po naktines gryzes galesiu imest video kaip buvo su nuosava ir tada nubaude Redaguota Liepa 7, 2024 nario Zygis_Budrys Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Audynke Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 prieš 1 minutę, Zygis_Budrys rašė: Gal gali pateikti kaip atvyksti su darbine masina o ne sunuosava ir kiek laiko afk buvau, nes dbr konkreciai melas, koks tolkas man su 5min eit afk jei reikes gerb pd drk po naktines gryzes galesiu imest video kaip buvo su nuosava ir tada nubaude nu tai pasakyk koks man tolkas, prilekt su nuosava ir visus is eiles rakint, nei man alga kyla nei kas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 Ką tik, Lewis_Audynke rašė: nu tai pasakyk koks man tolkas, prilekt su nuosava ir visus is eiles rakint, nei man alga kyla nei kas Nu tai gerai ikelk ten ta visa ta video arba 3min video ir situacija bus aiski, irodymuose viskas matysis :)) nes dbr tiesiog nubaudei nes ...h.. esi Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Unknown_Ltu Paskelbta Liepa 7, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 7, 2024 .....https://streamable.com/06glhq pridesiu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 8, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 8, 2024 Priimta. Žaidėjas nubaustas bei pašalintas iš darbo. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai