Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Gruodis 26, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2022 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Uzbekistanas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @And_Miami 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:daro non rp neisijunges svytureliu ir dar prie to pacio atsitrenkia i mane ir zaloja mano turta. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/eqx9lz Mantas_Bird, And_Miami, Aurimas_Gameris ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
And_Miami Paskelbta Gruodis 26, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2022 Tu rimtai dėl tokio prisilietimo papeikima rašai? žmogau nesidaryk gėdos plius Eventas dovaneliu ieškojimas, matosi kad vaziavau link dovanėlės. net mes nieko nebaudžiam už nonrp. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Gruodis 26, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2022 na nezinau mane nubaude uz non rp kai vaziavau dviraciu taku link banko, kai vaziavau pries eisma, del tokius sudu, manau visi turim but lygus ir jei jau taip rimtai ziurima i mano pazeidimus tai tegul ziuri rimta ir i tavo pazeidimus zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Gruodis 26, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2022 Kalėdų event'o metu, prie dovanų lokacijų Non-rp pažeidimai nėra skiriami žaidėjams. Papeikimas atmestas. And_Miami ir Mantas_Uzbekistanas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai