Jump to content

Peikiu Geografas_Mafas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Armhis_Aeg
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Geografas_Mafas
3. Jūsų kaltinimai: Zmogus manes nemegsta ir todel nenori priimti i darba, pastoviai sugalvoja kazkoki tai atmaza kad tik nepriimti, nors anketas ir t.t pildau tvarkingai ir uztikrintai. Pastoviai mane kaltina nebutais dalykais kaip saudau i furistus ar dar kazka, paprasiau parodyti bent viena vaizdine medziaga kur tai daryciau tai iskart ir pokalbis baigiasi. Manau kad tai daryti yra tikrai negerai, ir kas furistuose sedi yra beveik visi jo draugai:D (Pridesiu dar ss is paskutinio musu dc pokalbio)
4. Vaizdinė medžiaga:

download.jfif

Aeg

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas, ačiū už žadėta papeikima. Pradedam

Visu pirma daugelis fūristų minėjo, kad esi vienas iš tu kurie šaudo fūristus, įrodymu man nereikia, žinant koks tu esi serveryje pagarsėjas žmogus, plius darbuotojams nebuvo parašytu papeikimo, kad reikėtu man įrodymu, nes tu tikrai gali šaudyti, ypač laikant dabar tokia tulži ant fūristu.

Visu antra esi labai gerai pagarsėjas kaip

scameris serveryje. Štai įrodymai https://forum.lmg5.lt/topic/5758-peikiu-armhis_aeg/#comment-48233

Trečia pačio Direktoriu Prižiūrėtojo taisyklė yra:

4. Darbo valdžia savo darbuotojus gali rinktis savo nuožiūra, tačiau privalo apklausti kiekvieną atrankoje dalyvaujantį žaidėją arba gebėti pagrįsti, kodėl nepasirinko vieno ar kito žaidėjo į darbą. 

Štai ir pagrįsau savo nuosprendį nepriimti tavęs į savo firma viršuje. 

Gražios dienos ir mažiau nervu, jog esi nepriimtas, už savo visas nesamones serveryje.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...