Hyper_Bloody Paskelbta Liepa 12, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 12, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kentas_Meska 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Stanley_Williams 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: budamas Policijos pareigunas persirenges i civilio apranga saudo i civilius , manau jog neturetu taip elgtis serverio pareigunas 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/gsczd3 Meek_Mill, Shaw_Kay ir Varom_Sponkiu sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Liepa 12, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 12, 2024 (redaguota) Sveikas, akivaizdžiai matoma viena iš tavo video medžiagos, kad buvo vykdoma provokaciją, trankėt mano automobilį, man iškritus iš automobilio važinėjot ant manęs ir neleidot man atsistoti tai dėl to buvo išauta keletą šūvių. trankei trankei, prisitrankei Redaguota Liepa 12, 2024 nario Stanley_Williams Arnoldas_Superis, Veniamin_Kiselev, Don_Alvarez ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 12 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 15, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 15, 2024 (redaguota) Atmesta. Pažeista papeikimo teikimo taisyklė. 5. Temos autorius privalo būti tas, kuris situacijoje yra nukentėjusysis. Redaguota Liepa 15, 2024 nario Aurimas_Lempizorijus Lince_Naikintuvas ir Arnoldas_Superis sureagavo į tai 1 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai