Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Gruodis 27, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2022 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mantas_Uzbekistanas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Gytis_Xavi, Rocky_Balboa 3. Priežastys: 1 video tiek Gytis_Xavi tiek Rocky_Balboa getinas per susisaudyma, dar Gytis panaudoja /vtm, tada 2 foto kaip Gytis_Xavi izeidineja per vip chata, 3 video kaip Gytis_Xavi healinas per susisaudymas, redaguoju ir dar pridedu viena kaip Gytis_Xavi getinas per susisaudyma policininka, kuris mane surakina susisaudymo metu prie boso taip piknautdziaudamas vip privilegijom, kad pakenktu man: https://streamable.com/672xxz 4. Vaizdinė medžiaga: 1: https://streamable.com/igxx36 2: 3:https://streamable.com/8f0y5y Redaguota Gruodis 27, 2022 nario Mantas_Uzbekistanas Luger_Danix, Rocky_Balboa ir Faxe_Premium sureagavo į tai 2 1 zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rocky_Balboa Paskelbta Gruodis 27, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2022 Tai kad jus patys getinotes atgal i susišaudyma ka tu čia pasakoji? Gytis_Xavi sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dyrt_Remix Paskelbta Gruodis 27, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2022 juokina tokie zmones Mantas_Uzbekistanas kaip begti iskart rasyt tuos papeikimus nors visi ta apti daro bet niekas neina ozint graudu Gytis_Xavi sureagavo į tai 1 gmlz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gytis_Xavi Paskelbta Gruodis 27, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2022 oziai , nera komentaru patys prisipazino koki esa :DD John_Miami sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Gruodis 27, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2022 niekas nepyksta kai getinates toliau pavaziave, o as atvaziavau jusu zudyt, tai per 5 sekundes kai saudziau sugebejot 3 getus padaryt, tai ka zinau, o apie getinimasi Rocky, tai as nuvaziavau apie 150m nuo jusu pagetinau Robke, pats Robke buvo atsivares masina prie boso Helliona, bet jis nedare /vtm, o paprase kad pagetinciau, jus trys nesuvokiantis taisykliu ir taip isnaudojat jas, suprantu nervai kyla del nepaiimtu bosu, bet gal ne ant tiek sureiksminkit ta zaidima:) Rocky_Balboa sureagavo į tai 1 zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dyrt_Remix Paskelbta Gruodis 27, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2022 tai niekas ir nesusireiksmina viskas gerai yra bet kam eit rasyt tuos papeikimus nors visi tapati darom gyvenkime draugiskai gmlz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rocky_Balboa Paskelbta Gruodis 28, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2022 On 2022-12-27 at 21:00, Dyrt_Remix rašė: juokina tokie zmones Mantas_Uzbekistanas kaip begti iskart rasyt tuos papeikimus nors visi ta apti daro bet niekas neina ozint graudu Aš irgi nesuprantu, aš asmeniškai net tyngėčiau eiti kažkur kažka rašyti ir gaišti savo laiką blet kaip vaikų darželis. toks jausmas kad nuejas ir paožines laimes nobilio premija. man tai asmeniškai net gėda būtu prieš draugus ar pažįstamus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 5, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 5, 2023 Priimta. Neteko VIP narysčių. Rocky_Balboa sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai