Jump to content

[UŽDARYTA] Nortenos

Vhuxxas_Nementas

Rekomenduoti pranešimai

prieš 39 minutes(-čių), Bratka_Naud rašė:

ce tik taip nori perziuras rinktis? "nueik i chaneli fanas mano"

Nereik man perziuru, primenu kad faktai paviesinti o juo dauzymo nemaciau dar, tai kai ikels gal tada pakalbesim. Nes dabar klaipedos 54kg veisline bezdzionele per daug tam savo fantazijos pasauli paskendes 😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 17 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė:

Nereik man perziuru, primenu kad faktai paviesinti o juo dauzymo nemaciau dar, tai kai ikels gal tada pakalbesim. Nes dabar klaipedos 54kg veisline bezdzionele per daug tam savo fantazijos pasauli paskendes 😄

nuo vieno bimbamo iskritot ;DDDDD nera kalbos su tavim gg useri =DDDD

Nuoroda į atsakymą

prieš 22 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė:

neberasyk lawonas snukis su asfaltu sulygintas tawo piligrimas

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė:

HC2l1KR.png 

Gal jau nebejuokink zmoniu ceburekas, senai pramusinejai kaip cheatus nusipirkt kad nusaut kazka? xDD

nematai kas rasoma chatus pratrynei galvoji pades? turiu zinok pora gb tu jusu fotkiu ir clipu kaip cytinat imest? ar kaip 

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Turbo_Pushka rašė:

Kai ant zemes slieku ieskai, pritupiu kad prisikt ir primyzt tau i burna ciupahamarekas

prie maximos palapine pasistates zefyrus kepi lawonas tu nutukes krv 🤣 ciucmekas kurwa kelia balsa cia, nepamirsk kas tave seria sunie

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Vhuxxas_Nementas rašė:

nematai kas rasoma chatus pratrynei galvoji pades? turiu zinok pora gb tu jusu fotkiu ir clipu kaip cytinat imest? ar kaip 

Kazkaip poxui ne mano chatas, tai nieko netryniau ka parode bahuriukai ta parode, ziurekit saves malalietkos🤙

prieš 2 minutes(-čių), Biggie_Rich rašė:

prie maximos palapine pasistates zefyrus kepi lawonas tu nutukes krv 🤣 ciucmekas kurwa kelia balsa cia, nepamirsk kas tave seria sunie

Matos kad pas teva dirbant strojkese ant galvos plyta buvo uzkritus, daug matai ziuriu nesdamas is maximos sandelio siuksles

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė:

Kai ant zemes slieku ieskai, pritupiu kad prisikt ir primyzt tau i burna ciupahamarekas

netau dziedzas sneket kai net pure modo apeit nemoki 

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Turbo_Pushka rašė:

Kazkaip poxui ne mano chatas, tai nieko netryniau ka parode bahuriukai ta parode, ziurekit saves malalietkos🤙

Matos kad pas teva dirbant strojkese ant galvos plyta buvo uzkritus, daug matai ziuriu nesdamas is maximos sandelio siuksles

ties parodymu kad ir dabar su kazkuriuo is jusu i vc galiu nueit ir tokius dalykus parodyt kaip jus visi ten "pasaudantys" pajunge esat

Nuoroda į atsakymą

24val keist temos pavadinima, susitvarkyt gfxus ir istorija normalia atrodancia gaujos istorija, o ne PMC ruzkiu driskiu kacapu vafliu ismatu garbinima. is manes ziniu kol kas tiek

Nuoroda į atsakymą

prieš 20 minutes(-čių), Koala_Stonkus rašė:

24val keist temos pavadinima, susitvarkyt gfxus ir istorija normalia atrodancia gaujos istorija, o ne PMC ruzkiu driskiu kacapu vafliu ismatu garbinima. is manes ziniu kol kas tiek

o tai ka daryt jei rusija palaiko???????? lmg serve gaujos delto negali turet????? xDDDD ispejimas gaujai krc da neatsidarius ruskej

Nuoroda į atsakymą

prieš 35 minutes(-čių), Koala_Stonkus rašė:

Kurioje vietoje tu matai rusu garbinima? Cia zaidimas o ne ju palaikymas, koksai skirtumas jog pavadinimas yra is rusijos kilmes?

Vienas iš jų Naudotojai

Nuoroda į atsakymą

• Terry_Snow pakeitė pavadinimą į [UŽDARYTA] Nortenos
  • Terry_Snow užrakino šią temą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...