Jump to content

Peikiu Policijos pavaduotoja Danny_Fernandez

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Uzbekistanas
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Danny_Fernandez 
3. Jūsų kaltinimai:Peikiu pavaduotoja už leidimą darbuotojam naudotis savo darbo įranga, kaip pranašumą prieš kitus žmonės, Aurimas_Gameris žudo bosa su heliu, taip dar ji pabuginą po žemė, bosas nebegali judėti, šaudyti ir taip pat padaro daug damage su heliu, kas manau yra nesąžininga, taip dabar lauks Aurimo atsakymas jog netyčia ten nusileidau ant boso ir padariau jam damage, tačiau 1 vaizdo klipe matos kaip 00:15 valanda Aurimas,Mind,Danny visi sėdi helicopteri, o 2 vaizdo klipe 00:18 valanda Mind su Danny išlipę iš helio žudo bosą, o Aurimas su heliu jį žudo, tai reiškia, kad Aurimas buvo nusileidęs ir išleido ant žemės Danny su Mind, o pats kažkodėl neišlipo - kodėl? Todėl, kad jo ketinimas ir buvo su heliu žudyti bosa, taip įbuginant bosą i žemę, kai jis negali nei šaudyt nei judėt, negana to Danny stovi šalia ir išvis nieko nedaro dėl to. Tada 3 video irgi matos kaip vėl Danny, Mind, Aurimas imą bosą, šį kartą Mind su Aurimu šaudo į bosą iš tazerio ir bosas vėl negali šaudyt ir judėt, taip suprantu, nieko čia juk blogo, kad iš tazerio šaudo, bet ar kiekvienas serverio žaidėjas nebudamas policininkas gali turėti tazeri.... juk iš kart butu atimtas ir pamiršta tema, jei visi imam bosą be tazerių tai visi, o ne bandom gauti pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus su savo darbinė įrangą, ir visa tai vyksta prie tavo akių Danny, o tu net nieko jiem nepasakai. Jei neklystu @Vaidis_Kent irgi buvai rašęs papeikimą ant Gamerio, bet kažkas dėl tavo klipo atsitiko, tai akivaizdžiai Gameris išnaudoja heli, kad žudyti bosą, o Danny jam tai ir leidžia, bet na vienu žodžiu policijoj yra korupcija dėl vieno žmogaus - Danny, kuris leidžia savo žmoniem daryti ką nori. Tada papeikimas Ray_Ray, nesuprantu, kaip galima skirti 1 įspėjimą žmogui, kuris atsitelina pas draugą surakina mane prie boso vietos, nušauna net nepasiūles baudos ir dar pagrasina, kad pripis staru, nors pats viską pradėjo, mano manymų čia jis padarė 3 pažeidimus - surakino boso vietoj, nušauna nedavęs baudos, pradėda šaudyti į manę(yra taisyklė, kad policininkas negali pradėti šaudyti į žmogų be priežasties tik vilkėdamas tiek ir nevilkėdamas darbo uniformos) bet kažkodėl įžvelgiamas tik 1 įspėjimas. Ir Danny gali nesakyt, kad tu jiem žodini įspėjima koki davei, kad nenaudot tazerio, nes jie visas 40 sekundžių galėjo pasidėt tazeri jei tik tu būtum jiem pasakės, bet kažkodėl to nepadarei būdamas šalią jų ir leidai pažeidinėti taisyklė - jog darbo įrangą reikia naudoti tik darbo funkcijoms atlikti.
Tikiuos atsakymo nereiks laukt pora savaičių, kad išvaryt šitas ilgai gyvuojančias nesamonęs iš serverio, kurias Danny pateisiną silpnais atmazais, o praradus savo draugą iš policijos komandos kitą dieną jau padaro atranka.. absoliuti korupciją, ir kas žiauriausia kad žiūri kaip jo darbuotojai išnaudoja žaidimo bugus ir pats jiem padėda.@Max_Tosha
4. Vaizdinė medžiaga:1: https://streamable.com/xqv91n 2:https://streamable.com/wjx2q2 3:https://streamable.com/bafs2y 

4.

Redaguota nario Mantas_Uzbekistanas

zzzz

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Malonu vėl gauti ilgą litanija iš mano didžiausiu gerbėjų gaujos, bet kaip ir Matuko atvejo matau tik žodžius be argumentų ir įrodymų.

Na visgi parašei tai padiskutuojam.

„Peikiu pavaduotoja už leidimą darbuotojam naudotis savo darbo įranga, kaip pranašumą prieš kitus žmonės, Aurimas_Gameris žudo bosa su heliu, taip dar ji pabuginą po žemė, bosas nebegali judėti, šaudyti ir taip pat padaro daug damage su heliu“

Galėtum man parodyti video kur matosi, kad Aurimas žudo bosą su heliu? Toje vietoje aš buvau. Mačiau, kad bandė nusileisti ir kai suprato, kad nepavyks helį sunaikino. Galiausiai bosą nužudė jis ir visai tai matosi iš tavo paties video. Jei turi kitokių įrodymų kur matytųsi tavo aprašytas pažeidimas tai parašyk pareigūnui papeikimą ir jis bus atitinkamai nubaustas.

Darbuotojams leidžiu naudotis darbo įrangą? Taip, leidžiu. Kodėl darbuotojas negali nuvykti į lokacijas su darbiniu transportu? Juolab kad taip daro visos firmos. Pavydas sukilo, kad greičiau į lokacijas atvyksta už tave?

„Tada 3 video irgi matos kaip vėl Danny, Mind, Aurimas imą bosą, šį kartą Mind su Aurimu šaudo į bosą iš tazerio ir bosas vėl negali šaudyt ir judėt, taip suprantu, nieko čia juk blogo, kad iš tazerio šaudo, bet ar kiekvienas serverio žaidėjas nebudamas policininkas gali turėti tazeri.... juk iš kart butu atimtas ir pamiršta tema, jei visi imam bosą be tazerių tai visi, o ne bandom gauti pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus su savo darbinė įrangą, ir visa tai vyksta prie tavo akių Danny, o tu net nieko jiem nepasakai.“

Taip, tai vyko prie mano akių ir darbuotojas buvo perspėtas, jog už tai gali sulaukti papeikimo ir būti nubaustas įspėjimu, todėl jis liovėsi naudoti tazerį. Jei pamatysi pareigūną naudojant tazerį tokioje situacijoje rašyk papeikimą darbuotojui čia - https://forum.lmg5.lt/forum/63-papeikimai-pareig%C5%ABnams/

„Jei neklystu Vaidis_Kent irgi buvai rašęs papeikimą ant Gamerio, bet kažkas dėl tavo klipo atsitiko, tai akivaizdžiai Gameris išnaudoja heli, kad žudyti bosą, o Danny jam tai ir leidžia, bet na vienu žodžiu policijoj yra korupcija dėl vieno žmogaus - Danny, kuris leidžia savo žmoniem daryti ką nori.“

Vaidis_Kent papeikime video link‘as neveikia. Kaip tavo nuomone aš turėčiau nubausti darbuotoją jei nėra pateiktų įrodymų?

Na o dėl korupcijos tai tikrai Taip! „Policijos firmą yra labiausiai korumpuota serveryje. Visi tik skundžiasi (visi kas yra iš Cosos gaujos), betvarkė visiška, tvarkos 0 ir dėl visko kaltas tas serverio velnias – Danny. Čia tikrai ne tam tikri žmonės siekia pakenkti Policijos valdžiai (jei tiksliau man). Kur gi taip gali būti? Čia gi serverio patys pavyzdingiausi žmonės kovoja už teisybę ir tik už tai.“  Juokinga? Man taip pat juokingi jūsų vadinami „kaltinimai“ be įrodymų. Labai pačiam įdomu kur čia ta korupcija? Galit man kažkas konkrečiai parodyti? Jei Policijoje yra korupcija kodėl Direktorius Henre dėl to nieko nedaro? Čia tik Danny visiems leidžia daryti ką nori, o Direktorius tik sėdi ir žiūri. Gal ir jis korumpuotas? O gal visa PD komandą? Kodėl kitos nusikalstamos frakcijos/gaujos apie tai nieko nesako? Kodėl žaidėjai kurie nėra gaujose irgi tyli? Labai norėčiau išgirsti atsakymus į šiuos klausimus.

„Tada papeikimas Ray_Ray, nesuprantu, kaip galima skirti 1 įspėjimą žmogui, kuris atsitelina pas draugą surakina mane prie boso vietos, nušauna net nepasiūles baudos ir dar pagrasina, kad pripis staru, nors pats viską pradėjo, mano manymų čia jis padarė 3 pažeidimus - surakino boso vietoj, nušauna nedavęs baudos, pradėda šaudyti į manę(yra taisyklė, kad policininkas negali pradėti šaudyti į žmogų be priežasties tik vilkėdamas tiek ir nevilkėdamas darbo uniformos) bet kažkodėl įžvelgiamas tik 1 įspėjimas.“

Labai gerai, kad turi savo nuomonę. Tai parodo, kad bent kažkiek mąstai. Manau čia daug neišsiplėsiu ir paliksiu galutinį verdiktą Direktorių Prižiūrėtojui. Jis pasakys ar nuobaudą buvo per švelni. Juolab, kad Kalėdų boso lokacijos nėra pažymėtos ir nėra joms numatytų taisyklių. Taisykles turėjo numatyti administracija.

„Tikiuos atsakymo nereiks laukt pora savaičių, kad išvaryt šitas ilgai gyvuojančias nesamonęs iš serverio, kurias Danny pateisiną silpnais atmazais, o praradus savo draugą iš policijos komandos kitą dieną jau padaro atranka.. absoliuti korupciją, ir kas žiauriausia kad žiūri kaip jo darbuotojai išnaudoja žaidimo bugus ir pats jiem padėda“

Aš irgi tikiuosi, kad ilgai laukti nereikės. Taip pat norėčiau pabrėžti ponaiti, kad atranka per kurią grįžo Danny „draugelis“ buvo vykdoma Direktoriaus o ne mano.

Gero jums vakaro.

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas. 

Priežastys:

• Policijos taisyklių pažeidimai.
    • Policininkas privalo naudoti darbo inventorių tik su darbu susijusioms funkcijoms atlikti.
  • Darbuotojų nepriežiūra.
  • Blogas sprendimas darbuotojo papeikime.

Darbuotoju dalyvavusiu papeikime likimas - 
Ray_Ray - privalo būti išmestas iš darbo.
Aurimas_Gameris ir Mind_Sunxas - pavaduotojas privalo atitinkamai nubausti šiuos darbuotojus ir apie jų bausmes pranešti man. 

Kadangi pastebėjau, kad tai tikrai gali tapti problema atsirado nauja atrankų taisyklė

• *Darbo valdžiai draudžiama priimti žaidėjus kurie iš firmos buvo išmesti už grubius pažeidimus t.y. papeikimai ir t.t. Šis draudimas galioja 7 dienas.

Pavaduotojo ateitis - pavaduotojas gauna bandomąjį laikotarpį 2 savaitėm, t.y. nuo Sausio 2 iki Sausio 16. Jei bandomojo laikotarpio metu Policijos pavaduotojas nusižengs ar kitaip grubiai pažeis taisykles - bus nušalintas. Pavaduotojui bandomojo laikotarpio metu reikia:

• Sudalyvauti 15 banko plėšimų/grobimų (turėti įrodymus). Į šį punktą gali būti atsižvelgta kitaip priklausomai nuo serveryje esančio veiksmo.
  • Sėkmingai įvykdyti bent 5 reidus (turėti įrodymus). (Sėkmingi reidai skaitosi tik tada kai yra patenkinami darbų su pakvietimais reidams punktai.)
  • Padaryti 3 veiklas Policijos firmai (treniruotės, apmokymai ir pnš, turėti įrodymus)
  • Padaryti 2 bendras veiklas su kitomis firmomis (treniruotė, apmokymai, linksma bendra veikla ir pnš, turėti įrodymus).

Neįvykdžius bandomojo laikotarpio reikalavimų - pavaduotojas bus nušalintas.
Įvykdžius bandomojo laikotarpio reikalavimus - pavaduotojas savo darbą galės tęsti, tačiau šiam liks ½ įspėjimų.

squash83

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...