Robke_Gang Paskelbta Liepa 23, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 23, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Robke_Gang 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kestutis_Barnis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nu krč nutrenkiau mentą, kuris pats iššoko ant kelio, turėjau šiaip gaut išteisinimą nes pats kalts bet Detektyvui Barniui nepatinka lokalkės gauja tai nusprendė nušaut neišsiaiškinęs tai kžn. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nerecordina mano garso kažkodėl bet esmė suprantama https://streamable.com/yg30ou https://streamable.com/qia37c Adis_Bebaimis ir Shaw_Kay sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Liepa 23, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 23, 2024 Plus Gaujinem neduodam baudu, o kad tu nutrenkei ne mano reikalas kita karta vaziuok leciau nes pareigunai tikrino zmones Mill_Andreas, White_Glue, Silvis_Bumer ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Liepa 23, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 23, 2024 prieš 1 valandą, Kestutis_Barnis rašė: Plus Gaujinem neduodam baudu, o kad tu nutrenkei ne mano reikalas kita karta vaziuok leciau nes pareigunai tikrino zmones o čia asfalto standumą tikrino šokinėdamas? rimta rimta Zygis_Budrys ir Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Liepa 24, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2024 Tai gal netyčia pašoko jis ten Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Liepa 24, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2024 prieš 45 minutes(-čių), Kestutis_Barnis rašė: Tai gal netyčia pašoko jis ten Tai jeigu netyčia pašoko, kam bausti? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Liepa 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2024 prieš 1 valandą, Kestutis_Barnis rašė: Tai gal netyčia pašoko jis ten nu tai aš ir nesakau, kad specialiai man starų susiveikt iššoko jis bet kodėl už jo netyčiukus aš turiu būt nubaustas? Zygis_Budrys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Liepa 24, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2024 Kalbekis su juo Robke_Gang ir Lukiss_Naujas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 24, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2024 Priimta. Žaidėjui skiriamas įspėjimas, kadangi nuobauda atlikta ne logiškai. Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai