Killa_Blunt Paskelbta Liepa 23 Dalintis Paskelbta Liepa 23 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Killa_Blunt 2. Tavo rasta klaida: Buvau palėkes savaitgaliui prisijungiu ir visa mašinos išvaizda pasikeitė (užsidrakonino), net baisu garaže dabar laikyti 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: Osvaldas_Bebras sureagavo į tai 1 Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Donatas_Sabalynas Paskelbta Liepa 23 Dalintis Paskelbta Liepa 23 Pasikeitė ir man Annis Remus Drift garaže po update, dingo daug brangių dalių Killa_Blunt sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Osvaldas_Bebras Paskelbta Liepa 23 Dalintis Paskelbta Liepa 23 Tapati problema, dingo tune. Killa_Blunt sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Liepa 23 Dalintis Paskelbta Liepa 23 drift tampa taip pat pakeite savo isvaizda Killa_Blunt sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Deivydas_Mss Paskelbta Liepa 23 Dalintis Paskelbta Liepa 23 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): @Deivydas_Mss 2. Tavo rasta klaida: Prisijungiu į serverį, uždrakoninta mašina. buvo daug sukišta dideliu pinigu, ir pasidarė visiškas mėšlas.. O pas mechanika nuvažiavęs pameginau tuninti masina, tai dedu spoileri dedasi bamperis.. ir t.t 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: Imgur: The magic of the Internet Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grazhvis_Chaserr Paskelbta Liepa 24 Dalintis Paskelbta Liepa 24 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Grazhvis_Chaser 2. Tavo rasta klaida: 07mėn. 23d. Prisijungus pamačiau, kad mano Annis Drift Remus tune visisškai pasikeitė. Galimai dėl altV update. 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Mercedes Paskelbta Liepa 24 Dalintis Paskelbta Liepa 24 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lukas_Mercedes 2. Tavo rasta klaida: Po alt v update uzsidejo random tune ant Annis Euros Drift caro 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: https://imgur.com/a/9hCdAYf Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tevas_Hhz Paskelbta Liepa 25 Dalintis Paskelbta Liepa 25 Taip pat ir ant annis remus ir drift tampa, Reikejo tune darytis iš naujo, kad grąžinti viską į vietą, tas kainavo apie 1,000,000 , prašysim kompensacijų pas @Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vadim_Kalashnikov Paskelbta Liepa 26 Dalintis Paskelbta Liepa 26 Kaip suprantu skirtingiems žaidėjams skirtingai rodo transportą... https://imgur.com/a/iL8GZaH Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grazhvis_Chaserr Paskelbta Rugpjūtis 1 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 1 @Aurimas_Gameris Įsirašė redux'ą ir jam susitvarkė tune, bet rodo tik jam Ką matau aš: mano remus Aurimo remus Ir kaip atrodo pas jį (grynai taip pat, kaip atrodė, prieš altV update, kuris sugadino tunes): mano remus Aurimo remus @Max_Tosha @Edga_Kesa Aurimas_Gameris ir Check_Bass sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Rugpjūtis 21 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 21 Ši klaida buvo ištaisyta ir tune grąžintas automatiškai atgal. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai