Edita_Bimbaite Paskelbta Liepa 25, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2024 Jis mane uždarė į kaleima 30mim už atsitrenkta mašina. Aišku aš netyčia atsitrenkiau nes užlagino bandžiau jam tai pasakyt buvo neidomu. Tai jis už tai mane pasodino 30min. O kodėl kai kiti nuzudo ar dar kazka duoda 10min as tai nieko nenuzudžiau ir gavau 30mim. Tikrai nesamone Adis_Bebaimis, Prosto_Benas, Shaw_Kay ir 1 kitas sureagavo į tai 1 2 1 Edita Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Liepa 25, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2024 Ei Bambaite, pildyk papeikima pagal šia forma: Dar turi šansu redaguoti tema kol nepamatė niekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Liepa 25, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2024 Jeigu tu isivaziavus max greiciu trenkiesi ir sakai kad tau uzlagino tai cia skamba kaip tavo asmenine problema ps:nepirmas kartas buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 26, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 26, 2024 Atmesta. Nėra nei įrodymų, nei anketos formos, nieko. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai