Dwayne_Jackson Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dwayne Jackson 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Nike_Bird 3. Priežastys: pradejom susisaudyma, o jis taip nesaziningai pasielge, nezinau mes su @Mikhail_Kalashnik kai be vipu, tai ir negalim pagaut. Tikiuos bus nubaustas/.. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/2phbno Redaguota Liepa 27 nario Dwayne_Jackson papildimas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lukiss_Naujas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Nike_Bird 3. Priežastys: vip komandu naudojamas susisaudymo metu 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/qhogz6 Redaguota Liepa 27 nario Lukiss_Naujas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nike_Bird Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 (redaguota) Aš į tave nešaudžiau dėl to buvau užpultas ir galėjau teleportuotis Redaguota Liepa 27 nario Nike_Bird Pora_Gramu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Liepa 27 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 27 prieš 4 minutes(-čių), Nike_Bird rašė: Tu sakini pirma suformuluok už ką tu peiki mane. O kitas dalykas aš į tave nešaudžiau dėl to buvau užpultas ir galėjau teleportuotis Cituoju :„ Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu." Šiuo atveju, tai buvo ŠAUDYMO metu naudojama. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nike_Bird Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 prieš 17 minutes(-čių), Dwayne_Jackson rašė: Cituoju :„ Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu." Šiuo atveju, tai buvo ŠAUDYMO metu naudojama. Supratau, netaip supratau ŠAUDYMOSI situacija, nes galvojau jeigu šaudausi 1v1 tada negaliu telintis, bet galvojau jei mane šaudo galima, bet suprantama mano kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nike_Bird Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 Mano kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vyciokas_Ilgas Paskelbta Liepa 28 Dalintis Paskelbta Liepa 28 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Vyciokas_Ilgas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Nike_Bird 3. Priežastys: Panaudojau + kad pranestu vip nariui kad sustotu kad galečiau patikrinti jo krovini bet jis panaudojo /vtm kad negaleciau patikrinti ir nubausti jo 4. Vaizdinė medžiaga: Spoiler Vycka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nike_Bird Paskelbta Liepa 28 Dalintis Paskelbta Liepa 28 (redaguota) Taisykle niekur neparašyta jog negaliu naudoti VIP komandų jei pareigunas prašo sustoti BE BĖGOS (Nu bent nemačiau nzn ar yra) BTW manau turėtų būti pareigunams įtarimas "Pareiguno neklausymas" nes tai logiškiausias variantas. Redaguota Liepa 28 nario Nike_Bird Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Liepa 29 Dalintis Paskelbta Liepa 29 Priimta. Neteko VIP narystės. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai