Nike_Bird Paskelbta Liepa 28, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeNike_Bird 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Vyciokas_Ilgas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free įtarimas " Pareigūnas Vyciokas_Ilgas jus įtaria 20 lygiu už "Nelegalaus krovinio gabenimas" 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/PTZ0hWB Dievo_Sargybinis ir Dwayne_Black sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vyciokas_Ilgas Paskelbta Liepa 28, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2024 prieš 16 minutes(-čių), Nike_Bird rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeNike_Bird 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Vyciokas_Ilgas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free įtarimas " Pareigūnas Vyciokas_Ilgas jus įtaria 20 lygiu už "Nelegalaus krovinio gabenimas" 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/PTZ0hWB „Nelegalaus krovinio gabenimas“ [20 įtarimo ] Taikoma, kai fūristas pareigūno gaudymo metu (su įjungtais švyturėliais, paliepus žodžiu ar raštu) tyčia: Atkabina vežamą krovinį; Spoiler Aurimas_Lempizorijus ir Dwayne_Black sureagavo į tai 1 1 Vycka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nike_Bird Paskelbta Liepa 28, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2024 Aš turėjau 20star ir buvau gaujoje žinodamas jog sėsiu į jail aš bandžiau vengti to, dėl to važiavau ir atkabinau priekaba, nes norėjau teleportuotis su fura tačiau prisiminiau vtm komanda dėl to panaudojau /vtm ir taip išvengiau kalėjimo dėl staru, nėra menkiausio įrodymo jog furoje buvo narkotikai, atkabinau ar ne atkabinau tam turi būti įtarimas už "Tyčini priekabos atkabinima" tačiau tokio įtarimo nėra tai vietoj to neturėjo būti jokio įtarimo (Mano manymu) Tai leisim paskutini žodi duoti Policijos Departamento Direktoriui Unknown_Ltu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vyciokas_Ilgas Paskelbta Liepa 28, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2024 (redaguota) prieš 12 minutes(-čių), Nike_Bird rašė: Aš turėjau 20star ir buvau gaujoje žinodamas jog sėsiu į jail aš bandžiau vengti to, dėl to važiavau ir atkabinau priekaba, nes norėjau teleportuotis su fura tačiau prisiminiau vtm komanda dėl to panaudojau /vtm ir taip išvengiau kalėjimo dėl staru, nėra menkiausio įrodymo jog furoje buvo narkotikai, atkabinau ar ne atkabinau tam turi būti įtarimas už "Tyčini priekabos atkabinima" tačiau tokio įtarimo nėra tai vietoj to neturėjo būti jokio įtarimo (Mano manymu) Tai leisim paskutini žodi duoti Policijos Departamento Direktoriui „Nelegalaus krovinio gabenimas“ [20 įtarimo ] Taikoma, kai fūristas pareigūno gaudymo metu (su įjungtais švyturėliais, paliepus žodžiu ar raštu) tyčia: Atkabina vežamą krovinį; Dar karta parasau šita taisykle tai pagal tavo logika dabar žurek jai as atemiau is taves krovini tu gauni 20 staru ir tada turėčiau dar 1 karta bausti uz gebenima? cia butu dubliavimas staru. Parašiau tau taisykle nera ka spresti irodymai pateikti gero vakaro dar susitiksim Redaguota Liepa 28, 2024 nario Vyciokas_Ilgas Vycka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nike_Bird Paskelbta Liepa 28, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2024 prieš 2 valandas(-ų), Vyciokas_Ilgas rašė: „Nelegalaus krovinio gabenimas“ [20 įtarimo ] Taikoma, kai fūristas pareigūno gaudymo metu (su įjungtais švyturėliais, paliepus žodžiu ar raštu) tyčia: Atkabina vežamą krovinį; Dar karta parasau šita taisykle tai pagal tavo logika dabar žurek jai as atemiau is taves krovini tu gauni 20 staru ir tada turėčiau dar 1 karta bausti uz gebenima? cia butu dubliavimas staru. Parašiau tau taisykle nera ka spresti irodymai pateikti gero vakaro dar susitiksim Ne žiurėk, kas yra nelogiška jog niekaip tu negali patikrinti kas yra krovinyje, galbūt aš vežu kura ir atkabinau ir tu iškart dedi už „Nelegalaus krovinio gabenimas“ , tiesiog manau @Max_Tosha turi labiau padirbėti ties serveriu, nes turėtu būti įtarimas "Tyčinis priekabos atkabinimas" Nes kitaip visiškai nelogiška yra. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 29, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2024 Atmesta. Darbuotojas pasiteisino. Khai_Offline sureagavo į tai 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai