Ernest_Petkevicius Paskelbta Liepa 29, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernest_Petkevicius 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Angry_Boy 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nezino uz ka starus duoda xD Vietoj Drive-by dave uz viesuju demonstracija nors buvo civilis >Pašautas< kada buvau transporto priemoniei 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Angry_Boy Paskelbta Liepa 29, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2024 prieš 33 minutes(-čių), Ernest_Petkevicius rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernest_Petkevicius 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Angry_Boy 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nezino uz ka starus duoda xD Vietoj Drive-by dave uz viesuju demonstracija nors buvo civilis >Pašautas< kada buvau transporto priemoniei 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Sveikas gaila neisisaugojo irašas kai šaudai bet kaip pats paminėjei kad nors buvo civilis >Pašautas< kada buvau transporto priemoniei Tad nemanau kad labai suklydau aš čia o už ket tai prašome nors ju nepaminėjei Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernest_Petkevicius Paskelbta Liepa 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2024 Viešųjų ginklu dem. uz ka ??????????? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 30, 2024 Dalintis Paskelbta Liepa 30, 2024 Priimta. Darbuotojui skiriamas darbo įspėjimas. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai