Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 2 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 2 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Aurimas_Lempizorijus 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @arnas_bananass (nerandu tokio nick forume) 3. Priežastis: Cheat/godmode. 4. Vaizdinė medžiaga: Spoiler 5. Papildomi komentarai: Iš pradžių žaidėjui prieš šokant žemyn pas mane ėjo dmg, o po to, stebuklingai pamačius, kad esu apačioje, pradėjo nebeiti dmg iki pat tol, kol buvau nušautas Neptunces, o jis sau galėjo ramiai atsistoti ir pasiruošti veiksmui tolimesniam, negaudamas absoliučiai nei vienos mano kulkos dmg. Redaguota Rugpjūtis 2 nario Aurimas_Lempizorijus Pora_Gramu, Don_Alvarez ir Dwayne_Black sureagavo į tai 1 1 1 Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Depresuha_Pravalas Paskelbta Rugpjūtis 2 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 2 Tiesiog eilinis ragdoll bugas 1000 kartu yra taip buve Spoiler -Buga Banana Co-Lead- Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Godmode_Pajungtas Paskelbta Rugpjūtis 2 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 2 Sw krc px po 5min parasei save pov bet px pasaugojau nes zinojau kad pasimetes esi imk ta pova https://streamable.com/4qv1vx Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Rugpjūtis 2 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 2 Atmesta Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai