Jump to content

Peikiu Angry_Boy

Mode_Speed

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mode_Speed
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Angry_Boy
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free starai, nežinau kur ten įžeidimai ar keiksmažodžiai?
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/ZgXYA2f

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 7 minutes(-čių), Mode_Speed rašė:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mode_Speed
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Angry_Boy
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free starai, nežinau kur ten įžeidimai ar keiksmažodžiai?
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/ZgXYA2f

Sveikas pateiktoje tavo nuotraukoje puikiai matosi INDIVIDE tu mane įžeidei šio pasakymu gal kitiems tai nėra įžeidimas man yra tad sėkmės

Nuoroda į atsakymą

Kiekvienas žmogus yra individas, jis yra „savo rūšies atstovas“, žmogus bendriausia biologine prasme. Individualybės sąvoka taikoma, kalbant apie tik vienam žmogui būdingą unikalių savybių derinį, kuriuo jis skiriasi nuo kitų savo rūšies atstovų. Individualybė – žmogaus psichikos savitumas, unikalumas.

fotke.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 13 minutes(-čių), Angry_Boy rašė:

Sveikas pateiktoje tavo nuotraukoje puikiai matosi INDIVIDE tu mane įžeidei šio pasakymu gal kitiems tai nėra įžeidimas man yra tad sėkmės

neberukyk tos pruxos agirdi

Nuoroda į atsakymą

Atmesta. Visų pirmiausia, nesilaikyta papeikimo teikimo taisyklių, įrodymai apkarpyti. Kitas dalykas, tokius parašytus žodžius visada su wikipedia komanda galima išvartyti visaip, nors tiesioginė intencija visada būna įžeisti, tik su mandresniais žodžiais.

Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...