Juarez_Arriba Paskelbta Rugpjūtis 5 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 5 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): J'Arriba 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Taigi kai policininkas tavę surakiną prie garažo tu gali įeiti į jį surakintas tuo pačiu pabėgdamas nuo teisėsaugos. Mano pasiūlymas būtų padaryti kad surakintam negalima būtų įeiti į vidų o jeigu jis jau yra perkraunamas į garažą kad atšauktu automatiškai kai tavę surakiną. Nes surakintas pabėgelis išeina jį draugas numuša ir viskas jis vel laisvas lyg niekur nieko. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Bus žymiai efektyvesnis gaudymas policininkams, o ne beprasmiškas. Redaguota Rugpjūtis 5 nario Juarez_Arriba Mass_Fuertte sureagavo į tai 1 be humble Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mass_Fuertte Paskelbta Rugpjūtis 5 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 5 Pritariu įdėjai, pats esu pareigūnas pastoviai bega į garažą ir ten slepiasi. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Rugpjūtis 5 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 5 prieš 37 minutes(-čių), Mass_Fuertte rašė: Pritariu įdėjai, pats esu pareigūnas pastoviai bega į garažą ir ten slepiasi. Išeisi iš PD norėsi, kad grąžintu. Prieš, taip turi 80% visų galimybių surakinti asmenį, bei įsodinti per 0.5sekundes. Jeigu asmuo pradėjo eiti į garaža tegu eina ir surakintas tai PD problemos, kad nemoka mikliai ir efektyviai dirbti. Jeigu išeina ir jį nušauna tai lauk ir užtikrink ta savo darbą prie garaźo, kad nenušautu. "LmgBET" Lažybos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugpjūtis 5 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 5 už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar