Jump to content

Ieškomas atsakingas asmuo už Direktorių ir Gaujų priežiūrą


Max_Tosha

Rekomenduoti pranešimai

image.png.437865c39f472b5111cffe8b5da089ac.png          x Wf00DOy.png

Labas,

Kaip ir rašiau anksčiau būsenos atnaujinimuose, netekus @Mantas_Cancel (Direktorių prižiūrėtojas) ir @Koala_Stonkus (Gaujų prižiūrėtojas) priėmiau sprendimą sujungti šias pozicijas. Tokiu būdu:

  • išvengiant natūralios priešpriešos tarp Direktorių prižiūrėtojo (veikiančio darbų / policijos interesais) vs. Gaujų prižiūrėtojo (veikiančio išimtinai tik Gaujų interesais);
  • išvengiant situacijos, kai pasitraukus vienam iš Serverio prižiūrėtojų – pozicija tampa, kurį laiką laisva ir niekieno neprižiūrima;
  • sukuriant betarpišką erdvę spręsti darbų su pakvietimais ir gaujų problemas vienu metu.

Atsižvelgiant į tai, kad priėmiau sprendimą, jog vienu iš šių asmenų yra pasiruošęs būti @Terry_Snow. Daugiau informacijos apie šį sprendimą kviečiu skaityti šioje temoje.

Siekiant tinkamai paskirstyti atsakomybes ir galimą darbo krūvį, tikslas yra surasti taip pat dar vieną atsakingą asmenį, kuris taptų partneriu Ridui sprendžiant Direktorių ir Gaujų priežiūros klausimus. Šiuo tikslu, kviečiu visus norinčius pildyti šioje temoje ir pateikti savo motyvaciją.

MgmOIKg.png

Reikalavimai:

  1. Nėra pildoma anketa, o yra pateikiama laisvos formos motyvacija.
     
  2. Motyvacijoje būtina apžvelgti ir pristatyti savo požiūrį šiais aspektais:
    • Pastabos, kritika dabartiniam Darbų / Gaujų rinkimo ir (ar) priežiūros, kt. procesams (pavyzdžiui, taisyklės, pretenzijos, grobimai, kt.);
    • Naujos idėjos, galimi būsimi pokyčiai Darbų / Gaujų aspektu;
    • Esminiai tikslai ir uždaviniai tapus atsakingu asmeniu už Direktorių ir Gaujų priežiūrą;
    • Lūkesčiai Pgr. administracijai, projekto komandai ir kitam atsakingam asmeniui už Direktorių ir Gaujų priežiūrą;
    • Konfliktų sprendimas tarp kito atsakingo asmens už Direktorių ir Gaujų priežiūrą, projekto komandos narių, Darbų ir Gaujų;
    • Kiti Tavo nuomone reikšmingi aspektai leidžiantys Tau išsiskirti iš kitų kandidatų.

MgmOIKg.png

Motyvacija yra vieša.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

  • po 2 savaičių...

Sveiki visi, skaitantys mano kandidatūrą į atsilaisvinusią Direktorių / Gaujų prižiūrėtojo poziciją. Esu Lukas, serveryje žinomas slapyvardžiu Svarke_Nzo, geriau žinomas iš SA:MP laikų kaip Lukas_Svr.

Tęsiant kandidatūrą, pereiname prie pastabų bei kritikos dėl dabartinių procesų. Šiuo metu negaliu pateikti jokių pastabų ar kritikos dėl esamų procesų naujojo Direktorių/Gaujų prižiūrėtojo kadencijos metu, kadangi, atrodo, šiuo metu vykdomas „apsišlifavimas“ bei apsitvarkoma taip, kaip jam atrodo geriau. Ateityje, jeigu tektų kartu dirbti, stengčiausi komunikuodamas su kolegomis priimti argumentuotą bei teisingą sprendimą, kuris pagerintų žaidimo kokybę šio projekto žaidėjams.

Idėjos

Siekiant užtikrinti darbuotojų aktyvumą bei darbo valdžios įsitraukimą, siūlyčiau kolegai sukurti „Savaitinės darbo užduotys“ temą forume. Tai būtų skiltis, kurią kiekvieną savaitę firmų valdžia privalėtų pildyti, rinkti taškus ir vėliau juos iškeisti į piniginę paramą, skirtą darbo fondui bei naudojimui darbo reikmėms.

Siekiant užtikrinti, kad darbų fondai būtų naudojami tinkamai ir nekaupiami savoms reikmėms, bei kad su darbuotojais būtų vykdomos veiklos ir organizuojami susirinkimai, siūlyčiau padaryti skiltį, kurioje darbų valdžia turėtų pildyti ataskaitas dėl savo atliekamų treniruočių, akcijų ir/arba susirinkimų. Taip būtų galima stebėti direktorių bei jų pavaduotojų organizuojamų veiklų kiekį ir, esant mažiems rodikliams, paskatinti dažniau vykdyti veiklas.

Gaujų kompensacijos

Siekiant užtikrinti įprastų bei laisvalaikio gaujų aktyvumą, siūlyčiau sukurti skiltį forume, kurioje gaujų lyderiai galėtų pildyti apeliacijas dėl atliktų veiklų, pvz., įprastoms gaujoms kompensuojama būtų už sėkmingus bankų plėšimus, bazių grobimus, pastatų grobimus, gamyklas, sandėlius ir t.t. Laisvalaikio tipo gaujos galėtų gauti paramą už serverio renginius, organizuojamus susitikimus ar papildomą veiklą, kuri būtų verta paramos suteikimo Direktorių/Gaujų priežiūros komandos atžvilgiu.

Pagrindinė siekiamybė užimant Direktorių/Gaujų priežiūrėtojo poziciją būtų užtikrinti, kad darbų vadovaujančią rolę atliktų kiekvienas iš paskirtųjų asmenų. Siekčiau užtikrinti, kad firmai vadovautų direktorius, o ne jo pavaduotojai, ir stengčiausi prisidėti prie naujojo Direktorių/Gaujų priežiūros nario atliekamų veiksmų. Ties gaujomis reikalas šiek tiek sudėtingesnis, bet pagrindinis tikslas būtų siekti kuo sąžiningesnių kovų, mažinti pažeidimų kiekį, kylančių iš Policijos Departamento ir/arba gaujų. Skatinčiau laisvalaikio gaujas rengti renginius bei motyvuoti žmones dalyvauti jų organizuojamose veiklose.

Atsakydamas apie lūkesčius pagrindinei administracijai bei kitiems komandos nariams, taip pat dėl konfliktų sprendimo su kitais pareigas užimančiais asmenimis, manau, pagrindinis atsakymas būtų, kad viskam reikia vieno svarbaus dalyko – KOMUNIKACIJOS. Pagrindinis siekis ir prašymas yra visada komunikuoti, kad būtų priimami pagrįsti ir teisingi sprendimai. Informacijos pateikimas laiku irgi yra labai svarbus norint užtikrinti aukštą žaidimo kokybę. Sprendžiant ginčus su darbais/gaujomis, visada stengsiuosi ieškoti kompromisų, kad visi liktų kuo mažiau nuskriausti. Manau, kad tiek kolega DP/GP, tiek komandos nariai padės pasiekti teisingą sprendimą. Bus ir situacijų, kai karštąja galva nepavyks susitarti su žmonėmis, bet, praėjus laikui ir atvėsus situacijai, bandysime spręsti problemas, kad jos nepasikartotų ir neišaugtų į blogas praktikas.

Pabaigai norėčiau pridurti, kad per savo 12 metų SA:MP kelionę esu užėmęs ne vieną direktoriaus ar pavaduotojo poziciją tiek neutraliose frakcijose, tiek nusikalstamosiose organizacijose. Esu sukaupęs didelį patirties bagažą, kuris man tikrai padės tiek dirbant su darbais, tiek su gaujomis. Projekto komandoje taip pat esu dirbęs įvairiose pozicijose, tačiau direktoriaus ar gaujų prižiūrėtojo pareigų dar neteko užimti. Vis dėlto į tai žiūriu kaip į privalumą, nes ši naujovė mane motyvuos bei skatins atlikti paskirtą darbą teisingai ir nešališkai.

Ačiū visiems, kurie skaitėte mano kandidatūrą, ir sėkmės visiems, kurie kandidatuos į šias pareigas.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...