Max_Tosha Paskelbta Rugpjūtis 5 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 5 x Labas, Kaip ir rašiau anksčiau būsenos atnaujinimuose, netekus @Mantas_Cancel (Direktorių prižiūrėtojas) ir @Koala_Stonkus (Gaujų prižiūrėtojas) priėmiau sprendimą sujungti šias pozicijas. Tokiu būdu: išvengiant natūralios priešpriešos tarp Direktorių prižiūrėtojo (veikiančio darbų / policijos interesais) vs. Gaujų prižiūrėtojo (veikiančio išimtinai tik Gaujų interesais); išvengiant situacijos, kai pasitraukus vienam iš Serverio prižiūrėtojų – pozicija tampa, kurį laiką laisva ir niekieno neprižiūrima; sukuriant betarpišką erdvę spręsti darbų su pakvietimais ir gaujų problemas vienu metu. Atsižvelgiant į tai, kad priėmiau sprendimą, jog vienu iš šių asmenų yra pasiruošęs būti @Terry_Snow. Daugiau informacijos apie šį sprendimą kviečiu skaityti šioje temoje. Siekiant tinkamai paskirstyti atsakomybes ir galimą darbo krūvį, tikslas yra surasti taip pat dar vieną atsakingą asmenį, kuris taptų partneriu Ridui sprendžiant Direktorių ir Gaujų priežiūros klausimus. Šiuo tikslu, kviečiu visus norinčius pildyti šioje temoje ir pateikti savo motyvaciją. Reikalavimai: Nėra pildoma anketa, o yra pateikiama laisvos formos motyvacija. Motyvacijoje būtina apžvelgti ir pristatyti savo požiūrį šiais aspektais: Pastabos, kritika dabartiniam Darbų / Gaujų rinkimo ir (ar) priežiūros, kt. procesams (pavyzdžiui, taisyklės, pretenzijos, grobimai, kt.); Naujos idėjos, galimi būsimi pokyčiai Darbų / Gaujų aspektu; Esminiai tikslai ir uždaviniai tapus atsakingu asmeniu už Direktorių ir Gaujų priežiūrą; Lūkesčiai Pgr. administracijai, projekto komandai ir kitam atsakingam asmeniui už Direktorių ir Gaujų priežiūrą; Konfliktų sprendimas tarp kito atsakingo asmens už Direktorių ir Gaujų priežiūrą, projekto komandos narių, Darbų ir Gaujų; Kiti Tavo nuomone reikšmingi aspektai leidžiantys Tau išsiskirti iš kitų kandidatų. Motyvacija yra vieša. Juarez_Arriba, Rafaelis_Kirminas, Thunder_Merlin ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 6 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Svarke_Nzo Paskelbta Rugpjūtis 14 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14 Sveiki visi, skaitantys mano kandidatūrą į atsilaisvinusią Direktorių / Gaujų prižiūrėtojo poziciją. Esu Lukas, serveryje žinomas slapyvardžiu Svarke_Nzo, geriau žinomas iš SA:MP laikų kaip Lukas_Svr. Tęsiant kandidatūrą, pereiname prie pastabų bei kritikos dėl dabartinių procesų. Šiuo metu negaliu pateikti jokių pastabų ar kritikos dėl esamų procesų naujojo Direktorių/Gaujų prižiūrėtojo kadencijos metu, kadangi, atrodo, šiuo metu vykdomas „apsišlifavimas“ bei apsitvarkoma taip, kaip jam atrodo geriau. Ateityje, jeigu tektų kartu dirbti, stengčiausi komunikuodamas su kolegomis priimti argumentuotą bei teisingą sprendimą, kuris pagerintų žaidimo kokybę šio projekto žaidėjams. Idėjos Siekiant užtikrinti darbuotojų aktyvumą bei darbo valdžios įsitraukimą, siūlyčiau kolegai sukurti „Savaitinės darbo užduotys“ temą forume. Tai būtų skiltis, kurią kiekvieną savaitę firmų valdžia privalėtų pildyti, rinkti taškus ir vėliau juos iškeisti į piniginę paramą, skirtą darbo fondui bei naudojimui darbo reikmėms. Siekiant užtikrinti, kad darbų fondai būtų naudojami tinkamai ir nekaupiami savoms reikmėms, bei kad su darbuotojais būtų vykdomos veiklos ir organizuojami susirinkimai, siūlyčiau padaryti skiltį, kurioje darbų valdžia turėtų pildyti ataskaitas dėl savo atliekamų treniruočių, akcijų ir/arba susirinkimų. Taip būtų galima stebėti direktorių bei jų pavaduotojų organizuojamų veiklų kiekį ir, esant mažiems rodikliams, paskatinti dažniau vykdyti veiklas. Gaujų kompensacijos Siekiant užtikrinti įprastų bei laisvalaikio gaujų aktyvumą, siūlyčiau sukurti skiltį forume, kurioje gaujų lyderiai galėtų pildyti apeliacijas dėl atliktų veiklų, pvz., įprastoms gaujoms kompensuojama būtų už sėkmingus bankų plėšimus, bazių grobimus, pastatų grobimus, gamyklas, sandėlius ir t.t. Laisvalaikio tipo gaujos galėtų gauti paramą už serverio renginius, organizuojamus susitikimus ar papildomą veiklą, kuri būtų verta paramos suteikimo Direktorių/Gaujų priežiūros komandos atžvilgiu. Pagrindinė siekiamybė užimant Direktorių/Gaujų priežiūrėtojo poziciją būtų užtikrinti, kad darbų vadovaujančią rolę atliktų kiekvienas iš paskirtųjų asmenų. Siekčiau užtikrinti, kad firmai vadovautų direktorius, o ne jo pavaduotojai, ir stengčiausi prisidėti prie naujojo Direktorių/Gaujų priežiūros nario atliekamų veiksmų. Ties gaujomis reikalas šiek tiek sudėtingesnis, bet pagrindinis tikslas būtų siekti kuo sąžiningesnių kovų, mažinti pažeidimų kiekį, kylančių iš Policijos Departamento ir/arba gaujų. Skatinčiau laisvalaikio gaujas rengti renginius bei motyvuoti žmones dalyvauti jų organizuojamose veiklose. Atsakydamas apie lūkesčius pagrindinei administracijai bei kitiems komandos nariams, taip pat dėl konfliktų sprendimo su kitais pareigas užimančiais asmenimis, manau, pagrindinis atsakymas būtų, kad viskam reikia vieno svarbaus dalyko – KOMUNIKACIJOS. Pagrindinis siekis ir prašymas yra visada komunikuoti, kad būtų priimami pagrįsti ir teisingi sprendimai. Informacijos pateikimas laiku irgi yra labai svarbus norint užtikrinti aukštą žaidimo kokybę. Sprendžiant ginčus su darbais/gaujomis, visada stengsiuosi ieškoti kompromisų, kad visi liktų kuo mažiau nuskriausti. Manau, kad tiek kolega DP/GP, tiek komandos nariai padės pasiekti teisingą sprendimą. Bus ir situacijų, kai karštąja galva nepavyks susitarti su žmonėmis, bet, praėjus laikui ir atvėsus situacijai, bandysime spręsti problemas, kad jos nepasikartotų ir neišaugtų į blogas praktikas. Pabaigai norėčiau pridurti, kad per savo 12 metų SA:MP kelionę esu užėmęs ne vieną direktoriaus ar pavaduotojo poziciją tiek neutraliose frakcijose, tiek nusikalstamosiose organizacijose. Esu sukaupęs didelį patirties bagažą, kuris man tikrai padės tiek dirbant su darbais, tiek su gaujomis. Projekto komandoje taip pat esu dirbęs įvairiose pozicijose, tačiau direktoriaus ar gaujų prižiūrėtojo pareigų dar neteko užimti. Vis dėlto į tai žiūriu kaip į privalumą, nes ši naujovė mane motyvuos bei skatins atlikti paskirtą darbą teisingai ir nešališkai. Ačiū visiems, kurie skaitėte mano kandidatūrą, ir sėkmės visiems, kurie kandidatuos į šias pareigas. Lawrence_Taylor, Jack_Fernandez, Marelis_Kryzium ir 12 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 3 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Populiarus turinys Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 14 Populiarus turinys Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14 Sveika, LMG5 bendruomene! Kas pažįstat, tai žinot, kas nepažįstat, tai malonu susipažinti, esu Aurimas, bet turbūt ir taip akivaizdu. Atsivėrus šiai galimybei, norėčiau pasinaudoti proga ir sudalyvauti Direktorių/Gaujų prižiūrėtojo rinkimuose, įnešdamas "naujų savitų vėjų", susidedančių iš mano patirties kraičio, idėjų bei motyvacijos į šio projekto kasdienybę. Tad, kol kas, trumpam prisistatymui būtų tiek ir pereikime prie pagrindinės kandidatūros esmės. Visų pirmiausia, manau, dalyvaujant įvairiuose tam tikrų pareigybių rinkimuose - patirtis bei gebėjimas ją pritaikyti praktikoje. O patirties nepasakyčiau, jog turėčiau labai mažai, kalbu plačiąją prasme, jog tokio pobūdžio rolėje kaip priežiūra. Konkretizuojant, tai esu buvęs FiveM projekte administratoriumi, kuomet, teko prižiūrėti su pagrindiniais administratoriais tiek darbus, tiek gaujas, o, galiausiai, dėl mano iniciatyvų ir savininkų noro pasidalinti darbus, buvau išrinktas kaip atskiras direktorių prižiūrėtojas. Bendrai teko pabūvoti toje pozicijoje kiek ilgiau nei pusę metų, jeigu gerai pamenu. Keliaujant toliau, ilgą patirtį turiu taipogi ir kitokio žaidimo projekte, kuriame kelis kartus jau teko pabūvoti komandos nariu, irgi prižiūrint atitinkamų pozicijų atstovus, kadangi ten turime ir du oficialiuosius darbus bei frakcijas arba kitaip, irgi savotiškas gaujas. Keli kartai gavosi dėl to, kad keitėsi projekto savininkai, todėl buvo vykusių visokių niuansų. Bet pastarasis yra ilgiausias, kuomet, jau net ir iki vyr. administratoriaus pozicijos teko galimybė pakilti, dar labiau prisidedant prie prižiūros ar netgi ir kartu su kitais komandos nariais organizuodamas bei paskirdamas naujuosius darbų atstovus ar kitus privilegijuotus naujus komandos narius, kaip administratorius/prižiūrėtojus ir pns. Bendrai sudėjus, jau gaunasi virš 2 metų šioje rolėje yra sukauptos, manau, gana sėkmingos patirties. Grįžtant atgal į LMG5 projekto ribas, ką aš matau savo akimis dabar serveryje ir ką norėčiau koreguoti. Be abejo, tai būtų ne vienašališkai, o bendrai pasitarus tiek su kolegomis iš ADMIN komandos nuomonės, tiek ir su darbų ar gaujų atstovais, tiek su kitu kolega Direktorių/Gaujų prižiūrėtoju. Kadangi labai mėgstu konkretumą, lygybę, teisybę ir visada esu už komunikaciją. Tikrai nesuprantu ir nesuprasiu tokių žmonių, kurie, kai tik kas nors netinka, tuomet, iš karto daro kažkokius veiksmus vienašališkai ir nekreipia dėmesio į aplinkinius. To ypatingai nemėgstu, nepropaguoju ir einu visada už kalbėjimą, kad viisems būtų gerai, o ne kažkam vienam. Norėčiau pereiti prie mano turimų minčių/idėjų, kurias turiu susirašęs punktais, su argumentais. Vieni punktai platesni, kiti siauresni, tačiau čia tik viena dalis idėjų ir siekiamybių pagerinti žaidimo kokybę visiems bendruomenės nariams. Faktas, kad eigoje vis didėtų mano indėlis. Tad kviečiu paskaityti žemiau mano mintis. 1. Pirmiausiu numeriu dėčiau dabar ypatingai per Koala_Stonkaus buvimą GP sužibėjusią papildomą veiklą - objektų grobimai. Reikėtų neblogos korekcijos ties kai kuriais objektais, jų taisyklėmis. Ypatingai ties nelimituotais grobimais. Pirmas numeris gal labiausiai kristų LS tiltas. Jame yra tik vienas privažiavimas arba atskristi su sraigtasparniu. Šį grobimą gaujos daro, dažniausiai, vakarais, kai turi daugiausiai prisijungusių (20-30 žmonių) ir šaudo jau net iš tolo atvažiuojančius, kai privažiavimas yra tik vienas ir tai tas pats tiesus. Dabar yra draudžiama daryti /vtls teleportaciją, šią vietą norėtųsi koreguoti, jog būtų galima, nes nelabai, mano akimis, efektą turėtų kažkokį tai gaujoms, kai dar ypatingai jau iš tolo šaudo ir paprastai sunku privažiuoti, šiuo atveju, vykstant nuo /vt 2 (arčiausias teleportas). PD arsenale yra turimas šarvuotis, tačiau su juo nuo /vt 2 atvažiuoti iki LS tilto yra tikra kankynė, nors šarvuotis yra tikrai puiki priemonė veržtis į tokį užgrobtą pastatą. Bet jeigu padaryti galimybę teleportuotis į /vtls, tikrai daug geresnė situacija būtų ir nenusimenkintų PD darbas taip stipriai, nes su paprastais automobiliais privažiavimas iš to vienintelio atvažiavimo - tiesiog misija neįmanoma. Galbūt kažkas pasakytų: "Ei, juk jūs turit sraigtasparnį, štai jums ir antras įsiveržimo kelias!" Būtų gerai, jeigu tai būtų tiesa... Pabandyki su sraigtasparniu atskristi į tą vietą, kai į tave šaudo vienu metu 10 gaujos narių + tu negali taisytis sraigtasparnio + tau dar reikia nutūpti, nes ore jeigu sunaikinsi, krisdamas užsimuši. Taipogi, dar viena mintis - LS tiltą padaryti limituotą grobimą, nes kaip tokiai vietai, tikrai per daug žmonių yra nelimituotą daryti. 2. Be abejo, galvojant apie tokias pareigas, aš privalau mąstyti nešališkai ir pagalvoti apie abi puses. Tad antruoju numeriu dėčiau gaujų "barikados pusei" korekciją. Labai retai yra naudojami smulkesni objektai grobimams arba tie jau šiuo metu esantys limituotieji. Manau, jog būtų šaunu labiau pritraukti gaujas naudoti įvairesnį pasirinimą objektų, nes dabar grobiama visa laiką tie patys du - LS tiltas ir LS observatorija, kadangi jie nelimituotieji ir gaujos dažnai gali išnaudoti savo vieną iš didžiausių privalumų, t.y. masė. Mano mintis kaip juos pritraukti įvairiau rinktis objektus, tai galbūt limituotuose pakelti leidžiamą išpirkos prašymą ir/arba padidinti grobimo laiką. Nes dažnai yra tekę girdėti, jog gaujose sugūžėję žmonės yra ištroškę pasišauyti ir tai yra jų vienas iš pagrindinių hobių serveryje. Tai valio, galit pasišaudyti ilgiau! Tokiu būdu, manau, turėtų gaujos labiau prisitraukti naudoti platesnį grobiamų objektų racioną. 3. Trečiuoju numeriu gvildenu mintį, jog galbūt ne visi darbai išnaudoja pilna visą savo turimą, pavadinkime, artileriją. Kaip pvz., Policija turi ginklų, kurių tikrai nenaudoja visų ir jie, paprasčiausiai "renka dulkes" ginklų dėžėje. Taipogi ir transportą ne visą išnaudoja, nebent direktorius paskirsto, konkrečiai, pagal rangus. Seniau tą stipriai esu pastebėjęs, jog tiesiog visiems rangams visi transportai leidžiami, bet aš, asmeniškai, esu paskirstęs PD darbe visiems rangams atitinkamus transportus, kad kuo plačiau būtų panaudojami. Kituose darbuose irgi ne visada visi transportai išnaudojami. Reikėtų damušti šią idėją šlifuoti ir įnešti to daugiau įvairumo, daugiau spalvų serveryje. Ta prasme, aš iš šono pastebėjęs esu - mes tiek dalykų turime į serverį sukeltų, kurių net pilnai neišnaudojame, tačiau pasiūlymų ir prašymų skiltys lūžta kaip nori žaidėjai dar visokių dalykų įdėti naujų. Cmon, chebra, išnaudokim pirma ką turime pilnai, o tada kažką naujo dėkimės ir apkraukim papildomai serverį! 4. Toliau pereikime prie pagrindinių grobimų, t.y. bankai ir gamyklos. Bankuose, šiam momentui, korekcijų, mano manymu, turėčiau tik vieną smulkesnę - norėčiau labai panaikinti galimybę šaudyti į oponentus nuo įvairių stogų. Nes gaujiniai tuose bankuose prisigalvoja su kiekvienu kartu vis daugiau stogų, nuo kur šaudyti ir tu net nepamatysi normaliai iš kur šaudo jau naujame, nematytame stoge, kol nenumirsi kokius 2-3 kartus besidairydamas. Kalbant apie gamyklas, įžvelgiu labai nesąžiningą dalyką iš gaujų pusės, kuriuo jie stipriai naudojasi vien iš tos pačios masės perspektyvos kalbant. Dažnu atveju, kai jų daugybė yra prisijungusių, visiškai neįmanoma net prie gamyklų privažiuoti Policijos darbuotojams, nes jau iš tolo yra apšaudomos visos mašinos, kuriomis atvyksta Policija. Kol tu atvažiuoji, tiek mašinos padangos susprogdintos būna ir gali nulėkt nežinia kur, tiek gyvybės, tiesiog, nuvalgytos būna, kad net nebesuspėjai kartais atsigydyt, o važiuot reikia. Nu ir gaunasi, jog atvyksti į gamyklą su tik puse HP likę, nu duok Dieve dar su pilnu HP bar'u, bet tada užšoka gauja ir miršti iš karto, neturi galimybės net pasipriešinti, o vairuodamas negali šaudyt - nei pataikysi, nei galima drive-by daryti, remiantis taisyklėmis. Bet pvz. iš Policijos pusės, visada gaujų nariai yra labiau įsileidžiami į gamyklą ir daugiau sąžininga kova vyksta jau viduje, o ne dar atvažiuojant, kai oponentas turi daug mažiau šansų pasipriešinti. Tad, mano mintys būtų koreguoti radius'ą, kuomet, gali jau (nesvarbu kas gamyklos teritorijoje būtų) šaudyti į savo oponentus. Tai būtų labiau pačios gamyklos teritorijoje, o ne dar nuo toli atvažiuojant, kad būtų lygesnės galimybės abiejoms frakcijoms. Labiausiai opiausia gal būtų 2-a ir 3-ia gamyklos, ten nuo tų žemės kalnų arba kitaip, kopų, galima puikiai nuo tolo šaudyti ir taip susidaryti labiau sau nesąžiningą advantage, negu, kad būtų kuo sąžiningesnė ir lygesnė kova, parodanti tikrai kuri frakcija yra stipresnė tuo momentu ir pns. 5. Šis dalykas paliestų jau ir kitokius darbus, nei aukščiau vardytos frakcijos. Tai būtų fūristų nelegalūs kroviniai. Šiuo atveju, turime serveryje ribojimą tokį, kad negalima tikrinti fūristų nelegalių krovinių gamyklų zonose, tačiau neturime jų įvardytų/konkretizuotų. Sandėlių zonos yra apibrėžtos žemėlapyje, o gamyklų ne. Tad, manau, jog būtų logiška konkretizuoti, paprasčiausiai, tą taisyklę papildant. O aš, savo galva, dėčiau tokią korekciją, kad gamyklos zona fūristų nelegalių krovinių nebetikrinimui skaitytųsi įvažiavus į gamyklos teritoriją pro kuriuos nors vartus. Aišku, sistemiškai zona gal ir yra platesnė, tačiau daug aiškiau būtų. Kadangi dabar, kiek yra tekę girdėti, fūristai su policija dažnai susikivirčija kur yra gamyklos zona, o kur jau nebe. Kyla rizika, kad eis žmonės kapotis į forumą papeikimuose, nu, o kam to reikia.... Tiesiog geriau yra konkretizuoti šitą nišą ir problemą, manau, turėtume ilgam išspręsti. 6. Grįžtant šiek tiek prie gamyklų grobimų. Yra tokia šiek tiek kartais maišaties įnešanti taisyklė, jog gamyklos grobimo metu negalima šaudyti nuo stogų, taipogi ir nuo tiltų, nes jie kaip stogas traktuojamas. Bet, kaip dabartiniai gaujiniai ir policininkai išvarto (kas, realiai, gaunasi tiesa, iš tikro), kad iki kol neprasidėjusi gamykla, tol galima šaudyti nuo tų visų stogų ir t.t. Tad, manau, jog logiška korekcija būtų, vis dėlto, pakonkretinti tą pačią taisyklę ir uždrausti net ir neprasidėjus gamyklai šaudyti nuo tų stogų visokių ir t.t. Čia, aišku, liečiame tik tą momentą, kad beprasidedant gamyklai. O jeigu įprastu momentu įlėktų į ją bėglys, tuomet, viskas būtų pilnai galima, tame problemos jokios nematau. 7. Prieš paskutinis mano šiam momentui punktelis būtų dėl tų pačių baudų davimo, kurios kyla iš Policijos pusės, tačiau paliečia tiek absoliučiai visus darbus, tiek gaujas ir pns. Šiuo atveju, turime draudimą, jog nesvarbu kokį darbą dirbtų žmogus, bet jeigu jis yra nusikalstamosios gaujos narys, turint nors 5 įtarimo lygius, privalai jį iš karto gabenti į kalėjimą, be jokio baudos davimo. Iš to ne retai kada kyla pasipiktinimų tiek tarp gaujų ir policijos, tiek tarp kitų darbų ir policijos. Mano mintis būtų koreguoti šią vietą ir nesvarbu ar gaujos narys ar ne, leisti visiems iki 15 įtarimo lygio duoti baudas, ar gal netgi ir pakelti tą limitą iki kokių 20-25 įtarimo lygių. Jau kiek laiko sėdim su tuo pačiu reikalu, kad tik iki 15 star... Cmon, laikas kažką pakeisti, kažką geresnio, patogesnio padaryti. Sprendžiant iš naudos pusės, tai Policijos darbui būtų lengvesnė našta užsidirbti pinigų į darbo fondą, tiek galint skirti baudas gaujoms iki leistino limito įtarimo lygių, tiek ir padidinus leistiną įtarimo limitą. O ir mažiau problemų bus tiek patiems darbams, tiek gaujoms, daug labiau patenkinti būtų. Gaujos, bet kokiu atveju, dažnai išsiperka iš kalėjimo, dėl to neatkreipiau dėmesio, tačiau būna šiokių tokių nesusipratimų, pasikivirčijimų iš darbų pusės jeigu gaujos narys ir sodini į kalėjimą, o ten, tarkime, medikuose dirba, jam reikia budėti jau per grobimų veiksmą ligoninėje, pardavinėti šarvus, vaistinėles, tai gaunasi minusas darbui, mąstant šiaip globaliai. 8. Na ir, šiam kartui, paskutinis mano toks bulletpointas būtų, tai globaliai paliečiant visus darbus, supaprastinti visą procedūrą direktoriams skirti pavaduotojus. Šiuo atveju, pagal esamą tvarką, turėdavai pirmiausia prisiduoti Direktorių Prižiūrėtojui, pasiteirauti jo nuomonės apie žmogų, jeigu dega žalią šviesą, tik tada gali siūlyti žmogui. Jeigu šis sutinka, tuomet, organizuoji pokalbį su Prižiūrėtojumi, kad šis apklausą padarytų, galimai, būsimam pavaduotojui ir, jeigu viskas ok, tada pildai forume pavaduotojo paskyrimo formą ir, kai Direktorių Prižiūrėtojas uždeda patvirtinimą, TIK TADA gali dėti pavaduotoją žaidime. Nu, sorry, bet tiesiai šviesiai išsireikšiu - čia yra bullshit procedūra. Kam tiek pompastikos? Kam tiek apsikrovimo? Žiauriai apribojam, netgi perteklinai apribojam laisvę darbų valdžioms. Aš šią procedūrą norėčiau koreguoti į kiek paprastesnę. Mano akimis, pakaktų direktoriui pačiam išsirinkti pavaduotoją, su juo tinkamai pasikalbėti, jeigu yra pageidavimas, galėtų pasikreipti į mane (jeigu, tarkime, būčiau direktorių prižiūrėtojas), norėdamas gauti konsultacijos, patarimų ar nuomonę apie vieną kitą žmogų. Tačiau, tai būtų neprivaloma ir, jeigu išsirinktų sau naują pavaduotoją, tuomet, lai pildo forume pavaduotojo paskyrimo formą, o aš įsipareigočiau per 24 valandas (nebent būčiau kokiam nors neaktyvume) patikrinti tą užpildytą pavaduotojo paskyrimo formą ir pareikšti verdiktą ar patvirtinamas šis paskyrimas ar ne. Dabar kur forume turime pakurtą temą pavaduotojo paskyrimui, jinai yra, praktiškai, bevertė visiškai.Nes jeigu jau prie Direktorių Prižiūrėtojo praeidavai visą tą pompastiškai ilgą procedūrą, to be honest, net nebereikėtų, realiai, pildyti pavaduotojo paskyrimo, nes tu jau žinai, kad jis patvirtins, kadangi praėjo visą "face controlą" tavo būsimas pavaduotojas su Prižiūrėtojumi 1vs1. Tai kam tada tos temos reikia ten, jeigu visą laiką tik patvirtinta patvirtinta, o nei vieno nėra atmesto. Paprasčiausiai, išsirenka atsakingai, užpildo, jeigu uždedu ant anketos patvirtinimą, reiškia galima ir serveryje jau uždėti pavaduotoją. Jeigu uždedu, kad atmesta, tuomet, galima, jeigu yra noras, kreiptis tiesiai į mane, kad paargumentuočiau savo sprendimą ir sprendžiame kartu tą klausimą. Gali būti ir tokių momentų, jog pateikus man atitinkamus argumentus aš galėčiau pakeisti nuomonę ir patvirtinti, vis dėlto. Gali būti, jog ir nepakeisčiau nuomonės. Arba, jeigu užpildytų pavaduotojo paskyrimo formą, man kylant kokių nors papildomų klausimų, turėčiau pilną teisę kreiptis į tą direktorių bei organizuotis pokalbį su naujuoju pavaduotoju, bet tik tokiais atvejais. Tos visos ilgos pompastikos, kuri vykdavo iki šiol, tikrai, manau, jog nereikia ir yra per daug didelis laiko gaišimas bei savęs ir kitų žmonių apsikrovimas, bereikalingas laisvės suvaržymas. Apibendrinimui ir savo kandidatūros motyvacijos finalizavimui norėčiau aptarti apie mano pastebėjimus jau esamam Direktorių/Gaujų prižiūrėtojui, būsimą bendradarbiavimo pobūdį iš mano pusės, jeigu tapčiau prižiūrėtojumi bei keliamus lūkesčius pagrindinei administracijai bei būsimam kolegai. Tai kalbant iš mano perspektyvos, Terry_Snow tikrai puikiai apšyla kojas naujose pareigose, tikrai aktyviai matosi jo noras padėti žaidėjams, padaryti kiek įmanoma žaidimą malonesniu visiems ir dar net labiau patrauklesniu naujesniems žaidėjams. Kai kuriais momentais, mano akimis, galbūt šiek tiek konkretumo norėtųsi daugiau ties viena ar kita gaujų ar darbų terpių korekcija, tačiau, ko gero, tai su laiku viskas būtų. Be abejo, jaučiamas stiprus trūkumas pagalbininko šalia, dirbant šiose pareigose, nes vienam apžiūrėti abi "barikados puses", kai turi stebėti forumą, žaidimą ir palaikyti kontaktą su žaidėjais, kas nori privačiai susisiekti, tikrai reikia gebėjimo, užsispyrimo bei svarbiausia - kantrybės, visa kita ateina su laiku ir patirtimi. Tad, mano manymu, Terry progresas eina gerąja linkme. Kalbant apie keliamus lūkesčius iš pagrindinės administracijos pusės, tai, asmeniškai, tapus Direktorių/Gaujų prižiūrėtoju, norėtųsi turėti aktyvią komunikaciją tarpusavyje dėl įvairių galimų pokyčių, reakcijos laiko, nors suprantu, kad turime kiekvienas gyvenimus ir ne vien į žaidimą pasinėrę ar tiesiog pagrindinė administracija užsiėmusi būtų ir ties pačio serverio palaikymu. Taipogi, norėtųsi gauti supratimą iš jų pusės ant kiek gali būti viena ar kita vieta serverio tvarkoje lanksti, kad lengviau būtų galima suvokti kiek gali savęs įdėti viename ar kitame pokytyje bei "nenusisvaigti" per daug ir dėl to nereikėtų ilgai užtempti, kol pasitvirtintum viską bei galėtum skelbti viešai visai serverio bendruomenei. Ir, be abejo, tikimasi iš visos kitos likusios administracijos komandos dalies palaikymo, įsitraukimo, komandiškumo bei pagalbos, kai jos labai reikėtų. Nes tik kartu galime daug daugiau padaryti! Tad tiek, manau, šiam kartui būtų iš manęs. Nors ir planavau kiek glausčiau, bet, dažniausiai, kai pradedu kokias nors mintis rašyt, ne retai kada išsiplėčiu ir papasakoju detaliau ar net vaizdingiau. Be abejo, dar prieš Terry pradedant darbus turėjau minčių tokių, jog tikrai yra daug taisyklių serveryje užsigulėjusių nežinia kiek ilgai ir tikrai jau "išėjusių iš mados", kurioms reikėtų korekcijų, arba kitaip, atšviežinimo. Tačiau Terry jau puikią pradžią yra padaręs, o aš noriu prisijungti prie jo bei padėti tęsti pradėtą darbą ir sėkmingai eiti link finišo linijos. Sėkmės kitiems būsimiems kandidatams, linkiu gero bei smagaus žaidimo ir iki susimatymo serveryje, mieli LMG5 serverio bendruomenės nariai, iki! Nico_Marquez, Xarim_Vienivartai, Black_Smile ir 32 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 2 2 22 1 1 Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai