Jump to content

Darbo valdžios taisyklės ir informacija


Terry_Snow

Rekomenduoti pranešimai

image.png.437865c39f472b5111cffe8b5da089ac.png

Darbo valdžios taisyklės ir informacija

Temoje surašyta svarbiausia informacija skirta serverio direktoriams ir jų pavaduotojams. Čia rasite svarbiausias gaires ir taisykles kuriomis turi vadovautis darbo valdžia.

Atsakomybės

  1. Pagrindinė administracija yra aukščiausias sprendimų priėmėjas ir turi teisę skirti, nušalinti direktorių prižiūrėtoją. Esant poreikiui, atlieka direktorių prižiūrėtojo funkcijas.
  2. Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių ir jų pavaduotojų skyrimą bei darbų priežiūrą. Direktorių prižiūrėtojo tikslas yra užtikrinti, kad visi darbai su pakvietimu funkcionuotų tinkamai. Direktorių prižiūrėtojas teikia rekomendacijas, nurodymus, sprendžia kitas  darbų su pakvietimais ir jų valdžia susijusias problemas.
  3. Direktorius yra darbo su pakvietimu vadovas, kuris yra išrinktas arba kitais būdais paskirtas direktorių prižiūrėtojo. Direktorius yra atsakingas už visą su darbu susijusią veiklą, įskaitant pavaduotojų ir darbuotojų veiksmus.
  4. Laikinai pareigas einantis direktorius yra asmuo, kuris yra paskirtas prižiūrėti darbą su pakvietimu ir vykdyti direktoriaus pareigas iki kol bus išrinktas naujasis. Dažniausiai l. e. p. direktoriumi paskiriamas projekto komandos narys, direktorius ėjęs pareigas iki atsistatydinimo arba iki direktoriaus atsistatydinimo pareigas ėjęs pavaduotojas.
  5. Pavaduotojas yra darbo su pakvietimu vadovo įgaliotas asmuo, kuris yra paskirtas Direktoriaus su Direktorių prižiūrėtojo leidimu. Pavaduotojas yra atsakingas tik už dalį su darbu susijusios veiklos.
  6. Darbo valdžia yra vadinamas serverio direktorius ir jo pavaduotojas (ar pavaduotojai).

Direktorių ir pavaduotojų paskyrimai

  1. Darbo direktoriumi gali tapti visi žaidėjai atitinkantys atrankos reikalavimus. Direktoriumi galima tapti, kai direktorių prižiūrėtojas organizuoja viešus rinkimus, tuomet pildoma forumo anketa ar motyvacinis laiškas. Galimas būdas yra direktoriaus pareigų gavimas kai pareigos yra perleidžiamos pavaduotojui.
  2. Direktoriaus pavaduotoju gali tapti visi žaidėjai. Direktorius pats pasirenka savo nuožiūra kriterijus, kuriais remiantis paskiria pavaduotoją. Tačiau Direktorių prižiūrėtojas turi sutikti su atitinkamo pavaduotojo skyrimu. Prieš kiekvieną pavaduotojo paskyrimą, kandidatas į pavaduotojo pareigas turi pokalbį su direktorių prižiūrėtoju.
  3. Direktorius gali turėti daugiausiai 2 pavaduotojus vadovaujamoje firmoje.
  4. Direktorius arba jo pavaduotojas gali būti nušalinti, kai nusprendžia atsistatydinti, būna neaktyvūs, nesirūpina darbu su pakvietimu, pažeidžia taisykles arba gauna rimtą papeikimą iš žaidėjų.

Direktorių ir pavaduotojų įsipareigojimai

  1. Darbo valdžia privalo atsakingai rūpintis savo valdomu darbu, laikytis visų serveryje esančių taisyklių, siekti būti pavyzdžiu visiems serverio žaidėjams ir darbuotojams.
  2. Serverio direktoriai ir pavaduotojai privalo būti aktyvūs tiek serveryje, tiek forume. Aktyvumas pasireiškia per nuolatinį savo valdomos firmos tobulinimą ir augimą: veiklų organizavimą, tvarkingų forumo temų turėjimą, aktyvų darbuotojų įsitraukimą į firmą. Būdami pavyzdžiu kitiems žaidėjams direktoriai ir pavaduotojai aktyviai dalyvauja projekto komandos organizuojamose veiklose ir renginiuose, skatina tą daryti savo darbuotojus.
  3. Darbo valdžia privalo iš darbo pašalinti darbuotojus kurie kenkia tiek darbui, tiek visam serveriui. Gauti darbuotojų papeikimai forume privalo būti peržiūrėti bent per 12h., o reakcija ir viešas komentaras į papeikimą pateiktas per 24h. Darbo valdžios atstovas privalo pranešti direktorių prižiūrėtojui apie grubiausius darbuotojų papeikimus, jog šie būtų įrašyti į bendrąjį darbų juodąjį sąrašą naudojantis įrašymo į juodąjį sąrašą sistema.
  4. Visos direktoriaus ir pavaduotojo gautos papildomos komandos, skirtos valdyti darbą, privalo būti naudojamos atsakingai ir pagal savo tikslinę paskirtį. Per /d pranešama informacija susijusi su darbu. Pasisveikinimai ir atsisveikinimai negalimi. Darbo fondas naudojamas tik darbo reikmėms ir turi būti naudojamas pagal paskirtį. Kyšininkavimas griežtai baudžiamas.
  5. Darbo valdžia į darbą priima naujus darbuotojus tik viešų atrankų metu, kuriose progą įsidarbinti gauna visi serverio žaidėjai atitinkantys lygio ir kitus darbo valdžios nustatytus reikalavimus. Draudžiama taikyti lengvatas, imti kyšius, daryti spaudimą. Atrankų ir jų analizių metu iš žaidėjų tyčiotis ar kitaip žeminti griežtai draudžiama. Atrankos vykdomos pagal apačioje nurodytas atrankų taisykles arba atskirą direktorių prižiūrėtojo leidimą.
  6. Asmenys kurie buvo užblokuoti už čytinimą ar kenkimą serveriui gali būti išmesti iš darbo be papildomos priežasties. Policijos darbe privaloma išmesti žaidėjus iš darbo jei šie buvo užblokuoti už čytinimą ir pranešti apie kiekvieną atvejį direktorių prižiūrėtojui naudojantis įrašymo į juodąjį sąrašą sistema. Direktoriai yra atsakingi už savo įmonės reputaciją šiuo klausimu.
  7. Darbuotojai be priežasties iš darbo išmetami būti negali. Kiekvienu išmetimo atveju rekomenduotina turėti įrodymus dėl galimo reikalavimo pasiteisinti. Jei darbuotojas nepritampa prie kolektyvo, elgiasi kenkėjiškai, direktoriui ir pavaduotojams yra sunku matyti tokio darbuotojo ateitį darbe, tai yra svari priežastis jį išmesti.
  8. Darbo valdžios atstovai negali žaisti kituose GTA V projektuose (įskaitant atvejus kai norima tiesiog „pasišaudyti freeroame“). Pareigos kituose GTA V projektuose griežtai draudžiamos.
  9. Neutralių darbų direktoriai negali būti gaujų nariais be direktorių prižiūrėtojo leidimo. Pavaduotojai - gali.
  10. Neutralaus darbo direktorius turi teisę darbuotojams uždrausti arba riboti (pvz. leisti tik nuo tam tikro rango, išsipirkti leidimus) būti gaujų nariais. Direktorius turi būti iškomunikavęs informaciją apie tokį sprendimą savo darbo taisyklėse, jog kandidatai į darbą iš anksto žinotų kokia darbe nuostata yra šiuo klausimu.
  11. Darbuotojų rangai (laipsniai) ir jų kėlimosi sistema turi būti logiška, susiję su valdomu darbu. Darbuotojai turi turėti vienodas sąlygas keltis savo darbo rangą. Rangų pavadinimai neturi pasilenkti su darbu (policininkas neturėtų turėti „Ginekologas“ rango ir pnš.). Rangas gali būti pakeltas kito darbo valdžios atstovui kuris dirba įmonėje per savo laisvadienį (pvz. mechanikų direktorius gali uždėti didesnį rangą policijos direktoriui kuris pas savo laisvadienį įsidarbino mechanikuose).

Darbo atrankos

  1. Darbo valdžia gali priimti darbuotoją tik viešų atrankų metu apie kurias žaidėjai informuojami forume (sukuriant „įvykį“) ir discord darbų atrankos kanale. Informacija apie būsimą atranką forume darbo valdžia įspėja bent prieš valandą, o žaidime - bent prieš 6h.
  2. Darbo valdžia gali priimti Projekto komandos narius be atrankos.
  3. Darbo valdžia savo darbuotojus renkasi savo nuožiūra ir patirtimi, tačiau privalo atsakyti žaidėjams, prašiusiems pateikti nepatekimo į darbą priežastis. 
  4. Darbo valdžiai draudžiama diskriminuoti žaidėjus, atrankų metu elgtis nepagarbiai, žeminti žaidėjus, kyšininkauti.
  5. Darbo valdžiai draudžiama priimti darbuotojus esančius darbų (policijai ir teisėsaugos) juodajame sąraše (žr. Juodasis sąrašas).
  6. Darbo valdžia gali vykdyti tik šias viešas atrankas -  žaidime arba forume
  7. Žaidimo ir forumo atrankos susideda iš:
    1. Įžanginės/masinės atrankos žaidime (pasikeitus darbo valdžiai/perrenkamai darbo komandai) - Maksimalus priimamų darbuotojų skaičius - 30.
    2. Numatytosios atrankos žaidime - Rekomenduojamas priimamų darbuotojų skaičius - 10.
    3. Numatytosios atrankos forume - Rekomenduojamas priimamų darbuotojų skaičius - 15.
    4. Iš visų atrankų per savaitę darbo valdžia gali priimti maksimaliai 25 žaidėjus, neįskaitant įžanginės/masinės atrankos.
  8. Numatytosios atrankos forume:
    1. Darbo valdžia numatytąsias atrankas forume gali vykdyti maksimaliai 3 dienas
    2. Darbo valdžiai vykdant numatytąją atranką forume, jos pabaigoje pateikia patekusiųjų į darbą (ar antrą atrankos etapą) sąrašą. Kartu su žaidėju sąrašu nurodomas protingas terminas per kurį kandidatai turi susisiekti su darbo valdžia ir būti įdarbinti.
    3. Numatytosios atrankos žaidime:
      1. Darbo valdžia numatytąją atranką žaidime turėtų vykdyti iki 1 valandos ilgio.
      2. Darbo valdžiai nepriėmus norimo kiekio žmonių pastarąją galima pratęsti, informuojant serverio žaidėjus (/d).
      3. Darbo valdžia gali organizuoti 2 atrankas per savaitę. Papildomos atrankos galimos tik su iš anksto gautu Direktorių prižiūrėtojo leidimu. Abi atrankos gali būti vienodų tipų, t.y. dvi forumo arba dvi žaidime. Rekomenduotina atrankas daryti tiek žaidime, tiek forume.
  9. Darbo valdžia gali naujų darbuotojų prašyti darbo sutarties mokesčio (iki 100.000eur serverio valiutos). Ši suma turėtų būti ne kaip žaidėjo įstojimo į darbą užmokestis, o apsauga prieš žaidėjus kurie piktnaudžiauja lakstydami per juos. Darbo sutarties sumą darbo valdžia įsipareigoja grąžinti žaidėjui išdirbus minimalų reikiamą laikotarpį (ne ilgiau 7d.).

Darbo valdžios laisvadieniai

  1. Kiekvienas darbo valdžios atstovas turi teisę į laisvadienį.
  2. Darbo valdžios atstovų laisvadieniai negali sutapti.
  3. Darbo valdžios atstovai gali pasiimti laisvadienį kartą per savaitę. 
  4. Direktorius ir pavaduotojai gali turėti laisvadieni tik tada, kai išbūna poste 7 dienas.
  5. Laisvadienio metu darbo valdžios atstovas gali dirbti bet kuriame darbe.
  6. Valdžios atstovai negali išnaudoti laisvadienio savo naudai. (pvz: Policijos direktorius įsidarbinęs į Medikus pardavinėją medikamentus už savikainą). 
  7. Papildomų laisvadienių gali suteikti tik direktorių Prižiūrėtojas už tam tikrus nuopelnus.
  8. Darbo valdžios atstovai dėl norimo laisvadienio privalo užpildyti darbo valdžios laisvadieniai temoje pateiktą anketą.

Darbo valdžios atsistatydinimas

  1. Direktorius įsipareigoja išbūti 30 kalendorinių dienų savo užimamose pareigose.
  2. Pavaduotojas įsipareigoja išbūti 14 kalendorinių dienų savo užimamose pareigose.
  3. Darbo valdžia prieš atsisakydama savo pareigų privalo pranešti direktorių prižiūrėtojui per protingą laikotarpį (24-48h).
  4. Darbo valdžia neišbuvusi nustatyto laikotarpio užimamose pareigose gali būti įtraukta į direktorių ir pavaduotojų juodąjį sąrašą.

AnnouncementTrailer_GIF_5sec_616x296.gif?t=1718878223

Discord's Branding Guidelines ridas.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...