Jump to content

Peikiu Check_Bass

The_Dude

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: The_Dude
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Peikiu šį galimai protiškai atsilikusį žaidėją, už visiška taisyklių nesilaikymą. Vaiko išlaikymo pinigų nemokantis žaidėjas atvyko į Paleto Bay boso vietą kurioje aš vykdžiau misiją, pradėjo mane šaudyti, aš atsišaudžiau ir nušoviau. Po kiek laiko atvyko aštunkojis ir sudėjo star už pareigūno užpuolimą nors iš aštunkojo pirmo išėjo kūlkos, o ne iš manęs. Prie to pačio ir ginklai buvo konfiskuoti.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/s8zfv5 

https://imgur.com/a/WOh7eGJ

Redaguota nario The_Dude

akumai pigiau /sms

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas net nereikia jokių įrodymų kelt viskas pats tave aiškiai matos esi gaujos narys teisingai baudos negausi be mašinos buvau isodint negalėjau nusaut norėjau ramei bet pradejai saudyt buvo panaudoti bėga komanda ir uždėti už tam tikrus veiksmų įtarimus gražios dienos pagarbiai Chack_Bass

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Check_Bass rašė:

Sveikas net nereikia jokių įrodymų kelt viskas pats tave aiškiai matos esi gaujos narys teisingai baudos negausi be mašinos buvau isodint negalėjau nusaut norėjau ramei bet pradejai saudyt buvo panaudoti bėga komanda ir uždėti už tam tikrus veiksmų įtarimus gražios dienos pagarbiai Chack_Bass

Sveikas, protiškai atsilikęs GALIMAI žaidėjas. Kaip matai pagal įrodymus, o gal ir nematai, nežinau, nes bibliotekoj man regis monitoriai nėra iš geriausių. TU mane pirmas pradėjai šaudyti, atsimerk truputį ir nulipk nuo to kompiuterio, dėdai.

akumai pigiau /sms

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), The_Dude rašė:

Sveikas, protiškai atsilikęs GALIMAI žaidėjas. Kaip matai pagal įrodymus, o gal ir nematai, nežinau, nes bibliotekoj man regis monitoriai nėra iš geriausių. TU mane pirmas pradėjai šaudyti, atsimerk truputį ir nulipk nuo to kompiuterio, dėdai.

Buvai nusiteikęs pusha į mane galvojau sausį teko imtis veiksmų. Kas ne aišku dude

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Check_Bass rašė:

Buvai nusiteikęs pusha į mane galvojau sausį teko imtis veiksmų. Kas ne aišku dude

Kaip ir matosi iš mano nufilmuotos medžiagos, aš nuo tavęs net buvau nusisukęs sekundei , nes maniau jog tiesiog bandysi surakinti ir pasodinti, bet likau nesupratęs, nes tavo kreivos rankos pradėjo į mane šaudyti, o aš atsakiau tuo pačiu.

Redaguota nario The_Dude

akumai pigiau /sms

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), The_Dude rašė:

Kaip ir matosi iš mano nufilmuotos medžiagos, aš nuo tavęs net buvau nusisukęs sekundei , nes maniau jog tiesiog bandysi surakinti ir pasodinti, bet likau nesupratęs, nes tavo kreivos rankos pradėjo į mane šaudyti, o aš atsakiau tuo pačiu.

Medalį usidek dabar. 

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Check_Bass rašė:

Medalį usidek dabar. 

Tau vapšie siūlyčiau išmokti rašyti, stobaliai net vaiko vardo be klaidų neparašai.

akumai pigiau /sms

Nuoroda į atsakymą

Atmesta. Darbuotojas pasiteisino. Viena gauta kulka nekonstatuoja jokio fakto. Galbūt tiesiog netyčiomis spustelta pelytė buvo ir viena kulka pradžioje pataikė į tave. Jeigu būtų video medžiagoje garsas, būtų galima išgirsti ar daug buvo šaudyta į tave ar ne, tuomet, situacija visai kitu kampu būtų vertinama.

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...