Jump to content

Peikiu Nerijus_Kesminas

Deivydas_Mss

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: @Deivydas_Mss
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Nerijus_Kesminas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?

1. Policininkams draudžiama žaidėjus apieškoti dėl turimų narkotinių medžiagų šiose vietose:
    • Ūkininkų bulvių rinkimo saugi zona;
    • Ligoninių prisikėlimo saugi zona;
    • NPC bosų vietose;

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)Imgur: The magic of the Internet

😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas, malonu jog gavau iš tavęs dėmesio, taigi pradėkim nuo to jog tu mane su kitu mediku nutrenkei, bandei sunaikint mano mocą, galiausiai apšaudei mane, tada sąmoningai supratęs jog tave gaudysiu, tu tiesiog padarei /vtd ir stovėjai medikų bazėje bei leidai muziką, na o dabar bandai kažką laužyti čia, + tu buvai ne prie HP atsiradimo, o kaip medikas tiesiog savo bazėje už galo, na ir žinoma kadangi tu neturėjai jokių narkotikų, nematau jog šitoje situacijoje apart šaudymo į mane, būtum per daug nukentėjas ponas 🙂

https://streamable.com/i7yorh

Peace im out 😘🤟🖖🖕🫶🤘👌🫰✌️

Zdarov zaebali

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Nerijus_Kesminas rašė:

Sveikas, malonu jog gavau iš tavęs dėmesio, taigi pradėkim nuo to jog tu mane su kitu mediku nutrenkei, bandei sunaikint mano mocą, galiausiai apšaudei mane, tada sąmoningai supratęs jog tave gaudysiu, tu tiesiog padarei /vtd ir stovėjai medikų bazėje bei leidai muziką, na o dabar bandai kažką laužyti čia, + tu buvai ne prie HP atsiradimo, o kaip medikas tiesiog savo bazėje už galo, na ir žinoma kadangi tu neturėjai jokių narkotikų, nematau jog šitoje situacijoje apart šaudymo į mane, būtum per daug nukentėjas ponas 🙂

https://streamable.com/i7yorh

Peace im out 😘🤟🖖🖕🫶🤘👌🫰✌️

Tai kad tavo įrodymuose buvai be uniformos, ir dar karta pakartosiu

1. Policininkams draudžiama žaidėjus apieškoti dėl turimų narkotinių medžiagų šiose vietose:
    • Ūkininkų bulvių rinkimo saugi zona;
    • NPC bosų vietose 

😄

Nuoroda į atsakymą

taip dėlto atitinkamai gavai star už civilio užpuolimą, na o kadangi pačiame tavo įkeltame teksta matome jog parašyta  

Ligoninių prisikėlimo vieta, kartoju, LIGONINIŲ PRISIKĖLIMO VIETA. o tu buvai už HP 🙂

Zdarov zaebali

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Nerijus_Kesminas rašė:

taip dėlto atitinkamai gavai star už civilio užpuolimą, na o kadangi pačiame tavo įkeltame teksta matome jog parašyta  

Ligoninių prisikėlimo vieta, kartoju, LIGONINIŲ PRISIKĖLIMO VIETA. o tu buvai už HP 🙂

pažėk botas šita ppk

Redaguota nario Deivydas_Mss

😄

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), Deivydas_Mss rašė:

pažėk botas šita ppk

matau ačiū kad renkiesi beprasmius pranešimus, bet kiek matau tame papeikime tu tiesiog jo stovėjai jis pribėgo surakino patikrino ir rado all good dėl to, bet mano video matosi jog tu šaudai daužai mane, bėgos nedėjau pasigavau tiesiog paprastai tave ir sudėjau, kadangi kaip ir minėjau tu SĄMONINGAI SUPRASDAMAS JOG TAVE GAUDYSIU šovei /vtd,

nebesirink tų forumo pranešimų, paliekam viską spresti darbo valdžiai 🙂

Zdarov zaebali

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 valandas(-ų), Deivydas_Mss rašė:

pažėk botas šita ppk

Šiame papeikime darbuotojo išmetimas skelbiamas, kadangi dar iki to papeikimo tikrinimo jis buvo išmestas, todėl neliko nieko kito, kaip tik priimti papeikimą ir informuoti apie išmetimą.

O, šiam kartui, atmesta. Darbuotojas pasiteisino.

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...