Lukas_Ketvirtadienis Paskelbta Rugpjūtis 12 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 12 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Ketvirtadienis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dovydas_Paull 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free stars. Buvau apšaudytas, išlipau iš mašinos aiškintis situacijos, kuomet Dovydas atvažiavęs mane surakino, uždėjo įtarimą už upžuolimą ir vėliau atemė ginklus. Vienintelis teisingas įtarimas - įžeidimai. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/qdb3md https://imgur.com/He36PD6 Toyo_Yello sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Paul Paskelbta Rugpjūtis 12 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 12 Pats neleidai visko pabaigti situacijos pabegai butum buvęs nubaustas už ginklo rodymas viešoj vietoj Lah Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ketvirtadienis Paskelbta Rugpjūtis 12 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 12 prieš 1 minutę, Dovydas_Paul rašė: Pats neleidai visko pabaigti situacijos pabegai butum buvęs nubaustas už ginklo rodymas viešoj vietoj Atsilikęs ar ką? Kalba eina apie neteisingą įtarimą, o ne apie tai, jog neuždėjai įtarimo už ginklų demonstravimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Paul Paskelbta Rugpjūtis 12 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 12 Bučiau isteisines ir perbaudes išnaujo bet kadangi pabegai tai ne mano bedos Lah Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ketvirtadienis Paskelbta Rugpjūtis 12 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 12 prieš 3 minutes(-čių), Dovydas_Paul rašė: Bučiau isteisines ir perbaudes išnaujo bet kadangi pabegai tai ne mano bedos Ką tu čia pisi protą nušovė mane prie jail pickupo, kurioj vietoj čia ketinai išteisint? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Paul Paskelbta Rugpjūtis 12 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 12 Video? Lah Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Rugpjūtis 13 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13 Priimta. Darbuotojui skiriamas darbo įspėjimas. Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai